(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Szabolcsi Pálné Dátum: 2014-07-22 15:21:05
Kedves Viki! Elnézésed kérem, hogy megint zavarlak, de most olvasom válaszodat Major Judit kérdésére, hogy az OSTRACO apartban a hűtőnek csak egy mini polcos fagyasztója van. Ez mit jelent, hogy esetleg csak 2 rámás doboz fér bele? Meglepett, mivel tavaly, igaz nem itt, de normál nagyságú fagyasztó volt a hűtőnek. Jó lenne tudni, hogy mire számítson az ember, tudok-e néhány dolgot lefagyasztva elvinni, vagy másban gondolkozzak. Köszönettel: Szabolcsi Pálné
Mészáros Andrásné Dátum: 2014-07-22 12:20:45
Sziasztok!Augusztus 4-én indulunk Sartira sikerült a leg rosszabb apartmant ki fogni ami 5 fős,nem nagyon volt más választásunk,de nem gond minket nem nagyon zavar az apartman nem sok időt szoktunk ott tölteni.Azt kérdezném hogy ki most ott az idegen vezető? és melyik apartmanban található?
mészáros noémi Dátum: 2014-07-21 17:28:21
Grand Viki írta ekkor: 2014-07-21 17:00:08
Kedves Noémi, a Mária apartmanba nincs kaukció , én csak a Blue Sartiról tudtam,hogy ott volt.....nem kell plusz költséggel számolniuk természetesen!
Kedves Viki! Nagyon szépen Köszönöm a gyors választ! 5 évvel ezeleőt sajnos még volt :( (akkor a Marcsi volt az idegenvezetönk :) ) Nagyon szép volt minden jóóól éreztük magunkat , sokadik alkalommal megyünk a grandtursal :) Nagyon Várjuk :) smile
Grand Viki Dátum: 2014-07-21 17:00:08
Kedves Noémi, a Mária apartmanba nincs kaukció , én csak a Blue Sartiról tudtam,hogy ott volt.....nem kell plusz költséggel számolniuk természetesen!
mészáros noémi Dátum: 2014-07-21 16:42:25
Kedves GrandViki! Érdeklödni szeretnék, 5 éve már voltunk a grandtoursal sartin, a maria apartban , sakkor meglepetésként ért az 50euro kaukció. Augusztusban visszamegyünk ide mert csodaszép hely. Érdekelne él még az 50 euros letét, mert ez nem kevés , illetve az ember másképp számol pénzügyileg. Köszönettel Noémi smile