Szervusztok!
Kérlek Benneteket, hogy aki nyaralt már Sartin a Holiday apartmanházban segítsen nekem egy pár kérdésben.
1./ Az apartmantól az ófaluba csak gyalog lehet bejutni, vagy van busz, kisvonat közlekedés is?
2./A C5 stúdió erkélyéről mit lehet látni?
3./ Ott az apartman közelében van-e zöldséges, pékárú üzlet, vagy mindenért az ófaluba kell menni?
4./ Az apartmanhoz közeli részen vannak-e nyugágyak, napernyők kihelyezve, vagy messzebbre kell gyalogolni, vagy magunknak cipelni az ilyen dolgokat?
. Tavaly Parálián voltunk, de Sartin még nem, és nem ismerjük az ottani helyzetet. Különben aug. 16-23-ig megyünk gyerekekkel.
Előre is köszönöm szépen a segítséget! üdvözlettel: Klári
Kedves Klári!
1. Az ófaluba - szerintem - csak gyalog lehet menni, nem láttam se kisvonatot, se kisbuszt. De nincs messze, 15 perc kellemes séta.
2. Ezt sajnos nem tudom.
3. Az apartmantól kb 200 méterre van egy kisbolt, ott mindent lehet kapni (matracot és napernyőt is).
4. A legközelebbi strandon nincsenek nyugágyak és napernyők, csak ha viszel magaddal (legalábbis tavaly nem volt). Viszont nincsenek sokan és nagyon klassz a lassan mélyülő víz. A kisbolttól már lehet látni azt a partszakaszt, ahol napernyők, napágyak vannak.