(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-06-01 10:37:21
singarda írta ekkor: 2015-05-31 22:30:06
Kedves Kata! a szerdai nap ismerkedos vacsora est. Itt ketfele menubol lehet valasztani egy halas vagy egy husos menubol mely egy helyi tavernaban kerul megrendezesre. Erkezesetek napjan lesz egy megbeszeles, kulon a beachon lakoknak, kulon a kozpontiaknak. ott lesz szo es lehet jelentkezni a fakultativ programokra is. ha barmilyen kerdesed van a tapasztalatokrol en is szivesen valaszolok. Mi itt vagyunk a Mare Monti hotelben, meg reszletesebb velemennyel jelentkezem. Jo nyaralast!
Köszönöm a választ Singarda! :)
Grand Viki Dátum: 2015-06-01 10:36:13
Szókáné Bondar Katalin írta ekkor: 2015-05-31 21:38:25
Kedves Viki! Láttam a napokra lebontott programtervet, de sajnos én nem tudtam teljesen eligazodni rajta. Ha jól értem: Athos hajókirándulás => péntek vagy vasárnap; Halkidiki görög est => péntek vagy vasárnap; Csúszdapark Thesszalonikiben és a Thesszaloniki városnézés => hétfő; Blue Lagon => szombat; Sithonia túra => csütörtök. SZERDÁRA VACSORAESTET írtál, ezt nem láttam a fakultatív programok között. Szeretném kérdezni, hogy ez ismerkedési est? Vagy valamit rosszul értettem a programokról? Előre is köszönöm a válaszodat ! További szép nyarat és jó munkát kívánunk! Mi a szeptember 01. turnussal megyünk, már nagyon várjuk a nászutunkat :D .... Üdv. Kata
Kedves Katalin.....igen a Vacsoraest szerdán van...ez egy ismerkedős vacsorázós gasztronómiai est, új programként tartjuk számon...és elég nagy sikerrel fut....Nagyon jól értette a programokat szerdán = vacsoraest, csütörtök=Sithónia körút( ez kötött a piac miatt), pénteken és vasárnap Athos és vagy Görög Est ez a létszámoktól függ, szombati napon fix a Blue Lagoon azaz a Kék Öböl kirándulás, és hétfőn pedig a Thesszaloniki és Csúzdapark. Köszönjük a Biztatást, várjuk majd Önöket ! Üdv: Viki
Grand Viki Dátum: 2015-06-01 10:30:47
bolgár attila írta ekkor: 2015-05-31 11:17:51
még egy kérdésem lenne ,hogy az alsó szint 5-ös szoba szemmbenn van -e a tengerrel vagy oldalt van smile kösszönöm válaszát előrre is
Kedves Attila, a képeket küldeni fogom...a Mare Monti egyáltalán nem tengere néző ház, mivel a Fő úton van....vagy az utcára, hegyekre nyílnak ablakai vagy a hátsó részre ami egy dombos kert, vagy a medencére....kérem olvassa el ezeket a ház leírásánál...
singarda Dátum: 2015-05-31 22:30:06
Kedves Kata! a szerdai nap ismerkedos vacsora est. Itt ketfele menubol lehet valasztani egy halas vagy egy husos menubol mely egy helyi tavernaban kerul megrendezesre. Erkezesetek napjan lesz egy megbeszeles, kulon a beachon lakoknak, kulon a kozpontiaknak. ott lesz szo es lehet jelentkezni a fakultativ programokra is. ha barmilyen kerdesed van a tapasztalatokrol en is szivesen valaszolok. Mi itt vagyunk a Mare Monti hotelben, meg reszletesebb velemennyel jelentkezem. Jo nyaralast!
Szókáné Bondar Katalin Dátum: 2015-05-31 21:38:25
Kedves Viki! Láttam a napokra lebontott programtervet, de sajnos én nem tudtam teljesen eligazodni rajta. Ha jól értem: Athos hajókirándulás => péntek vagy vasárnap; Halkidiki görög est => péntek vagy vasárnap; Csúszdapark Thesszalonikiben és a Thesszaloniki városnézés => hétfő; Blue Lagon => szombat; Sithonia túra => csütörtök. SZERDÁRA VACSORAESTET írtál, ezt nem láttam a fakultatív programok között. Szeretném kérdezni, hogy ez ismerkedési est? Vagy valamit rosszul értettem a programokról? Előre is köszönöm a válaszodat ! További szép nyarat és jó munkát kívánunk! Mi a szeptember 01. turnussal megyünk, már nagyon várjuk a nászutunkat :D .... Üdv. Kata