Amit a Kedves Detti Leírt történet, incidens valóban megtörtént, csak igazából a háttérsztori volt bővebb.
Én is végig néztem az egész csetepatét és megdöbbnve láttam h a Kis öreg és Georgina mire képes, amin azért is voltam meglepődve mert ilyen ember szerető kedves nővel és férfival nem találkoztam még.
Ebből kiindulva gondolom azt, hogy azon túl, hogy a kedves kitessékelt vendégek a szállás szapulásán túl (mert nem csak én többen voltunk fültanuja, hogy sz*rozzák a szállást) csak olajat öntöttek a túzre azzal, hogy az OLÉ-OLÉ-ban étkeztek folyamatosan, a szolgáltatásokat meg ugyan ugy használták meg stb.
Azt még hozzátenném, hogy reggel 9 órára kellett elhagyni a szállást, addig volt kifizetve mindenkinek az ott tartózkodásra feljogosító pénz összeg, ezt a bizonyos 9 óra 00 percet meg is várta a tulajdonos kis házaspár azután tessékelték ki az apartman területéről a történtetben vétkes, személyeket, amit teljesen jogosan tettek.
Na meg az utánna következő gyerekes dolgok ,hogy vigyorogva mennek belefe az OLÉ-OLÉ-ba és "beintenek" Georginának, sztem ez is szegénységi bizonyítvány.
De egyszó mint száz, hogy ez ne risszon el senkit a Georgina Apartmantól. Nekem nagyon tetszett:D