Kedves Kovács Gyöngyi!
nem kértem kommentárt!
Csak a saját tapasztalatomat írtam le és enyhén fogalmazva, nagyívben nem érdekel, hogy erre mit reagálsz. nekem és még 7 főnek rajtam kívül igen kellemetlen órákat okoztak!
utaztam már többször korántsem ilyen Nagy Nevű Tourssal és teljesen meg voltam elégedve. Remélem a következő nyaralásodon a pénzedért Te utazol állva a görög határig és akkor is igen meg leszel elégedve.
Tisztelt Tria!
Úgy gondolom,hogy Ön rosszindulatú és nincs joga beszólni a hozzászólóknak,akik esetleg Önt elég finoman akarják moderálni.Természetesen az Ön dolga mivel utazik a szomszéd faluba,nem a jóindulatát szeretném megnyerni,csak felhivnám a figyelmét a tárgyilagosságra és arra,hogy messzemenő következtetéseiben nincs minden alátámasztva,ezzel meglehetősen rossz hirünket kelti,konkrétan az én becsületemről beszél,így legyen szives csak olyan dolgokról beszélni,amit hitelt érdemlően tud állítani,a lövetkeztetéseket pedig bizza az olvasóra,felnőtt,választó és választható állampolgárokról beszélünk.
Három fő problémát vetett fel.
Lerobbant a buszunk,nem volt TV-je és volt olyan utas aki állt a buszon.
Busz.Úgy gondolom,aki hibamentességet garantál,az hülye.Nem vagyunk hülyék.1989 március 13-tól van autóbuszos vállalkozásom.Felhivnám a figyelmét katalógusunk 3.oldalán található utazási szerződésünk 9-es pontjára - amit valószínűleg Ön is aláirt - melyben tisztázzuk mi történik lerobbanás esetén.Szerintem e szerint jártunk el.Tudomásom szerint magyar utazási iroda jelenleg utazási szerződés szintjén nem tárgyalja ez a témát,így büszke vagyok magunkra,hogy szerződésileg vállaljuk a problémamegoldást.
Aki hibamentességet garantál az hülye.
Nem garantáltuk Önnek,azt garantáltuk,hogy korrektűl,szabályozva fogjuk megoldani.A feleségem már leirta Önnek,hogy amikor a gépkocsivezető jelezte a problémát és jelezte,hogy nem tudja a hiba okát,azonnal elinditottam 2 db 54 fős buszt,hátha nem tudják megcsinálni.Egyébként ez egy Scania alvázas kocsi és a Scaniának olyan egész Európára kiterjedő segitségnyújtási rendszere van,hogy 4 órán belül garantálják a helyszini kiszállást és a minimum hibamegállapitást.Emlékezzen,ez az eset éjszaka volt. Ez az asszisztansz csak komoly anyagi garanciák esetén ugrik pénz nélkűl.Nekünk ugrik.Egyébként kint volt a Scánia,miután a gépkocsivezetők különböző próbálkozásai sikerrel jártak.A 2 mentő busz egészen Szegedtől fordult vissza.Bízzuk az olvasóra,megfelellően jártunk-e el.
Tv.
Ön a mai napig - a fórumot kivéve - nem jelezte az irodánk felé,hogy reklamációja van.Ez így nem korrekt,hogy először lő és utána reklamál.
Kideritettem,hogy az Önök előtti héten nem volt foglalt az apartman és az előző utasnak még volt TV-je.Tehát az üres héten tünt el,amit Ön állapitott meg.Az idegenvezető elintézte ,késéssel.Ott nem látszott - az idegenvezető szerint - kardinális problémának a görög csatornák hiánya,ha tudjuk,másképpen intéztük volna,nem hagyjuk ennyire rá a görögre.Ezek szerint hibáztunk,elnézését kérjük.
Mindenesetre csúsztatásnak tartom azt látszatot keltő állítását,hogy a Grand Tours apartmanjait TV-vel hirdeti,pedig nincs is. Itt mos volt egy lopás,ami egy kicsit azért vis major.Amennyiben reklamációként él bejelentéssel felénk,akkor megbeszéljük a tulajdonossal és biztosan kártéritjük Önt,ha reális összegben meghatározza a szolgáltatásunk értékcsökkenését.
Álltak a buszon.
Így van.3-al többen voltak a görög határig.A gépkocsivezetők nem a kiirás szerint jártak el és saját hatáskörükben próbálták egyszerűsiteni a gyűjtést.Nem sierűlt nekik,benézték.Már levontam a tanulságot belőle.Hivatkoznék szintén arra,hogy álló utastól még reklamációt nem kaptam.Ha kapunk,mert érdeksérelemnek tekinti ,meg fogom oldani.Ha nem kapunk,lehet elnézte nekünk.mert talán mégsem vagyunk annyira rosszak.
Gondolom Ön sem állítja hitelt érdemlően,hogy a fenti problémák jellemzőek lennének cégünkre és tudja:hibamentességet nem garantálunk,de garantáljuk,hogy korrektűl oldjuk meg a hibáinkat és tanulunk belőle.
Szakmai tapasztalatom alapján az a véleményem,hogy ezek az Ön által felemlegetett hibák nem voltak annyira kritikusak,hogy ez minősitsen egy irodát.Legyen szíves körűlnézni a piacon és a fórumokon.
Részemről ezt az ügyet befejeztem,nem akarom itt a fórumon tovább védeni magunkat,aki úgy gondolja tartozok neki,legyen szives megkeresni bennünket.
Ha lehetek olyan rosszindulatú mint Ön,akkor javaslom menjen el egy májfunkció vizsgálatra.
Nagy Sándor ügyvezető