(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2015-01-07 12:51:21
Kedves Utazók! Szeretném felhívni figyelmeteket egy új menüpontra, mely a "Gyakori Kérdések" részt öleli fel :http://www.grandtours.hu/gorogorszag/sarti-d3.html?tab=gyik ezt minden üdülőhelynél az adott idegenvezető írta-írja tehát a Sartis részt olvassátok el kérlek, hogy összeszedtem- e a fontosabb kérdés-válaszokat? Ha lenne még olyan kérdés ami a "köz" javára lehetne kérlek írjátok ide és én megválaszolom! Köszönöm:Viki
Czakó Tímea Dátum: 2015-01-06 18:52:35
mivel Sarti nagyon felkapott hely, és nagyon hamar elfogynak a szobák buszos utazással is, így érthető a hozzá állása az utazási irodának. és azt sem szabad elfelejteni, hogy saját buszparkkal rendelkeznek, amit minden turnusváltásnál meg is kell tölteni utazókkal.
Czakó Tímea Dátum: 2015-01-06 18:49:42
Illés Dávid írta ekkor: 2015-01-06 18:39:07
Ne haragudj Tímea ha esetleg megsértettelek téged vagy az oldalt... :)) De mivel a Grandtours Sartin az összes apartmanból kivette az egyéni utazást így lőttek a nyaralásunknak.
állj, állj,állj! nem sértettél meg szerintem senkit és semmit. :) de még mindig ajánlom a google keresőt ahol rengeteg apartman között válogathatsz, ahol gk-val érkezők részére is vannak bőven kiadó szobák. :)
Illés Dávid Dátum: 2015-01-06 18:39:07
Czakó Tímea írta ekkor: 2015-01-06 17:37:45
Kedves Dávid! Nem vagyok biztos benne, hogy jó oldalon érdeklődsz elérhetőség után, úgy hogy egyénileg szeretnél menni. De talán ajánlom figyelmedbe a Google kereső funkcióját. De mivel az egész házat a Grand bérli, és a ki nem adott szobákat lehet csak egyéni utazással foglalni turnus előtt 3 héttel.
Ne haragudj Tímea ha esetleg megsértettelek téged vagy az oldalt... :)) De mivel a Grandtours Sartin az összes apartmanból kivette az egyéni utazást így lőttek a nyaralásunknak.
Czakó Tímea Dátum: 2015-01-06 17:37:45
Illés Dávid írta ekkor: 2015-01-06 17:03:41
Sziasztok. Előfoglalással lefoglaltuk az Ostracoba a 14es szobát. Mire visszajeleztek hogy egyénileg nem utazható. Esetleg tud valaki adni apartman elérhetőséget aki már járt ott. Mindenféleképpen oda szeretnénk menni. Köszönöm
Kedves Dávid! Nem vagyok biztos benne, hogy jó oldalon érdeklődsz elérhetőség után, úgy hogy egyénileg szeretnél menni. De talán ajánlom figyelmedbe a Google kereső funkcióját. De mivel az egész házat a Grand bérli, és a ki nem adott szobákat lehet csak egyéni utazással foglalni turnus előtt 3 héttel.