(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Stefan Dátum: 2012-08-24 13:04:59
Szia Detti, légyszíves az OLÉ-OLÉ ban történt vacsik áráról tájékoztass amennyiben van rá lehetőség, mivel 31-én indulunk az ANNA apartmanba ! Érdekelne az ottani bolti árak nagysága is mert nem fizettünk be félpanzióra és szeretném eldönteni, hogy érdemes e vagy inkább éttermi étkezés a jobb? Ha valaki tud az ANNA apartmanról valami infót kérem írjon ! A tájékoztatást előre is köszönöm István.
Grand Zakynthos Dátum: 2012-08-24 09:42:00
Kelemen Gusztáv írta ekkor: 2012-08-24 03:17:48
Elnézést, előzőleg kicsit durva voltam, csak nagyon feldühít ez az egész helyzet.Elnézést kérek mindenkitől!Ettől függetlenül jó nyaralást kívánok mindenkinek és sok szerencsét!Üdv.
Gusztáv! Nem szoktam hozzászólni a negatív véleményekhez, de a rágalmazásodat nem hagyhatom szó nélkül. Kezdjük először is a hajókirándulással: hogy mered leírni azt, hogy a hajó nem köt ki soha, és átvert téged az iroda??? Mégis honnan veszed ezt? Az idén eddig legalább 18 hajós szigettúrán vettek részt a vendégeim, és összesen kétszer nem sikerült kikötni az időjárás miatt. Csak hogy a leendő utasainkat ne tájékoztasd félre megjegyezném, hogy még mindig a mi hajónk az, ami a legtöbbször kap engedélyt a kikötésre!. Nagyon sajnálom, hogy nem volt szerencsétek megfürdeni a Navagio öbölben! Azzal viszont indulás előtt tisztában kellett lennetek, hogy a kikötés nem 100%, mivel a meetingen szóban és írásban is tájékoztattalak titeket! Azt is elmondtam, hogy a hajón drága a büfé, ezért érdemes enni és innivalóval készülni. Ha ez is ugyanúgy elkerülte a figyelmed, mint minden más a katalógusban és a honlapon is szereplő információ, pl. a klíma használatról, hogy melyik apartmanhoz van medence és étterem, a buszon lévő fix ülőhelyek érvényességéről és gyűjtőjáratokról szóló leírás, akkor talán nem másokat kellene hibáztatnod?! Szívből kívánom neked, hogy a következő nyaralásotok jobban sikerüljön, és ne negatív élményekkel térjetek haza (ehhez viszont talán az is kell, hogy tájékozódjatok indulás előtt). Vivien
Detti Dátum: 2012-08-24 09:03:54
Szőke Imre írta ekkor: 2012-08-23 14:52:03
Kedves Detti! Megrázó élmények, amikről beszámolsz. Úgy gondolom, jó választás volt, hogy a szomszédos Villa Mariában laktunk. Érdekelne a Kaiki túra. Milyen ebédet kaptatok, és hol fogyasztottátok el azon a kishajón? Hol volt az a "lakatlan", gázolajos öböl? Gyűjtöm az infokat, az ilyen helyeket kerülni kell. Egyébként, nem szép az irodától, hogy a Marathonisi szigetre szervezett kiránduláshoz itt a honlapon, betesz egy Santorini képet, köze nincs a látványhoz.
Szia Imre! A Kaiki túra egy fél napos hajó kirándulás volt reggel indultunk a kikötőből egy közepes méretű hajóval. Mint írtam először a Laganas partjainál teknős keresésre indultunk, nem sok keresés után fel is fedeztünk egy barna foltot a víz alatt. A hajós kapitány nagyon ügyesen irányította a hajót hogy mindig szem előtt legyen a teknős ami kétszer fel is jött levegőért így sokkal jobban láthattuk. miután megunt minket a teknős elúszott mi pedig tovább indultunk a kék barlangokhoz. A teknős sziget mellett haladtunk el ahol haza felé ki is kötöttünk. Miközben haladtunk a barlangokhoz gyönyörű part szakaszokat láttunk a sziklák fantasztikusak voltak rengeteg mindenről mesélnek. Amikor megérkeztünk kikötött a hajó ( egy sziklához kötötték ) megnyitották az oldalát és lehetett ugrani a vízbe , felfedezni a barlangokat és a kis öblöt is. kb egy órát töltöttünk ott. Találkoztunk halakkal kicsivel - naggyal, feketével - színessel és láttunk kettő darab vízi kígyót is. az idő elteltével elindultunk a teknős szigethez ott ismét kikötöttünk ugyan úgy mint a kék barlangoknál és ismét felfedezhettük a körülöttünk lévő világot.Itt ismét egy órát töltöttünk és közben készült az ebéd. A menü húspogácsa főtt rizzsel görög salival kenyérrel és kaptunk egy szelet dinnyét. Nem volt nagy adag de bőven elég volt. A hajon fogyasztottuk az ebédet. Utána még egy kicsit lehetett pancsolni végül indultunk haza felé. A hajóról még megtekintettük a Teknős fészkeket ha jól emlékszem 12 db ot számoltunk akkor.Nagyon érdekes volt számomra az egész túra hiszen rengeteg mindent láttunk. Én ajánlom mindenkinek aki teheti hogy menjen el és szerezzen csodás élményeket. Jó nyaralást
Kelemen Gusztáv Dátum: 2012-08-24 03:17:48
Kelemen Gusztáv írta ekkor: 2012-08-24 02:50:45
Sajnos belementünk egy átverésbe, amire utólag jöttünk rá.Jól éreztük magunkat a többi fakultatív szar kihagyásával.Persze a hozzáállásunkkal van a baj!Más jellegű hozzászólásra nem is számíthattam volna ebben az elkábult országban!De nem fogok lealacsonyodni...
