(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kovarszki Zsuzsanna Dátum: 2012-09-18 08:29:49
Üdv Mindenkinek! Gondoltam én is hozzászólok pár sort a témához, de aztán elolvastam Aysa sorait, és inkább nem ismétlem meg a szavait, ugyanis mindennel egyetértek!!! Nekünk is voltak apróbb bosszúságaink (sőt a Navaggionál sem kötöttünk ki a hatalmas hullámok miatt) de összességében remek kis nyaralás volt! És csak remélni merem hogy lesz még lehetőségem visszatérni Görögországba, ugyanis nem tudom megunni! Negyedjére utaztam a Granddal, tudtam mire számíthatok, ehhez képest nem is volt semmilyen problémám a szervezéssel, elégedett voltam! Köszönet érte! Zsuzsi
Aysa Dátum: 2012-09-17 16:19:02
Kedves Fórumozók! Már egy hónapja, hogy hazajöttem Zakynthoszról. Mint most már pár éve idén is a Grandtours mellett döntöttem amikor elkezdtem szervezni az utazást. Szeretek megnézni új helyeket is de úgy gondolom, ha megtehetem akkor minden évben jár egy hét Zakynthos is. Miután hazajövök, új élményekkel egy ismét csodálatos nyaralás után, bevallom nem az az első, hogy beírjak ide a fórumra. Talán még nem is írtam. DE most, hogy elolvastam pár hozzászólást, úgy érzem nekem is írnom kell. Tisztelet a kivételnek de a legtöbben csak akkor írnak ha valami nem tetszett. Szerintem az első sorokból már kiderült, hogy ez nem egy panaszlevél lesz. Imádom ezt a szigetet és ha belül tudom is, hogy nem kellene magamra vennem a bántásokat akkor is fáj ha valaki egy ilyen csodaszép helyen nem tudja jól érezni magát. Valóban utolsó nap várni kell, hogy felszállhassunk a buszra. Már aki várja... Mivel fel lehetett pakolni mindent így nem kellett a csomagokra odafigyelni jó helyen voltak a buszban. Mi úgy voltunk vele, hogy az utolsó pillanatig élvezni akarjuk a napsütést és persze a helyiek vendégszeretetét. A parton elég sok olyan hely van aminek medencéje van és egy frappéért vagy kinek mi szimpatikus egész nap lehet lubickolni, napfürdőzni. Ráadásul kint a tengerparton! Vagy éppen, ahogy mi tettük fent a sziklán a Gloria Marisban. Kár, hogy fényképet nem lehet csatolni ;) Na de rögtön az utolsó napra ugrottam... Szerintem a Koukla beach is szép és tiszta, bár én inkább kimegyek Cameora vagy át a Marathonisira. Nem azért mert tisztább, csak mert gyorsabban mélyül meg nem vagyok az a, ahol vagyok ledobom magam és sehova máshova nem megyek fajta. Kell egy kis séta a tűző napon, hogy még jobban essen amikor csobbanhatok. ;) Szerintem bárki aki úgy áll hozzá, hogy nyaralás van vidámság van és pláne barátokkal (!) az nagyon jól érezheti magát. Annyi szép hely vár még mindig felfedezésre!! Pici ez a „mi” Zakynthosunk de tele lélegzetelállító partokkal, sziklákkal, barlangokkal, és persze még kissebb szigetekkel. És akkor még nem is beszéltem az éjszakai Zakynthoszról vagy arról, hogy pont ebben az időben volt a helyiek nagy ünnepe is bent a fővárosban, ami hatalmas élmény! És még egy szó az éttermekről, vannak helyek az említetteken kívül is. És nem is messze. A Sirtakinál a kanyarban jobbra a sziklán van az Aperito nevű hely, aminek isteni a konyhája és gyönyörű a kilátás fentről a szigetekre. Mi voltunk mindkét hajós kiránduláson mert ki nem