Kedves Mariann!Természetesen nem azzazl volt problémám hogy a negatív dolgokat is leírja valaki, de kaptunk űzeneteket arról, hogy Tria csúnyán reagál mások véleményére,és írjak én is valamilyen hozzászőlást.A többi förumozót próbáltam védeni ezzel, és nem saját magam.Ha problémáj van valakinek velünk bántson bennünket, de a többi véleményt írönak nem kell beszülnia.
Még egyszer szeretném elmondani, hogy minden utas rajta van az utaslistán,egy lista készül ahhoz a buszhoz, amn a gyűjtés utáni végleges lista , ez az úgynevezett végleges lista, és egy lista van a gépkocsivezetőknél,ami a gyűjtűlista, ezt csak ők használják, ezen vannak azok az utasok, akik még a görög határ előtt átszállnak majd a saját buszukra. A keserű pirulát ez után is le fogjuk nyelni, ha hibáztunk azt is vállani fogjuk, de az alaptalan vádaskodást ezután is elutasítjuk ,mint pl.azt, hogy a busz meghibásodásánál nem tettűnk semmiféle intézkedést. Hibátlan munkát pedig ezután sem fogunk ígérni senkinek, mert aki dolgozik az hibázhat is, nem tudjuk minden munkatársunknak fogni a kezét, de mint eddig is, ezután is megpróbálunk a lehető legkevesebb hibával dolgozni. Ha annyira rosszul dolgoznánk, talán nem lenne ennyi törzsutasunk, és nem tudnánk már 20 éve jelen lenni. Ha bárkit megsértettem, akkor elnézést kérek!
Hali!Hát én is megdöbbenve figyelem a hozzászólásokat!Senki se kényszerít senkit se a buszos útra,aki mégis így dönt,az is beláthatja,hogy a busz is elromolhat,akár egy szgépjármű.Gondolom nem az utasok szerelték meg a buszt.Ha a határon kellett volna állni ,akkor is az utazási iroda a hibás???Mi egyik nyaraláskor álltunk 6 órát a Macedón határon.Aztán???Mégis megérkeztünk,jót nyaraltunk,és sajna haza is értünk.Az utaslistát pedig ha figyelmesebben elolvasná mindenki,nem lenne probléma.A buszon a végleges lista van,ami az átszállás után végleges.Addig mindenki oda ül aol kényelmes ,és van szabad hely.A sofőrök többször elmondták,hogy mit hogyan,de voltakakik nem foglalkoztak ilyen "pitiáner "dolgokkal.Meg is lett az eredménye:MÁSIK BUSSZAL MENTEK VOLNA A HATÁRIG,,álló utast pedig egyik iroda se szállít