(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Palik Tünde Dátum: 2014-07-26 12:18:16
Szia Krisztián ! Megérkeztünk Pargáról mi voltunk a Zorbas apartmanban!Ha van kérdés szívesen válaszolok !Üdv.Tündi
Dátum: 2014-07-26 00:26:38
Grand Viki írta ekkor: 2014-07-24 17:40:25
Kedves Zsolti, vízforraló és micro nincs a konyhafelszerelés között az Ostracoban...rezsón tudtok vizet forralni és főzni is!Alap edények vannak:tányérok, pohár,bögre,evőeszközök,serpenyő,nagy és kis lábos,kávékiöntő,tésztaszűrő,vágódeszka,merőkanál,sült krumpli kiszedő...a 10-es szoba a legkisebb alapterületű szoba...nézz rá az alaprajra ami az Ostraco oldalánál van a leírásoknál,ott látható melyik szoba mekkora!Grillezési lehetőség nincs az Ostracoban! A napernyők ahogy látom kb. 5 eurótól kezdődnek!
Szia Viki! Köszi! ha megnézed a szobák alaprajzát a 10-esé nagyobb mint a többi. Nos, ezért kérdeztem, h mekkora! az 5 euros napernyő a vékony - merev szárú, gagyi. (tavaly vettem, de minek.) ezért kérdeztem a vastag szárú, billenthetős ernyőjűt. (ezt a szél nem olyan könnyen borítja fel talán. a meteorák nincs fakultatívban nálatok? :( Zsolti
Erika Dátum: 2014-07-25 23:05:43
Csao Viki! Érdeklődöm, hogy az Ostraco ap-nál vannak e telepített napernyők? Köszi!
Mészáros Andrásné Dátum: 2014-07-24 20:58:12
Grand Viki írta ekkor: 2014-07-24 17:30:30
Kedves Mészáros Andrásné, biztos vagyok benne ,hogy tetszeni fog Önöknek a szállás, nem szabad ilyen negatívan egy nyaralásnak nekiindulni..Ketten dolgozunk itt Sartiban Alexandra és én vagyok az idegenvezető,Viki...és minden nap megtalálhatóak vagyunk a saját kihelyezett irodánkba a Grand Tours Greeceben 10:00-14:00 és 18:00-23:00...ahol a kedves vendégek rendelkezésére állunk valamint minden háznál hirdetőtáblák vannak elhelyezve ahol képpel telefonszámmal és minden fontos információval tájékoztatjuk Önöket!
Kedves Viki Üdvözlöm!Köszönöm a válaszát!Nem vagyok negatív a szállással és a nyaralással kapcsolatban sem,én is biztos vagyok benne hogy egy szuper nyaralásunk lesz!Már nagyon várjuk!
Grand Viki Dátum: 2014-07-24 17:47:34
Szabolcsi Pálné írta ekkor: 2014-07-23 17:19:43
Kedves Viki! Nagyom köszönöm a gyors válaszod, a rámás dobozt csak a méret miatt írtam. Azt mindjárt gondoltam, hogy nem üzemi konyha, vagy családi házba való hűtő van. Egyébként mi nem találkoztunk tavaly, a George II-ben laktunk. Elnézést, ha a kérdésemmel felbosszantottalak. Üdv.: Szabolcsiné
Kedves Szabolcsiné, azért tudom,hogy hol laktak mert visszanéztem a tavalyi utaslistát a hűtő hasonlításához,hogy tudjak példát írni,és ezzel segíteni Önnek a hűtő méretinek elképzelésében....