hagynám!! Mindig új partokon állunk meg. Most nagyon izgultam, hogy kikössünk a Navagion de csak sikerült idén is!!! Nem tudom azt az érzést leíni, hogy ott milyen jó fürdeni, mint ahogy a fotók sem adják vissza azt a pillanatot amikor a sziklák mögül végre feltűnik az öböl és annyi féle kéket lát a szem mint még soha és lehetetlen nem elmosolyodni! A Kaiki kirándulás, azért különleges mert régi, úgy értem hagyományos hajókkal megyünk és olyan helyekre is bevisznek minket ahova a nagy kalózhajóval nem tudnak. És mivel nem nagy hajó így egy idő múlva mindenki ismeri a másikat és szerencsére most is nagyon jó társaság alakult ki. Én Vivinek csak köszönetet szeretnék mondani meg persze az orvosnak is a napalergiára való krémért és mert olyan gyorsan intézkedtek (pedig elég későn szóltunk). Másnap már újjult erővel lehetett a partra menni. : ) Köszönet a sok jótanácsért is amivel megkönnyítetette az ottlétünket. És lehet, hogy unalmas végigülni az első napon a tájékoztatót meg mindenki menne inkább már a vízbe de azért megéri! És ehhez még csak annyit, hogy idén Krétán az idegenvezetőt akkor láttuk amikor megérkeztünk majd hazafelé a reptéren (csak összehasonlításnak..). És még rengeteg élményről tudnék írni és ha volt is ami nem tetszett biztos, hogy nem arra koncentráltam mert semmi negatívra nem emlékszem. De lehet csak szerencsés a természetem és egyszerűen élvezem az életet! ;) És Zakynthoszt ki nem hagynám jövőre sem!!!! :D
Grand Zakynthos Dátum: 2012-09-17 12:00:45
Volgyesi Monika írta ekkor: 2012-09-11 17:01:36
Sziasztok. Mi aug.10-tol voltunk Zakhyntoson ( 2 het ), a Giorgina apartmanban....sajnos. Nagyvaradiak vagyunk, es egy 30- szemelyes csoportal mentunk ( baratok). Mindenki azt mondja Gorogorszagba visszavagyik, en tuti tobbet nem megyek. A nyaralasunkat teljesen tonkretette az apartmanhaz tulajdonosanak viselkedese, es, meg kell hagyni Vivien viselkedese sem volt az amit egy utazasi iroda kepviseletetol elvartam volna. mondjuk pl. kedvesseg. na de ez meg semmi. A szobank annyira koszos volt, hogy durohamot kaptunk mar megerkezesunkkor. Utolag lattuk , hogy a szakacs, es a medencepucolo fiu, es a " takaritono" mind 1 es ugyanaz a copfos szoke szakadt polos es izzadt fiu aki a lepcson pucolja a krumplit. Barataink meg rosszabbul jartak, ok egy foldszinti budos peneszes szobat kaptak, ahol barmennyire nagy volt a hoseg, nem lehetett becsukva tartani az ablakot, es bekapcsolni a klimat, mert elviselhetetlen volt a szag. A takaritasra mindenki panaszkodott, es a szerdai "takaritas"-nak sem sok ertelmet lattam. Az esti vacsorak az Ole-Ole-ban voltak tobnyire, es vacsi utan azonnal jott a vita a tulajjal, ami mar odaig fajult, hogy megfenyegetett minket hogy ha meg 1x az OleOle-ban eszunk, aludhatunk is ott mert kirak a szobabol. termeszetesen kisebb cirkusz lett a vege, es a Grandtours kepviseloi is eljottek, kicsit nyugtatni a kedelyeket. A csoportbol az egyik kislany belelepett valamibe, es begyulladt a laba. Orvost hivott Vivien, de a kislanyt el kellett vinni mashova, mert az orvos nem lephetett be 3 hete a Giorgiaba. kerdeztuk az orvost hogy miert? Hat... par hete egy egesz csoport kapott hasmenest, akik ott ettek, es