(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Pepita Edina Dátum: 2011-07-17 10:56:22
Egy picit átlátszó,hogy országosan rengetegen küldenek be képet a nyereményjátékra,de csak debreceniek és 1 szegedi nyert.Hol is van az iroda?Debrecenben???
Dátum: 2011-07-17 08:13:16
Grand Éva írta ekkor: 2011-07-16 20:27:12
Kedves Mariann!Természetesen nem azzazl volt problémám hogy a negatív dolgokat is leírja valaki, de kaptunk űzeneteket arról, hogy Tria csúnyán reagál mások véleményére,és írjak én is valamilyen hozzászőlást.A többi förumozót próbáltam védeni ezzel, és nem saját magam.Ha problémáj van valakinek velünk bántson bennünket, de a többi véleményt írönak nem kell beszülnia. Még egyszer szeretném elmondani, hogy minden utas rajta van az utaslistán,egy lista készül ahhoz a buszhoz, amn a gyűjtés utáni végleges lista , ez az úgynevezett végleges lista, és egy lista van a gépkocsivezetőknél,ami a gyűjtűlista, ezt csak ők használják, ezen vannak azok az utasok, akik még a görög határ előtt átszállnak majd a saját buszukra. A keserű pirulát ez után is le fogjuk nyelni, ha hibáztunk azt is vállani fogjuk, de az alaptalan vádaskodást ezután is elutasítjuk ,mint pl.azt, hogy a busz meghibásodásánál nem tettűnk semmiféle intézkedést. Hibátlan munkát pedig ezután sem fogunk ígérni senkinek, mert aki dolgozik az hibázhat is, nem tudjuk minden munkatársunknak fogni a kezét, de mint eddig is, ezután is megpróbálunk a lehető legkevesebb hibával dolgozni. Ha annyira rosszul dolgoznánk, talán nem lenne ennyi törzsutasunk, és nem tudnánk már 20 éve jelen lenni. Ha bárkit megsértettem, akkor elnézést kérek!
Kedves Éva! Valószínűleg igaza van azokban a dolgokban, amiket megválaszolt a fórumozóknak, csak azt nem értettem, miért nem "diplomatikusabban" tette mindezt. De a kritikák mellett nem szeretnék elmenni a pozitív dolgok mellett sem, hisz a 2006-os Toló-i útunkon történt kisebb kellemetlenségeink ellenére azóta is Önökkel utazunk, nem véletlenül. Tavaly Paralián nyaraltunk, saját autóval mentünk, kisgyerekkel. Az idegenvezető (Zsuzsika) és a Pelagos tulajdonosai maximálisan odafigyeltek mindenre, tényleg le a kalappal, ilyen segítőkészséget, korrekt hozzáállást még talán sosem talasztaltam utazás során. És úgy gondolom, ilyen az igazi nyaralás, amikor nem rontják el apró kellemetlenségek a szánk ízét. Mi ezt az egy hetet várjuk egész évben, hogy elutazhassunk Görögországba és jól érezzük magunkat. Gondolom mások is így vannak ezzel, ezért megértem, ha valaki kiakad a nem várt, zavaró dolgokon. Engem személy szerint nem azok a dolgok zavarnak, amik rajtunk, vagy Önökön kívülállóak, inkább az "emberi tényező", amikor lekezelően, flegmán, érdektelenül bánnak az utassal, híjján minden segítőkészségnek. Mindent összevetve jövőre is Önökkel fogunk utazni, mert bízunk a Grandtours-ban.
Dátum: 2011-07-16 23:59:24
Tria írta ekkor: 2011-07-14 16:33:47
Kedves Kovács Gyöngyi! nem kértem kommentárt! Csak a saját tapasztalatomat írtam le és enyhén fogalmazva, nagyívben nem érdekel, hogy erre mit reagálsz. nekem és még 7 főnek rajtam kívül igen kellemetlen órákat okoztak! utaztam már többször korántsem ilyen Nagy Nevű Tourssal és teljesen meg voltam elégedve. Remélem a következő nyaralásodon a pénzedért Te utazol állva a görög határig és akkor is igen meg leszel elégedve.
