(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Magyarország Dátum: 2014-06-20 22:40:18
Szia Kata! Nem tudom emlékszel-e még ránk. 2 éve az Iriniben melletted laktunk Sartin. A mi lányunk Fannika, aki bőrbeteg. Szeretném kérdezni, hogy tudok-e neked privit írni? Puszi Zomboriné Heni
Grand Viki Dátum: 2014-06-20 18:03:56
Jagoditsné Margit írta ekkor: 2014-06-19 19:32:00
Kedves Viki, érdeklődnék hogy egyéni utazás és szállás esetén (idén lehetőségünk van egy hetet augusztusban Vourvourau-ban tölteni magánúton) lehetőség lenne-e csatlakozni az Önök által szervezett fakultatív programokra? Köszönöm előre is!
Kedves Margit, természetesen lehet csatlakozni, bármelyik kirándulásunkhoz.Megtalálhatóak vagyunk Sartin a saját irodánkban a Grand Tours Greece utazási irodában minden nap délelőtt 10:00-14:00 között vagy délután 18:00-23:00 időszakban. Ezen kívül az irodából vagy itt az on-line felületről írják ki nyugodtan a telefonszámomat azon is eltudnak érni bármikor.
Grand Viki Dátum: 2014-06-20 17:59:53
Héjja-Tunté Edina írta ekkor: 2014-06-19 14:15:42
Kedves Viki! Szeretnék érdeklődni mi párommal szeptember végén megyünk Sartira Önök által az Alexandrion Apartmanba és érdekelne h található e benne mikró,kávé v teafőző?És milyen a viz szeptember végén lehet még fürdeni?Fakultativ programok vannak még?Láttam 1 másik oldalon h tényleg vannak ott delfinek?köszönöm előre is Edina
Kedves Edina, igen van benne mikró és kávéfőző is, a filteres kávé főzéséhez.A víz még fürödhető, picit hűvösebb már ugyan de nem hideg.Igen természetesen vannak még programok is, tavaly is utolsó héten teljes nyugalommal tudtuk elindítani a programokat. Igen egy delfincsalád él a közelben az Athos és Sithónia félsziget öblében, de nincs rá garancia,hogy minden nap láthatóak.Én nem ígérem meg soha senkinek,hogy biztos látni fogják de a többi vendég beszámolója alapján szokták látni őket sűrűn.:) Én az Athos kiránduláson látom őket néha a hajó után úszni, de kihangsúlyozom,hogy NÉHA :)
Jagoditsné Margit Dátum: 2014-06-19 19:32:00
Kedves Viki, érdeklődnék hogy egyéni utazás és szállás esetén (idén lehetőségünk van egy hetet augusztusban Vourvourau-ban tölteni magánúton) lehetőség lenne-e csatlakozni az Önök által szervezett fakultatív programokra? Köszönöm előre is!
Héjja-Tunté Edina Dátum: 2014-06-19 14:15:42
Kedves Viki! Szeretnék érdeklődni mi párommal szeptember végén megyünk Sartira Önök által az Alexandrion Apartmanba és érdekelne h található e benne mikró,kávé v teafőző?És milyen a viz szeptember végén lehet még fürdeni?Fakultativ programok vannak még?Láttam 1 másik oldalon h tényleg vannak ott delfinek?köszönöm előre is Edina