az orvost hibaztatja a tulaj valamiert..... Kulomben nagyon roszindulatu emberek ugy Giorgina mint a ferje. Osszebaratkoztunk par emberrel a szigeten, akik oszinte reszvetuket nyilvanitottak, mikor mondtuk hol vagyunk megszalva. Allitolag egesz szigeten ez a leggazosabb szalo, es Giorgianaek senkivel sem egyeznek. A kirandulasokra egyenileg mentunk, mivel nagy csoport leven jobb arakat kaptunk. Erre Vivien beszolt, ha nem tetszik ossze lehet pakolni es menni haza. De nem ez volt az egyetlen megnyilvanulasa. Megszolitotta a folotte lakokat, hogy legyen szives ne teregessen ki, mert a viz racsepeg az o asztalara. Hihetetlen a kedvessege. Az utolso napokban mar hangosan rakoszontem, mert szivesebben elforditotta a fejet, .. el is mondta hogy mi egy nagyon furcsa csapat vagyunk. Biztosan azert, mert nem ilyen nyaralasokhoz szoktunk, es kicsit meglepett minden "uj elmeny" amit tapasztaltunk. A kukla beach part kozel van, de koszos. Mi atmentunk Laganaszba amikor csak tudtunk. Az Ole-Ole-ban jol foznek, es tisztan, es kedvesek is, de a kaja draga, ... Laganashoz viszonyitva. Mondhatom hogy Laganas-on felaron lehet enni/inni. az ut Laganasig 15 perc a vizen keresztul, es visszafele 30-40 percni seta az uton...mivel busz nem jar ebben a faluban. A taxi Zakhyntoszig 1.6 Euro, nem erdemes 12 Eurot fizetni a varosnezesre, mivel annyibol mar ehettek is. De kb minden kirandulas igy van kiszamolva. Mivel nem mindenki mereszkedik el onmaga kirandulgatni, en nem mondom hogy egyenileg jobb, de mindenkepp olcsobb. Persze ha beleszamoljuk Vivien kedvesseget, hogy mehetunk haza ha nem tetszik. Megerkezesunkkor mi is resztvettunk a beszamolon, mikor Vivien elmeselt par hasznos infot, es mar akkor meglepodtem, hogy raszolt a medencenel nevetgelo fiatalokra hogy vegyek halkabra a hangjukat, mert o nem fog orditani. Ez csak azert furcsa nekem, mert tudtommal nem mi ( vendegek) vagyunk Omiatta ott, hanem forditva. Nem o fizetett nem keves penzt ezert a nyaralasert, hanem mi...tehat felhaborodtam minden ilyen megnyilvanulasan. Azert mondom hogy nem keves penzt, mert ez a nyaralas csaloka. Elso latasra keves, es olcso nyaralas, de a vegen , ha mindent osszeadtok, egy all-in 5*-os nyaralasnak felel meg...es a minosege megkozelitoleg sem ugyanaz. Es most meg meseljek a Giorginarol, hogy tuti ezt a szallast valasszatok:)) A szakacs/takaritono/medencesfiu, rendszeresen szorta be a Clort vederrel a medencebe. Szo sincs Ph ellenorzesrol, vagy Cl szabalyozasrol... ah....3 veder es jo az . ahol a clor beesett a vizbe, szep fehe korok latszottak, ( az emeletrol ) es ahol nem, ott maradt a koszos viz. Persze az elso beugro osszekeverte ezt szepen , igy senki nem lata hogy tortenik a viztisztitas:)) Mivel mi rosz vendegek voltunk, es nem akartunk enni az o vendeglojukben ezek utan sem, hat berekeszelte a medence bejaratat. Ami eredetileg benne volt a ajanlatba hogy ingyenes. Na de nekunk nem volt az. Aki be akart menni a medencehez, a vendeglon keresztul mehetett, de kotelezo legalabb 1 uditot fogyasztani ami 5 euro volt. ( mindenhol mashol 2 euroert akarmilyen kocktailt vagy fresht vehetsz) tehat a medences sztori is ugrott, amit egyaltalan nem sajnaltam. Az