(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Detti Dátum: 2012-08-25 09:24:58
Stefan írta ekkor: 2012-08-24 13:04:59
Szia Detti, légyszíves az OLÉ-OLÉ ban történt vacsik áráról tájékoztass amennyiben van rá lehetőség, mivel 31-én indulunk az ANNA apartmanba ! Érdekelne az ottani bolti árak nagysága is mert nem fizettünk be félpanzióra és szeretném eldönteni, hogy érdemes e vagy inkább éttermi étkezés a jobb? Ha valaki tud az ANNA apartmanról valami infót kérem írjon ! A tájékoztatást előre is köszönöm István.
Szia István! Az árakról megpróbálok írni. A boltban mi reggelit vettünk egy dobozok kakaó 1.40 , mars ital 1.70-1.80 Olivás kenyér ( egy nagy arasznyi a mérete) ha jól emlékszem 1.80. vagy 2 de nagyon finom, felvágott 2 -2.50 körül, sajt 3.10. Az OLÉ-OLÉ gyros pitában amit ott is fogyaszthatsz és el is hozhatod 2.50. ha ott eszed kapsz hozzá pluszba még sült krumplit egy gyros tál 10.50 de ha rám hallgatsz akkor pitásat kértek, mertaz ugyan az csak nem mellé rakják a tzatzikit hanem bele. Kardhal 12 - 14, grillezett polip 12 körül, csirke suvlaki grill zöldséggel 7 más körettel 10 -10.50. Nagy literes víz 1.5 az üditők 2 és a nagy fél literes limonádé 3 euró.Desszertek közül én a baklavát ettem mert imádom az 5 euro volt, de akkor kaptál egy nagy baklavát két gombóc fagyit és tele nyomták tejszínhabbal meg leöntötték karamell sziruppal.Az is nagyon finom. Most ezek jutottak hirtelen eszembe.Persze minden euroban értendő.Jó nyaralást kívánok nektek és várjuk a beszámolót.
Kelemen Gusztáv Dátum: 2012-08-24 15:50:45
Sziasztok!Jóbi Hajnalka vagyok és a párom nevében írogattam negatívumokat, mivel nem vagyok beregisztrálva és nem akartam beregisztrálni.Elnézést kérek a Grandtours-tól, mert a hajós útról nem ők tehetnek, hogy nem kötött ki.A hajón az hangzott el, hogy idén nyáron ez az első alkalom, hogy nem tud kikötni, holott már volt ilyen.Ez nagyon felidegesített minket a párommal.A szálláson, hogy egy-két dolog nem működött és a kutya megharapott, arról se tehet a Grandtours, mert ez csak egy véletlen volt.Elnézést kérek még egyszer!Mindenkinek további szép és szerencsés életet kívánok!
btk Dátum: 2012-08-24 14:44:10
Údv Emese! Szerintem Te valamit nagyon félre láthattál ugyanis a magyarok nem űtöttek,hamen védekeztek. eredetileg arról volt szó hogy használhatjuk mindannyian a szolgáltatásokat fogyasztástól függetlenül amit te amagyarok részéről ütésnek véltél az egy kerti slag kézből kivétele lett volna ugyanis a hátul lévő társaságot csomagostól lelocsolta a tulaj és ő emelt kezet. Aki trágárul beszélt az pont Georgina férje volt és egy kisgyerekes utastársunk volt a szenvedő alany . Én itt ezzel lezárnám az ezzel kaocsolatos infókat4 Szép nyarat!
Nagy Emese Dátum: 2012-08-24 13:56:49
Én is szem- és fül tanuja voltam a történteknek, és még hadd fűzzem hozzá hogy közületek volt az mikor a tulajdonost megütötte, és nem indultatok kifele. Az igaz hogy utána neki akart menni de csak azért mert megütötte, Georgina pedig azért adott pofont, mivel trágár megjegyzésekkel illette, szóval nem is tudom, hogy ki beszélt hogy egy nővel :D Ja és persze tegyük hozzá azt is, hogy hiába volt úgy, hogy ott esznek miközben az OLÉ-OLÉ-ban asztalfoglalás volt és persze ők akartak ott enni Georginánál, hogy mindent használhassanak és nyilván a tulaj azt mondta, hogy nem kell már, nincs szüksége rá! A lényeg viszont valóban az hogy irtó kedvesek, ember szeretőek és a legjobb apartman Zakynthoson :D Természetesen az idegenvezető Vivien is bármi van/volt segít/segített :))
Nagy Péter Dátum: 2012-08-24 13:29:48
Amit a Kedves Detti Leírt történet, incidens valóban megtörtént, csak igazából a háttérsztori volt bővebb. Én is végig néztem az egész csetepatét és megdöbbnve láttam h a Kis öreg és Georgina mire képes, amin azért is voltam meglepődve mert ilyen ember szerető kedves nővel és férfival nem találkoztam még. Ebből kiindulva gondolom azt, hogy azon túl, hogy a kedves kitessékelt vendégek a szállás szapulásán túl (mert nem csak én többen voltunk fültanuja, hogy sz*rozzák a szállást) csak olajat öntöttek a túzre azzal, hogy az OLÉ-OLÉ-ban étkeztek folyamatosan, a szolgáltatásokat meg ugyan ugy használták meg stb. Azt még hozzátenném, hogy reggel 9 órára kellett elhagyni a szállást, addig volt kifizetve mindenkinek az ott tartózkodásra feljogosító pénz összeg, ezt a bizonyos 9 óra 00 percet meg is várta a tulajdonos kis házaspár azután tessékelték ki az apartman területéről a történtetben vétkes, személyeket, amit teljesen jogosan tettek. Na meg az utánna következő gyerekes dolgok ,hogy vigyorogva mennek belefe az OLÉ-OLÉ-ba és "beintenek" Georginának, sztem ez is szegénységi bizonyítvány. De egyszó mint száz, hogy ez ne risszon el senkit a Georgina Apartmantól. Nekem nagyon tetszett:D