(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2016-07-16 06:03:02
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2016-07-13 09:36:02
Illetve Tsiliviről bármilyen információt szívesen veszek. Köszönöm :)
Szia Erzsébet! Kérdezz bátran! Mi 1 hete jöttünk haza a Contessina apartmanban voltunk. Amiben tudok szívesen segítek!
Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2016-07-13 09:36:02
Illetve Tsiliviről bármilyen információt szívesen veszek. Köszönöm :)
Baliga-Lőrincz Erzsébet Dátum: 2016-07-13 09:35:34
Benke Noémi írta ekkor: 2016-07-13 05:45:25
Kedves Erzsébet. Mi augusztusban megyünk :) Agios Sostiban vannak kis Supermarketek mi a K- Markt-ot használtuk :) de van több is :) Viszonylag elfogadható árakkal, Ha mégis drágának találjátok ha quadot béreltek érdemes elmenni Lithuakiaba vagy zakynthosra ott olcsóbb azért a bevásárlóközpont vagy kisebb boltok :) Mi voltunk mindkét hajós programon nekem a Navagio öblös tetszett jobban de igazából mindkettő jo volt. A Kaikin láttunk teknőst és nagyokat úszkáltunk :) A Navagio programon meg körbe hajóztuk a szigetet, kihagyhatatlan. Mi buszos túrán nem voltunk :) Inkább quadot béreltünk és ugy itaztuk be a szigetet :) Szerintem nagy hűtő táskát nem lehet fölvinni a buszra én ugy tudom. A poggyász max 20 kg lehet fejenként. Amit a buszra felviszel az pedig egy kis hátitáska, takaró, párna meg kis hűtőtáska, de nagyot tuti me, lehet fölvinni :) Jó utazást és pihenést majd irj hogy milyen volt. Meg lenne majd pár kérésem hozzád ha segítenél légyszi... A Sirtaki étteremben ha arra jártok megnéznéd nekem a Menü árakat? vagy ha lehet kérnél nekem egy menü lapot ? meg ha béreltek quadot a Smarban megkérdeznéd menni a kis robogó napi bérlése ? köszi előre is
Kedves Noémi! Köszönöm ismét a segítőkész választ :). Végül Tsilivibe foglaltunk, pénteken indulunk, már alig várom. Esteleg Tsiliviben aki járt már meg tudja mondani, hogy van e ott bevásárlóközpont, vagy Zakynthosra kell menni "nagy" bevásrálásra? És bármilyen infót Tsiliviről szívesen fogadok. Előre is köszönöm. :)
Benke Noémi Dátum: 2016-07-13 05:45:25
Baliga-Lőrincz Erzsébet írta ekkor: 2016-07-07 14:54:57
Kedves Noémi! Igazából jövő hét szombaton, csak még nem foglaltunk, már nem ártana :) Kicsit félek a majd 30 órás úttól ebben a nagy melegben, ezért nézegetem a repülős Zakynthosi utakat is. De a Grandban nagyon bízok emiatt lehet mégis az lesz. Már csak a Panangiotisba jöhet szóba nálunk is. Ti mikor utaztok? Milyen bevásárlási lehetőségek vannak Agios Sostisban? Fakultatív hajós programokon voltál? A kettő közül melyik a látványosabb? Előre is köszönöm a válaszokat :) Jajj és ha valaki utazott manapság, igaz az hogy szobánként egy hűtőtáska és fejenként egy bőrönd lehet, és ennek a háromnak a súlya lehet max 40 kg? És hogy a buszra fejenként csak egy táskát lehet felvinni? Tavaly még ezt nem vették ennyire szigorúan...
Kedves Erzsébet. Mi augusztusban megyünk :) Agios Sostiban vannak kis Supermarketek mi a K- Markt-ot használtuk :) de van több is :) Viszonylag elfogadható árakkal, Ha mégis drágának találjátok ha quadot béreltek érdemes elmenni Lithuakiaba vagy zakynthosra ott olcsóbb azért a bevásárlóközpont vagy kisebb boltok :) Mi voltunk mindkét hajós programon nekem a Navagio öblös tetszett jobban de igazából mindkettő jo volt. A Kaikin láttunk teknőst és nagyokat úszkáltunk :) A Navagio programon meg körbe hajóztuk a szigetet, kihagyhatatlan. Mi buszos túrán nem voltunk :) Inkább quadot béreltünk és ugy itaztuk be a szigetet :) Szerintem nagy hűtő táskát nem lehet fölvinni a buszra én ugy tudom. A poggyász max 20 kg lehet fejenként. Amit a buszra felviszel az pedig egy kis hátitáska, takaró, párna meg kis hűtőtáska, de nagyot tuti me, lehet fölvinni :) Jó utazást és pihenést majd irj hogy milyen volt. Meg lenne majd pár kérésem hozzád ha segítenél légyszi... A Sirtaki étteremben ha arra jártok megnéznéd nekem a Menü árakat? vagy ha lehet kérnél nekem egy menü lapot ? meg ha béreltek quadot a Smarban megkérdeznéd menni a kis robogó napi bérlése ? köszi előre is
Csikai Csaba Dátum: 2016-07-08 09:25:52
Üdv mindenkinek!Augusztusban csodálatos két hétre megyünk Zakynthosra azon belül Tsilivibe az Ambelia apartmannba.Örülnék egy két jó tanácsnak éttermekkel (ár,minőség,stb) kapcsolatban.Sajnos autó bérlésre nincs lehetőségünk jogosítvány híján ezért az érdekelne van e valami más közlekedési lehetőség a szigeten.Hajós fakultatív érdekelne minket ezért arról is szívesen fogadnék egy pár tanácsot.Legjobban természetesen a Navaggio öböl,de sajnos hallottam, hogy az sokszor időjárás függő.Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy tapasztalt e valaki olyat, hogy fakultatív programon kívűl valaki ki visz e oda embereket erre a részre:Köszönöm szépen a sgeítséget előre is smile