internet ...az van...:)) de csak ha kilogatod a laptopot a teraszon, ahol van vagy 45 fok meleg, es ha kibirod duroham nelkul hogy betoltodjon az emiled, akkor boldog lehetsz. A furdoszobank elso latasra ok volt, a kad kicsit koszos, de kimostuk, a fuggony ragadt, de megprobaltunk nem hozza erni, ...na de a wc...az csucs. Ahogy lehuztad a vizet, az felig valahol alol kifolyt a csempere. vettuk a zuhanyzot, es mostuk a furdoszobat is:) Jah..mondjak valami jot is: - van klima, es az megy. - a navagio obol csodaszep, erdemes meglatogatni. mi csonakot is bereltunk, 3 orara. es kicsit korbesetaltuk a szigetet, az is megerte. a barlagok mesesek, es a viz is . es az utolso sztori :az utolso nap es a hazafele vezeto ut. mivel mi 2 hetig voltunk ott ( hogy tuti legyen a nyaralasunk) az elso turnusvaltasnal nagy cirkuszt hallottunk. Hat a Giorgina ferje majdnem osszeverekedet egy vendeggel, aki epp kijelentkezni probalt. Mivel o is OLe-Olezott, hat lelocsolta a csomagjait, mert meg 9 ora 0.5 perckor nem adta le a kulcsokat. lett kis cirkusz, es Vivien azt mondta csak azert nem hivta ki a rendorseget, mert attol tartott hogy az utasok nem tudnak hazaindulni idoben. Na erre rakeszultunk utolso nap. 8.30-kor mar kipakoltunk, ne kapjunk mi is ki a baseball utovel... 35 fok melegbe alltunk par orat a parkoloba, pici gyerekekkek, mivel a medencehez nekunk mar nem lehetett bemenni meg akkor sem mikor ott laktunk...hat igy utolag? Vivien elintezte, hogy az egesz csoport utolso nap ( 9-tol 17-ig) a Zante sun-ban lehettunk. ott rendes medence, tiszta vizel, zuhanyzok, es tiszta WC volt. A medencenel egy udito vagy koktail 2 euro. A pultos csaj kedves... a vegen o kerte elnezest a kellemetlensegekert amik a Giorgianaban ertek, es hogy a nyaralasunk ilyen keseruen zarult. aztan jott a busz. az ulesrendet az irodaban csinaltak, es a tobb oras buszut alatt, egy 2 eves gyereket es az anyukajat kulonultettek. ( meg egy felnotnek is keserves annyi oran at buszozni....) A gyerek apja mondta, hogy hat ez igy nem jo, es lehet kicsit ingerultebben valaszolt a sofornek, mivel az semmi fele keppen nem akarta engedni hogy a helyeket megcsereljek. Igy hat megint feszultseg lett, az apuka nem engedett , a sofor meg kijelentette hogy akkor lehet leszalitja oket es ittmaradnak ha nem tetszik. Az apuka mondta, hogy mi azert 30-an vagyunk, erdekes lesz leszalitani akkor 30 embert. de a sofor ezt nem latta problemasnak. " akkor mind a 30-at leszalitom" akkor dontottem el hogy ha 1x hazaerek, majd irok. nem tudom mi a tanulsag ebbol a nyaralasbol, de tuti van valami... mert ez hihetetlen volt, ahoz kepest hogy mindenki dicseri Gorogorszagot. Jo udulest kivanok mindenkinek, es aki nem kamikaze, az kerulje a Giorgina apartmant.:)