Elnézést, előzőleg kicsit durva voltam, csak nagyon feldühít ez az egész helyzet.Elnézést kérek mindenkitől!Ettől függetlenül jó nyaralást kívánok mindenkinek és sok szerencsét!Üdv.
Kelemen Gusztáv Dátum: 2012-08-24 02:56:25
Szőke Imre írta ekkor: 2012-08-23 11:15:31
Kedves Gusztáv és izgatottan utazásra várók! A nyaralásban az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat, történjen bármi. Sok pénzt fizetünk érte, keressük a szépet, a jót! A rosszat meg, idővel felejtjük, maradjanak a kellemes élmények. Ezen a szigeten rengeteg szép dolog és hatalmas élmény található, csak egy kis energiát vagy pénzt kell fektetni bele, nekünk kis pénzűeknek(most magamról beszélek) is elérhetők. Az utazási iroda azt nyújtja amit ennyiért lehet, nem egy 5 csillagos szálloda szinvonalat, de ezt tudtuk az elején, erre fizettünk be. Sokat keresgéltem utazás előtt, de ennél olcsóbban nem lehet a szigetre jönni, ilyen körülményekkel. Már otthon kiválaszthattam, melyik szobát akarom, milyen szolgáltatással, nem kellett semmilyen irodába bemennem, otthonról intézhettem az utalást, és több hónappal később egyéni utazóként este 9 után érkezve ott a kulcs a zárban, miénk az apartman, itt vártak ránk. Kell ennél több? Az idegenvezetőt bármikor, gyakorlatilag bármilyen problémával megkereshettük (pl. hol lehet tejfölt kapni, indulhatnak-e aznap kishajók a tengerre a hullámzás miatt) és segített. Az iroda a Voutirakos-tól bérli a nagyhajót, ki tudnak kötni a Navagio-nál, az idei nyári szezonban július végéig egyszer nem sikerült, most ezek szerint volt egy második is. Más szabály vonatkozik a nagy hajókra, mint a kicsikre, a repülőkhöz hasonlóan az irányítóktól kapják a kikötési engedélyeket. Vigyázat, gyönyörű szép idő, meleg, de nagy a hullámzás, nincs kikötés, motorcsónakázás! Az egésznapos hajótúra szép, csak fel kell készülni rá (ennivaló, ami a meleget kibírja, hideg ital - vagy vastag pénztárca). Jó ötlet (az idegenvezetőtől tanultuk), egy behűtött és egy befagyasztott üdítő, így délutánra is marad hideg ital. Láttunk embereket nagy hűtőtáskával felszállni a hajóra, az sem rossz. Előre meg lehet érdeklődni, hogy merre indul a hajó, melyik oldal a jobb, e szerint keresünk helyet, stb. A túrát 18€-ért láttuk legolcsóbban, ekkor viszont Zakynthos kikötőjébe egyénileg kell eljutni(autó nélkül ez sem olcsó), nincs magyar idegenvezetés, a meleg akkor is garantált. No, lehet választani. Mi későn jelentkeztünk, nem fértünk fel a buszra, ami a kikötőbe vitt volnna, taxit akartak hívni (nem a mi költségünkre!), hogy kivigyen, de bevállaltam, megyünk a saját autónkkal, erre visszakaptunk 15€-t, a transzfer költséget(3+1 fő). Mi a probléma az irodával? A közeli part gyange, szemetes, úgy mondanám - felejtős. Laganas sem kivétel. Nem véletlenül olcsó a szállás. Kis mozgással igen jó fürdőhelyekre lehet eljutni, kicsit persze többe kerül. Az étkezés sem olcsó, de azért választottunk apartmant, hogy saját magunk készítettünk ennivalót, akár görögöset is. Idő volt rá, mert a nagy forróságban jól eset 1-2 órát eltölteni a hűs szobában. Sokan mondják, az nem nyaralás, ha főzünk. Igaz lehet, de az már egy másik kategória, nem ennyiért. Ha valaki a buszozást nem szereti, bátran tudom javasolni az autózást, élmény volt. 4 főnél már vetekszik a buszos árral. Össze kell kombinálni más látnivalókkal, szálláslehetőségekkel. Megéri. No, ez már más téma. Jó utat és sok jó élményt kívánok az utazás előtt állóknak!
Nincs kedvem még bővebben kifejteni a véleményemet ezekről a dolgokról, de amit a Grandtours kiretusáltan reklámozgat itt az élőben közel sem így néz ki.Beleestünk egy nagy hibába és minket is eltudtak kábítani egy útra, aminek már a Grandtoursos részét igenis bánjuk.Jövőre okosabbak leszünk! :) Mindenkinek további szép nyaralást és sok szerencsét kívánok!