Kedves Viki! Láttam a napokra lebontott programtervet, de sajnos én nem tudtam teljesen eligazodni rajta. Ha jól értem: Athos hajókirándulás => péntek vagy vasárnap; Halkidiki görög est => péntek vagy vasárnap; Csúszdapark Thesszalonikiben és a Thesszaloniki városnézés => hétfő; Blue Lagon => szombat; Sithonia túra => csütörtök. SZERDÁRA VACSORAESTET írtál, ezt nem láttam a fakultatív programok között. Szeretném kérdezni, hogy ez ismerkedési est? Vagy valamit rosszul értettem a programokról? Előre is köszönöm a válaszodat ! További szép nyarat és jó munkát kívánunk! Mi a szeptember 01. turnussal megyünk, már nagyon várjuk a nászutunkat :D .... Üdv. Kata
Kedves Katalin.....igen a Vacsoraest szerdán van...ez egy ismerkedős vacsorázós gasztronómiai est, új programként tartjuk számon...és elég nagy sikerrel fut....Nagyon jól értette a programokat szerdán = vacsoraest, csütörtök=Sithónia körút( ez kötött a piac miatt), pénteken és vasárnap Athos és vagy Görög Est ez a létszámoktól függ, szombati napon fix a Blue Lagoon azaz a Kék Öböl kirándulás, és hétfőn pedig a Thesszaloniki és Csúzdapark. Köszönjük a Biztatást, várjuk majd Önöket ! Üdv: Viki