Tisztelt Nagy Sándor Úr, kedves Fórumozók! Alábbi levemben szeretnék reagálni az egyik vendégünktől itt a fórum érkezett reklamációjára. Itt szeretném megválaszolni hivatalos formában is az engem és a Georgina apartmant ért vádakat irodánk vezetőjének. Teszem ezt a nyilvánosság előtt, mivel úgy gondolom, hogy a fórumozóknak és jövőbeli vendégeinknek is joga van a másik oldalt is meghallgatnia. Ennek a csoportnak valóban voltak nézeteltérései az apartmanház tulajdonosaival, de erről az iroda vezetőségét a két hét folyamán többször is értesítettem. Állást foglalni ebben a kérdésben nem szeretnék. Úgy gondolom, minden tőlem telhetőt megtettem, hogy elsimítsam a helyzetet a tulaj és a csoport között, többször is vitába keveredtem miattunk a tulajdonossal. Átköltöztetni senkit nem tudtam másik apartmanba, mivel nem voltak üres szobáink. A szobákkal és takarítással kapcsolatban: Az utasok annak ellenére, hogy a kikötőből az apartmanokig vezető buszos úton, kulcsátadáskor és végül a tájékoztató meeting végén is megkérem őket, hogy szóljanak, ha bármi probléma van a szobákkal (hiányzik valami, nem működik, takarítás), nem jelezték, hogy problémájuk lenne. Ha volt is és jelezték, a tulajdonosok minden problémát orvosoltak. Azoknak a vendégeknek, akik nem jelzik, hogy problémájuk van, sajnos nem tudunk segíteni. A takarításra sem nálam, sem a tulajdonosnál nem panaszkodtak a csoport tagjai, ha nem szólnak, hogy nincsenek megelégedve, akkor nem tudom visszaküldeni a takarítónőt. Miután a földszinten lakó utasok (egy hét elteltével) szóltak, hogy penészes a fal, kitakarítattam a szobát. Ha zuhanyzás után a földszinten nem szellőztetnek, bepenészedhetnek a szobák, nem csak itt, hanem a görög apartmanok többségében. Javasoltam az utasoknak, hogy szellőztessenek rendszeresen, de azt válaszolták, hogy nem szeretik nyitva tartani az ablakot és erkélyajtót (vendégeink azóta sem jelezték, hogy ilyen problémájuk lenne a földszinti szobákkal). Dimitris, mivel a tulaj fia, takarítja a medencét és ő a karbantartó, emellett este segít a konyhán és turnusváltáskor a takarítónőknek, de ez egy családi vállalkozásnál teljesen természetes. Mellette van szakács, felszolgáló és turnusváltáskor több takarítónő is. Medencehasználat: A medencét az udvar felől azért zárták le, mert annak ellenére, hogy mindenkit megkérnek, hogy a medencét 10-17 óráig használja, az utasok ezt nem tartják be, és nemcsak hogy 17 óra után (ilyenkor takarítják a medencét vegyszerrel), éjszaka is belementek a medencébe. Ott szórakoztak, szemetet hagytak és többször bele is hánytak a medencébe. A másik ok, hogy így azt is szemmel tudják tartani, hogy a tiltás ellenére ki milyen ételt, italt próbál bevinni a medence területére. A turnusváltáskor történt balhé miatt rendőrséget azért nem hívtam, mert az érintett utasok sem akartak rendőrségi ügyet az esetből. Az idén a Koukla Beach sokkal tisztább, mint a laganasi part (ahol az angol fiatalok szemetelnek és dorbézolnak). Taxi, kirándulások: A taxi Agios Sostis és Laganas között 17€, nem 1,6€. A minőségi kirándulásoknak ára van, a kalózirodák színvonala meg sem közelíti a Maya Travel által szervezett programok színvonalát. A hölgy által szervezett kirándulásról hazatérve a nagyváradi csoportból többen is panaszkodtak, hogy hiába mentek el a Navagio-hoz, sem a szigetről, sem az öbölről nem tudtak meg semmit, mert nem volt senki, aki tájékoztassa őket. Hogy mondhat egyébként bárki is kritikát a kirándulásainkról, aki nem is vett részt egyen sem!? Orvosi ellátás: Az orvos valóban nem jöhet be egy ideje az apartmanba, de talán az nem az utasokra tartozik, hogy miért nem