Tisztelt Tria! Úgy gondolom,hogy Ön rosszindulatú és nincs joga beszólni a hozzászólóknak,akik esetleg Önt elég finoman akarják moderálni.Természetesen az Ön dolga mivel utazik a szomszéd faluba,nem a jóindulatát szeretném megnyerni,csak felhivnám a figyelmét a tárgyilagosságra és arra,hogy messzemenő következtetéseiben nincs minden alátámasztva,ezzel meglehetősen rossz hirünket kelti,konkrétan az én becsületemről beszél,így legyen szives csak olyan dolgokról beszélni,amit hitelt érdemlően tud állítani,a lövetkeztetéseket pedig bizza az olvasóra,felnőtt,választó és választható állampolgárokról beszélünk. Három fő problémát vetett fel. Lerobbant a buszunk,nem volt TV-je és volt olyan utas aki állt a buszon. Busz.Úgy gondolom,aki hibamentességet garantál,az hülye.Nem vagyunk hülyék.1989 március 13-tól van autóbuszos vállalkozásom.Felhivnám a figyelmét katalógusunk 3.oldalán található utazási szerződésünk 9-es pontjára - amit valószínűleg Ön is aláirt - melyben tisztázzuk mi történik lerobbanás esetén.Szerintem e szerint jártunk el.Tudomásom szerint magyar utazási iroda jelenleg utazási szerződés szintjén nem tárgyalja ez a témát,így büszke vagyok magunkra,hogy szerződésileg vállaljuk a problémamegoldást. Aki hibamentességet garantál az hülye. Nem garantáltuk Önnek,azt garantáltuk,hogy korrektűl,szabályozva fogjuk megoldani.A feleségem már leirta Önnek,hogy amikor a gépkocsivezető jelezte a problémát és jelezte,hogy nem tudja a hiba okát,azonnal elinditottam 2 db 54 fős buszt,hátha nem tudják megcsinálni.Egyébként ez egy Scania alvázas kocsi és a Scaniának olyan egész Európára kiterjedő segitségnyújtási rendszere van,hogy 4 órán belül garantálják a helyszini kiszállást és a minimum hibamegállapitást.Emlékezzen,ez az eset éjszaka volt. Ez az asszisztansz csak komoly anyagi garanciák esetén ugrik pénz nélkűl.Nekünk ugrik.Egyébként kint volt a Scánia,miután a gépkocsivezetők különböző próbálkozásai sikerrel jártak.A 2 mentő busz egészen Szegedtől fordult vissza.Bízzuk az olvasóra,megfelellően jártunk-e el. Tv. Ön a mai napig - a fórumot kivéve - nem jelezte az irodánk felé,hogy reklamációja van.Ez így nem korrekt,hogy először lő és utána reklamál. Kideritettem,hogy az Önök előtti héten nem volt foglalt az apartman és az előző utasnak még volt TV-je.Tehát az üres héten tünt el,amit Ön állapitott meg.Az idegenvezető elintézte ,késéssel.Ott nem látszott - az idegenvezető szerint - kardinális problémának a görög csatornák hiánya,ha tudjuk,másképpen intéztük volna,nem hagyjuk ennyire rá a görögre.Ezek szerint hibáztunk,elnézését kérjük. Mindenesetre csúsztatásnak tartom azt látszatot keltő állítását,hogy a Grand Tours apartmanjait TV-vel hirdeti,pedig nincs is. Itt mos volt egy lopás,ami egy kicsit azért vis major.Amennyiben reklamációként él bejelentéssel felénk,akkor megbeszéljük a tulajdonossal és biztosan kártéritjük Önt,ha reális összegben meghatározza a szolgáltatásunk értékcsökkenését. Álltak a buszon. Így van.3-al többen voltak a görög határig.A gépkocsivezetők nem a kiirás szerint jártak el és saját hatáskörükben próbálták egyszerűsiteni a gyűjtést.Nem sierűlt nekik,benézték.Már levontam a tanulságot belőle.Hivatkoznék szintén arra,hogy álló utastól még reklamációt nem kaptam.Ha kapunk,mert érdeksérelemnek tekinti ,meg fogom oldani.Ha nem kapunk,lehet elnézte nekünk.mert talán mégsem vagyunk annyira rosszak. Gondolom Ön sem állítja hitelt érdemlően,hogy a fenti problémák jellemzőek lennének cégünkre és tudja:hibamentességet nem garantálunk,de garantáljuk,hogy korrektűl oldjuk meg a hibáinkat és tanulunk belőle. Szakmai tapasztalatom alapján az a véleményem,hogy ezek az Ön által felemlegetett hibák nem voltak annyira kritikusak,hogy ez minősitsen egy irodát.Legyen szíves körűlnézni a piacon és a fórumokon. Részemről ezt az ügyet befejeztem,nem akarom itt a fórumon tovább védeni magunkat,aki úgy gondolja tartozok neki,legyen szives megkeresni bennünket. Ha lehetek olyan rosszindulatú mint Ön,akkor javaslom menjen el egy májfunkció vizsgálatra. Nagy Sándor ügyvezető
