(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sartin
Fórum bejegyzései

Grand Viki Dátum: 2014-06-18 12:21:35
T.Tímea írta ekkor: 2014-06-15 19:55:57
Kedves Viki! Holnap 06.16-án indulunk 5-en 3 gyermekkel :-) Sartira az Ostraco apartmanba, és szeretnék érdeklődni, hogy a szálláson van -e mikró? Előre is köszönöm a választ! Üdv: T. Tímea
Az Ostracoban nincs mikro.
Grand Viki Dátum: 2014-06-18 12:18:46
Novák Mónika írta ekkor: 2014-06-16 10:22:53
Kedves Viki! 07.07.-én utazunk az Ostraco Apartmanba és érdeklődni szeretnék, hogy milyen közel lehet tőle vacsorát igényelni és szerinted melyik lenne pénztárcakímélőbb, ha előre befizetünk rá vagy ha minden este beülünk valahová egy gyros tálra stb... Valamint mennyire kiadósak ezek a befizetett vacsorák, miből állnak? Köszönöm Válaszodat! Üdv, Mónika
Az Megas Alexandros étteremben van a vacsoráztatási lehetőségünk itt a faluban, ahol a "mama" főz már több mint 40 éve igazi görögös íz világ jellemzi az éttermet, a vacsora során standerd főételekből lehet választani, amely egy tál ételt jelent egy tál salátával. Ha az ember magának oldja meg az étkezést nyilván másabbak a lehetőségek, hiszen lehet egy 2,5 eurós gyrossal is jól lakni meg egy 60 eurós hallal is, de ez mindenkinek a saját döntése mit választ!!! Gondolja végig melyika kényelmesebb és célszerűbb Önnek. Az étterem egyébként kb 10 perc sétára van az apartmantól!
Novák Mónika Dátum: 2014-06-16 10:22:53
Kedves Viki! 07.07.-én utazunk az Ostraco Apartmanba és érdeklődni szeretnék, hogy milyen közel lehet tőle vacsorát igényelni és szerinted melyik lenne pénztárcakímélőbb, ha előre befizetünk rá vagy ha minden este beülünk valahová egy gyros tálra stb... Valamint mennyire kiadósak ezek a befizetett vacsorák, miből állnak? Köszönöm Válaszodat! Üdv, Mónika
T.Tímea Dátum: 2014-06-15 19:55:57
Kedves Viki! Holnap 06.16-án indulunk 5-en 3 gyermekkel :-) Sartira az Ostraco apartmanba, és szeretnék érdeklődni, hogy a szálláson van -e mikró? Előre is köszönöm a választ! Üdv: T. Tímea
Csányi Éva Dátum: 2014-06-15 18:35:51
Tisztelt Grand Tours! Csak buszjegyet vásároltam Önöktől, 06.17-én utazok haza. Abban kérem a segítségüket, hogy hol tudok felszállni a buszra a Thesszaloniki körgyűrűnél. Amikor jöttem, a kedves gépkocsivezető azt tanácsolta, hogy a carrefurral szemben lévő kórháznál fel tudok szállni. Kérem Önöket, szíveskedjenek megírni ennek a kórháznak a nevét, címét, a gépkocsivezető telefonszámát, hogy ne okozzak problémát azzal, hogy esetleg nem jó helyen várom a buszt. Köszönöm szépen! Csányi Éva