(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kis Zotlán Dátum: 2012-08-26 10:09:17
Sziasztok! Egy hét és jön a várva várt nyaralás. Egy kis segítséget szeretnék kérni, Milyen az Anna apartman? Jót is rosszat is hallottam. :( Autóbérlésről tudna valaki árat mondani? 3-5 napra gondoltam a bérlést. Köszönöm a választ. /illetve szívesen venném ha valaki olyan helyeket is mondana amit minden ,,kötelező" megnézni.
Stefan Dátum: 2012-08-25 14:45:03
Detti írta ekkor: 2012-08-25 09:24:58
Szia István! Az árakról megpróbálok írni. A boltban mi reggelit vettünk egy dobozok kakaó 1.40 , mars ital 1.70-1.80 Olivás kenyér ( egy nagy arasznyi a mérete) ha jól emlékszem 1.80. vagy 2 de nagyon finom, felvágott 2 -2.50 körül, sajt 3.10. Az OLÉ-OLÉ gyros pitában amit ott is fogyaszthatsz és el is hozhatod 2.50. ha ott eszed kapsz hozzá pluszba még sült krumplit egy gyros tál 10.50 de ha rám hallgatsz akkor pitásat kértek, mertaz ugyan az csak nem mellé rakják a tzatzikit hanem bele. Kardhal 12 - 14, grillezett polip 12 körül, csirke suvlaki grill zöldséggel 7 más körettel 10 -10.50. Nagy literes víz 1.5 az üditők 2 és a nagy fél literes limonádé 3 euró.Desszertek közül én a baklavát ettem mert imádom az 5 euro volt, de akkor kaptál egy nagy baklavát két gombóc fagyit és tele nyomták tejszínhabbal meg leöntötték karamell sziruppal.Az is nagyon finom. Most ezek jutottak hirtelen eszembe.Persze minden euroban értendő.Jó nyaralást kívánok nektek és várjuk a beszámolót.
Szia Detti! Köszönöm a tájékoztatást, sokat segitettél a döntésben. István
Detti Dátum: 2012-08-25 12:05:16
Nagy Péter írta ekkor: 2012-08-25 10:49:07
Oké Rendben Detti! Nem fogok vitatokzi, valóban ti éltétek át , de akkor is azt mondom hogy valamit tennetek kellett annak érdekében, hogy ez legyen a vége, már csak azért is mert mi rajtatuk kívül volt még 4 fős társaság akik ugyan ugy részesültek Georgina ember szeretetébe kiköltözés után is. Jah és igen nem volt kötelező ott enni, csak hát az illem megkívánta volna véleményem szerint, hamár az "ingyenes" szolgáltatásokat igénybe veszem. Na de nem vagyunk egyformák:) Ami pont nem is baj!
Az illem! Fogyasztottunk egyszer a Georginánál és akkor szegezték nekünk a kérdést hogy mi mért nem itt fogyasztunk hanem máshol.Szóval akkor hol az illem? A kifizetett összeg tartalmazta a szolgáltatásokat nemcsak a szobákat. Még jó hogy nem vagyunk egyformák!:)
Nagy Péter Dátum: 2012-08-25 10:49:07
Oké Rendben Detti! Nem fogok vitatokzi, valóban ti éltétek át , de akkor is azt mondom hogy valamit tennetek kellett annak érdekében, hogy ez legyen a vége, már csak azért is mert mi rajtatuk kívül volt még 4 fős társaság akik ugyan ugy részesültek Georgina ember szeretetébe kiköltözés után is. Jah és igen nem volt kötelező ott enni, csak hát az illem megkívánta volna véleményem szerint, hamár az "ingyenes" szolgáltatásokat igénybe veszem. Na de nem vagyunk egyformák:) Ami pont nem is baj!
Detti Dátum: 2012-08-25 10:01:06
Kedves Péter és Emese! Nem szeretném nagyon hosszúra nyújtani ezt a vitát, de: Nem tudom ugyan hogy Ti mikor csatlakoztatok be az egész "csetepaté"ba, de az biztos, hogy az elejéről lemaradtatok hiszen akkor még csendben zajlottak a felénk irányuló kitessékelések. Az bizonyos 9 óra 00 perc az a házi bácsinál 8 óra 30 perc volt és ezt 100% ra mondom hiszen akkor néztem meg az órám és mondtam hogy van még fél óránk kicuccolni. A szállást közülünk senki nem szidta ( ezek szerint nem olvastad a legelső levelem amiben leírtam hogy a szállással semmi baj nem volt a medence vize volt klóros ). Nem tudom hogy Ti mennyire olvastátok a házi rendet és mennyire figyeltetek a meetingen de többszőr elhangzott, hogy a medence a wc és a tüsoló használata a grand tours-os vendégeknek INGYENES! Tehát nem fogyasztás ellenében lehetett használni ezeket a szolgáltatásokat. Továbbá a házirendben (ami az ajtón volt vagy az ajtó mögötti falon) leírták, hogy: Hazautazás: A szobát nem kell kitakarítani de el kell mosogatni és a szemetet le kell vinni. 9-ig azaz 9 óra 00 percig kell elhagyni a szobákat, a nagy bőröndöket fel kell tenni a buszra és kézipoggyászt az étterem területén lehet hagyni. a medencét wc és zuhanyzót hazautazásig lehet használni. De ez a meetingen is elhangzott. Ja és arról nem beszélve, hogy eltűnt egy szürke nike póló ami ki volt teregetve reggelre nem volt meg és eltűnt egy parfüm is. Aznap reggel mikor a hazautazás volt le lett falazva az átjáró a szobáktól a medence felé erről fénykép is készült. Amikor mi befizettük az utazást ÖNELLÁTÁSSAL kértük nem pedig félpanzióval, ami azt jelenti hogy magunknak kell megoldani az étkezést, azaz oda megyek enni ahová szeretnék, ha ez a Georgina akkor az, ha a szirtaki akkor az, ha ott szerettem volna főzni akkor ott főzök és ha az OLÉ-OLÉ ba szerettem volna menni akkor oda megyek. Georginanak ebbe beleszólása nincsen. Mi a Georginának nem intettünk be valamit nagyon rosszul láttál vegyél szemüveget legközelebb. Emese neked csak annyi írnék hogy olvasd el amit BTK írt mert az tényleg úgy volt mi csak védekeztünk. Azt hiszem nem kell tovább ragozni ezt a dolgot, mi ott voltunk személyesen hallottuk láttuk és elszenvedtük a dolgokat nálunk jobban nem hiszem hogy tudná bárki is ezt.