engedi a tulajdonos. (az iroda vezetősége erről is tud). Szó sincs róla, hogy a vírusos hasmenés a Georgina apartman konyhájáról indult volna, utasaink nagy része nem is étkezik az étteremben. Az orvos minden betegünknek elmondta, hogy nem az elfogyasztott ételektől betegedtek meg. Az egész szigeten több héten keresztül voltak ilyen megbetegedések. Az orvosi ellátás egyébként úgy működne, hogy az utas saját költésgén pl. taxival elutazik a kórházba, vagy magán orvosi rendelőbe, ahol kifizeti a vizitdíjat, ellátást és gyógyszereket, krémeket, majd otthon a biztosítóval megpróbálja megtéríttetni a felmerült költségeket. Ennek ellenére a mi orvosunk házhoz jön, nem kér vizit díjat, és a gyógyszereket sem kell az utasoknak kifizetniük, mindent az orvos cége rendez el az utasok helyett. Azzal, hogy a betegeket megkértem, hogy fáradjanak át velem a másik apartmanba, hogy elláthassa őket az orvos, nem hiszem, hogy bármilyen hátrányt szenvedtek volna az ellátásuk közben. Hívhattam volna nekik egy taxit, amivel elmehettünk volna a laganasi rendelőbe, mint ahogy más utazási iroda utasai is teszik, ahol megvárhattuk volna, míg sorra kerülünk, a vizitdíj (50€) kifizetése után az orvos megvizsgálta volna őket, aztán eltaxizhattunk volna a gyógyszertárig, ahol megvásárolhatták volna a szükséges gyógyszereket és krémeket. Busz ülésrend: Az Iroda részéről utánanéztünk az említett ültetési rendre vonatkozó panasznak is, miszerint „egy 2 éves gyereket es az anyukáját különültették” , illetve felvettük a kapcsolatot a 30 fős csoport vezetőjével. Az ülésrenden az említett 4 fős család a következőképpen lett elhelyezve ( a családon belüli viszonyokat a nevekből nem tudtuk megállapítani, mert foglaláskor nem adták meg a szükséges születési dátumokat): 12. sor menetirány szerinti jobb oldalára került a család 2 női tagja, a 12. sor menetirány szerinti bal oldalára a közlekedőfolyosó mellé a család egyik férfitagja, a család másik férfitagja a 11. sor jobb oldalára, az ablak mellé került. Mellette pedig a családhoz tartozó társaság egyik hölgy tagja kapott helyet. A hölgy a családdal együtt foglalta le az utat, innen gondoltuk, hogy egy társaságról van szó. A fent leírtak alapján a családon, illetve társaságon belül lehetőségük volt a cserére és mint azt a csoportszervezőtől megtudtuk ez rövid időn belül meg is történt, így a fent említett probléma nem állt fenn az út során. Személyemet érintő kritikák: emberek vagyunk, biztosan sok mindenkinek nem vagyok szimpatikus. Azt már az első napokban észrevettem, hogy a csoport több tagja is személyes ellenségének tekint. Sokaknak nem tetszett a rendezetlen környezet, hogy nem széles homokos a part és ki más lehetett a hibás azért, hogy az utas nem tájékozódott, mielőtt elindult nyaralni, mint az utazási iroda és annak képviselője. A csoport nagy része már a tájékoztató meetingre sem jött el. Az első napokban többektől is megkérdeztem, hogy hogyan érzik magukat, minden rendben van-e, de többen durcás gyerekként viselkedtek és eldöntötték, hogy azért sem fogják magukat jól érezni. A válaszok kb. ilyenek volt: „ilyen szar helyen még nem voltam”. Elnézést kérek, ha esetleg előfordult, hogy valakinek nem