Grand Éva Dátum: 2011-07-16 21:07:16
Grand Éva írta ekkor: 2011-07-16 21:00:55
árkinrk, bármikor lerobbanhat a járműve. Csak mi aháttérből tudjuk azt, hogy micsoda szervezőmunka kell ahhoz, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjunk.Aki átélt már hasonló problémát,talán nem vádaskodik olyan felháborodottan. A gépkocsivezetóknek van hálófülkéjük,ahol pihenhetnek,ők döntik el,mikorhasználják. A szabályokkal higgye el tisztában vagyunk, nemk veszélyeztetjúk senki életét, 20 év alatt soha sem volt balesetünk. Hogy mennyire fontosak az utasaink az is bizonyítja, hogy valamennyi buszunkat automata újraélesztő készülékkel is felszereltük,valamennyi munkatársunk képzett életmentő. Nem magyarázkodom tovább, ki mit akar, azt szűri le ezekből a hozzászólásokból. Aki el akarja hini, talán el is hiszi nekünk, hogy mi szeretjük az utasainkat, akit sérlem ért, talán később megbocsát.Ha tudunk a problémáról, akkor pedig próbáljuk megoldani. Zárójelben jegyzem meg hogy a Tria problémájáról csak 1 nap után értesültünk, és akkor sem az utasoktól, így esélyünk sem volt arra, hogy itthonról próbáljunk megoldást találni.
Bocsánat, de lemaradt az eleje:Jelképeen értettem a gépkocsi lerobbanást, mert ak már egyszer átélt ilyet, az jobban átérzi, hogy milyen érzés ott állni aemmi közepén, és meg kell oldani a problémát.Ráadásul a gépkocsiban utazók csak saát magukért felelősek,míg mi minden utasért feleősek vagyunk. Nem kívánnék senkinek sem rosszat, rosszul fejeztem ki magam, jogos a felháborodás.
Grand Éva Dátum: 2011-07-16 21:00:55
jorgosmorgos írta ekkor: 2011-07-15 21:37:12
Mielőtt még valaki azt hinné, hogy én is az a panaszkodós fajta kekeckedő turista vagyok, akinek semmi sem felel meg, leszögezem, hogy már sok utazási irodával voltunk nyaralni, és soha egyetlenre sem tettem panaszt. Grandéva válasza azonban most meglepett. Figyelembe kellene venni, hogy legtöbbünknek egész évben ez az egyetlen hete, amit szeretne "zökkenőmentesen", nyugodtan eltölteni. Ami az utazási irodának úgymond kis probléma, az az utas oldaláról nézve nem mindig ugyanaz. Milyen válasz az, hogy a sofőrök nem tartották be az utasításainkat? Ilyen cégnél ez megtörténhet? Az autóbuszon csak az utaslistán szereplők utazhatnak, különben minek van? Az hogy a sofőr a lépcsőn ül és ott tölti a pihenő idejét azt saját magának köszönheti? Kedves Grandéva ezt még büntetik is! A kívánom hogy robbanjon le gépkocsival szöveg végképp kiverte a biztosítékot. Előre bocsátom, a főnökei ha elolvassák nem fognak örülni az adott válaszainak. Persze az elnézést kérünk szavak eszébe sem jutnak.
árkinrk, bármikor lerobbanhat a járműve. Csak mi aháttérből tudjuk azt, hogy micsoda szervezőmunka kell ahhoz, hogy a lehető leghamarabb megoldást találjunk.Aki átélt már hasonló problémát,talán nem vádaskodik olyan felháborodottan. A gépkocsivezetóknek van hálófülkéjük,ahol pihenhetnek,ők döntik el,mikorhasználják. A szabályokkal higgye el tisztában vagyunk, nemk veszélyeztetjúk senki életét, 20 év alatt soha sem volt balesetünk. Hogy mennyire fontosak az utasaink az is bizonyítja, hogy valamennyi buszunkat automata újraélesztő készülékkel is felszereltük,valamennyi munkatársunk képzett életmentő. Nem magyarázkodom tovább, ki mit akar, azt szűri le ezekből a hozzászólásokból. Aki el akarja hini, talán el is hiszi nekünk, hogy mi szeretjük az utasainkat, akit sérlem ért, talán később megbocsát.Ha tudunk a problémáról, akkor pedig próbáljuk megoldani. Zárójelben jegyzem meg hogy a Tria problémájáról csak 1 nap után értesültünk, és akkor sem az utasoktól, így esélyünk sem volt arra, hogy itthonról próbáljunk megoldást találni.