(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Molnár Réka Dátum: 2015-01-17 12:52:35
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-01-17 11:49:07
Kedves Réka! A kérdést amit sikerült fel tenned, kb. minden héten felteszi valaki..... Ajánlom figyelmedbe az előző oldalon olvasható (01.05-én írt) Grand Viki válaszát! És úgy általában szerintem olyan hasznos és jó lenne, vissza olvasni mindenkinek az előző beírásokat (csak egy kis időt kellene rá szánni) , mielőtt feltennénk ismételten ugyan azon kérdéseket.
Kedves Czakó Tímea! Már a kérdés feltevése előtt olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, viszont arra nem kaptam választ, fagyasztó található-e az Ostraco apartmanban. Mindenesetre, köszönöm a választ!
Czakó Tímea Dátum: 2015-01-17 11:49:07
Kedves Réka! A kérdést amit sikerült fel tenned, kb. minden héten felteszi valaki..... Ajánlom figyelmedbe az előző oldalon olvasható (01.05-én írt) Grand Viki válaszát! És úgy általában szerintem olyan hasznos és jó lenne, vissza olvasni mindenkinek az előző beírásokat (csak egy kis időt kellene rá szánni) , mielőtt feltennénk ismételten ugyan azon kérdéseket.
Molnár Réka Dátum: 2015-01-17 11:24:32
Kedves Grandtours! Érdeklődni szeretnék, az Ostraco apartmanban milyen a konyha felszereltsége. Hűtő, fagyasztó, rezsó, edények? Köszönöm a választ előre is!
Grand Viki Dátum: 2015-01-11 19:55:57
Tóth Norbert írta ekkor: 2015-01-09 16:36:03
Sziasztok ! Szerintetek az Alexandrion apartmanban melyik a legjobb szoba Válaszokat előre is köszönöm .
Kedves Norbert, én személy szerint és mint idegenvezető is szeretem az Alexandrion házat mert könnyű vele dolgozni, a szobák elhelyezkedése kiváló hisz van hűvösebb földszinti szobai is, utcára nyíló is, tengerre néző is,emeleti,...és a vendégeink is szeretik...a tisztaságra nagyon figyel a tulajdonos hölgy, este remek a kilátás a városra...azért nem írnék legjobb szobát mert mindegyik egyforma...francia ágyasok,standard méretűek, ugyanúgy néznek ki..a különbség a fekvésben van, de azt vendége válogatja mit szeretne...a konyha rész jól felszerelt,mindegyik erkélyes....alapterületben a földszintieket emelném ki mert azok nagyobbak, nagyobb balkonnal is rendelkeznek és ahogy írtam jó hűvösek...:)
Grand Viki Dátum: 2015-01-11 19:50:19
Imre Ivett írta ekkor: 2015-01-10 19:26:00
Kedves Grand TourS ! Érdeklődni szeretnék, hogy júli 28- nem foglalható az Anna apatrman?
Kedves Ivett, ránéztem az on-line rendszerre, ahogy látom csoport foglalt be oda...az összes szobát..tehát arra az időintervallumra ezek alapján már az Anna apartman szobái beteltek....Sarti Bachen lévő házainkban van még üres hely 07.28-tól vagy az óvárosban található Alexandrionba!