(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Handl Zoltán Dátum: 2011-04-12 21:48:19
Ódé Gyuláné írta ekkor: 2011-04-08 14:30:38
Szervusztok! Kérlek Benneteket, hogy aki nyaralt már Sartin a Holiday apartmanházban segítsen nekem egy pár kérdésben. 1./ Az apartmantól az ófaluba csak gyalog lehet bejutni, vagy van busz, kisvonat közlekedés is? 2./A C5 stúdió erkélyéről mit lehet látni? 3./ Ott az apartman közelében van-e zöldséges, pékárú üzlet, vagy mindenért az ófaluba kell menni? 4./ Az apartmanhoz közeli részen vannak-e nyugágyak, napernyők kihelyezve, vagy messzebbre kell gyalogolni, vagy magunknak cipelni az ilyen dolgokat? . Tavaly Parálián voltunk, de Sartin még nem, és nem ismerjük az ottani helyzetet. Különben aug. 16-23-ig megyünk gyerekekkel. Előre is köszönöm szépen a segítséget! üdvözlettel: Klári
a C5 Stúdióból a tengert lehet látni ha balra nézel, egyébként az utcát.
Tothné Tasnádi Szilvia Dátum: 2011-04-12 12:14:13
Sziasztok mi Június 14-21 turnussal megyünk Miskolcról,2 gyerkőccel,10 és 8 évesek.A Holiday apartmanházba jó,lenne a gyerkőcöknek társaság és persze nekünk is.Üdv mindenkinek:Tóthné Szilvi.
Dátum: 2011-04-11 10:35:39
Ódé Gyuláné írta ekkor: 2011-04-08 14:30:38
Szervusztok! Kérlek Benneteket, hogy aki nyaralt már Sartin a Holiday apartmanházban segítsen nekem egy pár kérdésben. 1./ Az apartmantól az ófaluba csak gyalog lehet bejutni, vagy van busz, kisvonat közlekedés is? 2./A C5 stúdió erkélyéről mit lehet látni? 3./ Ott az apartman közelében van-e zöldséges, pékárú üzlet, vagy mindenért az ófaluba kell menni? 4./ Az apartmanhoz közeli részen vannak-e nyugágyak, napernyők kihelyezve, vagy messzebbre kell gyalogolni, vagy magunknak cipelni az ilyen dolgokat? . Tavaly Parálián voltunk, de Sartin még nem, és nem ismerjük az ottani helyzetet. Különben aug. 16-23-ig megyünk gyerekekkel. Előre is köszönöm szépen a segítséget! üdvözlettel: Klári
Kedves Klári! 1. Az ófaluba - szerintem - csak gyalog lehet menni, nem láttam se kisvonatot, se kisbuszt. De nincs messze, 15 perc kellemes séta. 2. Ezt sajnos nem tudom. 3. Az apartmantól kb 200 méterre van egy kisbolt, ott mindent lehet kapni (matracot és napernyőt is). 4. A legközelebbi strandon nincsenek nyugágyak és napernyők, csak ha viszel magaddal (legalábbis tavaly nem volt). Viszont nincsenek sokan és nagyon klassz a lassan mélyülő víz. A kisbolttól már lehet látni azt a partszakaszt, ahol napernyők, napágyak vannak.
Kápolnási Tamás Dátum: 2011-04-10 12:00:52
Pataki Istvánné írta ekkor: 2011-04-10 09:38:57
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni ,aki utazott már ki autóval,hogy Macedoniában a pályadíjat euroval lehet-e fizetni ?
Szerbiában és Macedóniában is azzal lehet és érdemes fizetni. Ha jól emléjszem tavaj egész Macedóniában a kapuknál összesen 4 eurót kelett fizetni,általában egy kapunál 1-1,5 eurót.Érdemes aprót vinni mert nem adnak vissza.
Pataki Istvánné Dátum: 2011-04-10 09:38:57
Kápolnási Tamás írta ekkor: 2011-03-05 18:01:26
Más a dombornyomott kártyához való biztosítás az fedez bizonyos dolgokat,de a sima eus kártya csak korházba jó.Én arra akartam felhívni a figyelmet hogy sokan vannak akik csak az eus kártyával utaznak ami nem fedez sok mindent és a magán orvosok nem fogadják el csak a korházak.A dombornyomott kártya a mit a bankok adnak grátisz az jó mert magán biztosításnak számít.!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni ,aki utazott már ki autóval,hogy Macedoniában a pályadíjat euroval lehet-e fizetni ?