köszöntem előre, nem szokásom, előfordul néha, hogy elgondolkodom. Azon, hogy az említett csoportból többen sorozatosan nem köszöntek nekem vissza (mint személyes ellenségüknek), már meg sem lepődtem. És most magyarázkodjam? Hogy soha nem mondtam még ilyet utasnak: „Erre Vivien beszolt, ha nem tetszik ossze lehet pakolni es menni haza”? Vagy, hogy azért kértem meg kedvesen a felettem lakót, hogy ha lehet, egy fél méterrel arrébb teregesse ki a csuromvizes ruháit minden nap, mert éppen a számítógépemre és irodai listáimra, papírjaimra csorog belőle a víz? És mert a ruhákból minden nap az udvar bejáratár folyt (nem csepegett) a víz, ami ugye balesetveszélyes. Vagy, hogy azért kértem meg a medencénél hangoskodó fiatalokat, hogy ne hangoskodjanak, hogy a hátsó sorokban is hallják az utasok, amit mondok (és egyébként is sziesztaidő volt)? És talán még azt megjegyezném, hogy a tisztelet nem csak az idegenvezetőtől jár az utas felé, hanem legalább egy kicsit fordítva is. Az előzetes problémák és viták ellenére, találtunk megoldást az utolsó napra is, hogy kényelmesen teljen a várakozás hazaindulásig. Az autóbuszt pedig senkinek nem kellett volna a parkolóban várni a tűző napon, egyrészt, mivel előzőnap megadtam az időpontot, hogy mikorra várhatóak az autóbuszok, másrészt pedig, mert a parkolóban van árnyékos rész. És gondolom mivel a csoport két hétig egy étterembe járt vacsorázni, biztosan ott sem nézték volna rossz szemmel, ha esetleg ott várakoznak a busz érkezéséig, de akár a tengerpartra is le lehetett volna menni strandolni. Amióta egyébként ez a csoport is elutazott a tulajdonos és az utasok között nem volt semmilyen nézeteltérés. Azt hiszem, annak ellenére, hogy ilyen kritikákkal illet az utas, mindent megpróbáltam megtenni, hogy a csoport jól érezze magát és enyhítsem a konfliktust. És szerintem nem tévedek, ha állítom, hogy volt néhány család a csoportból, akiknek kellemesen telt a nyaralása. Én csak azt kívánom a nagyvárdi csoportnak, hogy a következő nyaralásuk jobban sikerüljön és kérem, hogy Zakynthost és Görögországot ne az esetleges mostani rossz élményeik alapján ítéljék meg. Vivien
Kaló Krisztina Dátum: 2012-09-16 13:22:24
Sinka Viktória írta ekkor: 2012-09-11 09:21:06
Sziasztok! 21én indulunk Zankyntosra az Ibéria apartmanba! És érdeklődni szeretnék két dologról, az egyik hogy lehet e kerékpárt bérelni valahol??? a másik hogy az IBÉRIA apartmanban a hűtőnek van e fagyasztó része? Köszönöm a Segítséget!
Szia! Az Ibéria emeleti apartmanjában voltunk ( a szoba számára nem emlékszem), de kombinált hűtő volt nagy fagyasztóval. Szerintem az Ibéria többi apartmanjábanban is ilyen van. Üdv: Kriszti
Vincze Szilvia Dátum: 2012-09-15 07:16:53
Sziasztok! Mi két hét múlva indulunk, a lentebb írtak alapján örülök, hogy a Sofiában foglaltam szállást, arról még nem olvastam negatívat. Ha valaki volt ott, írjon már néhány sort. Bízom benne, hogy az időjárás is kedvező lesz. A buszúttól kicsit tartok, ilyen messze még sosem utaztunk. Éjszakára elég egy könnyebb pléd, vagy hálózsákot érdemesebb? Bár gondolom a fűtést bekapcsolják, ha kell. Vissza útra szendvicset csomagoltatok, vagy a megállóknál van lehetőség valamit venni? Köszi