(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szókáné Bondar Katalin Dátum: 2015-05-31 21:01:31
Edit írta ekkor: 2015-05-18 14:05:50
Kedves Viki! Nagyon köszönöm a lelkiismeretességét, a gyors válaszait. Valószínűleg a sok vendég levél között nem könnyű eligazodni. Mi az Anna apartman 3-4 szobáit foglaltuk le, Illetve ezt közvetítette nekünk a Kun mediátor. Azért bízom benne erről is készülnek képek. [email protected] NÍagyon várjuk az utazást, már aug.18 még messze van. Egyet azért még kérdeznék, a buszra mit érdemes vinni, hogy sok se legyen és kevés sem. Nagyon köszönöm segítőkész munkáját.
Kedves Edit! Én még tudnám Önnek javasolni, hogy hozzon magával egy kispárnát is, nem foglal nagy helyet, viszont kényelmesebben tud aludni a buszon. :D
Szókáné Bondar Katalin Dátum: 2015-05-31 20:48:39
Grand Viki írta ekkor: 2015-05-24 12:27:02
Kedves Tímea...voltam pár boltban megnézni a laktózmentes tejet...de a legtöbben vagy nincs vagy még nincs vagy azt mondták, hogy csak rendelésre hozatnak....a nagyobb boltokban pedig bőven 2 euró közeli árakat találtam...úgyhogy ha a személyes véleményemet elfogadják, akkor inkább otthonról hozzanak mert az a biztos!!
Kedves Tímea! Én is laktózérzékeny vagyok ... és több helyen is kerestünk a boltokban laktózmentes tejet (mi ezalatt a deciliterenkénti
bolgár attila Dátum: 2015-05-31 11:17:51
még egy kérdésem lenne ,hogy az alsó szint 5-ös szoba szemmbenn van -e a tengerrel vagy oldalt van smile kösszönöm válaszát előrre is
bolgár attila Dátum: 2015-05-31 10:56:38
Kedves Viki! A Mare Monti alagsori szobáit szeretnénk képekben látni,ha kérhetnék én is email cimem [email protected] előre is köszönöm
Grand Viki Dátum: 2015-05-28 20:04:32
Szeitz Dóra írta ekkor: 2015-05-28 09:55:58
Kedves Grand Viki! Azt szeretném kérdezni, hogy a Mare Monti apartman közelében található-e bolt, illetve hogy a Mare Monti és az Alexandrion apartmanokban milyen a konyha felszereltsége és hajszárító van-e a szobákban. A csapvíz iható Sartin? Köszönöm a váalszt előre is!!
Kedves Dóra, a közelben nem mondanám ,hogy van bolt...Sarti Beachen egy kis bolt van amihez azért sétálni kell a Mare Montitól..de az összes bolt bent a centrumban van..egyébként a centrum mivel minden nap lesétáljuk kb. 10 percre van a Mare Montitól...nem egy vészes távolság úgy gondolom....a csapvíz Sartin nem iható, palackozott vizet kellene vásárolni!! Hajszárító tudomásom szerint nincs a szobákba.....a konyha felszereltsége: egy rezsó, egy mikró,evőeszközök, főző eszközök, tányérok, poharak, csészék! Az Alexandrion és a Mare Monti a Sarti 2 végén vannak az viszont sétálós távolság 20 percnek mondanám. A Mare Montihoz közeli ház az Alexandra házunk ami sréhen szembe található! Remélem tudtam segíteni! Viki