(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kelemen Gusztáv Dátum: 2012-08-24 02:50:45
Kaló Krisztina írta ekkor: 2012-08-23 06:44:20
Kedves Gusztáv! Sajnálom, h. számotokra rosszul sikerült a nyaralás, de talán a hozzáállással van a probléma. Mikor befizettétek biztos lehetett tudni, h. nem lesz ott ingyen klíma se medence. Nálunk is eltört a csaptelep, de szóltunk és igaz, h. nem azonnal, de megcsinálták. Ez nem tudta kedvünket szegni, hiszen ilyenek a görögök, akik másrészről nagyon kedvesek és vendégszeretőek. Navaggionál pedig több igazán nagy hajót is láttam kikötni. Ha a tiétek nem tudott, akkor biztos tényleg nem lehetett a hullámzás miatt. Nem gondolom, h. az utas átverése lenne a cél. Ja és ott bizony gyakran előfordul h. meleg van. Erre talán számíthattatok. Biztos a GT. hibája, h. pont benneteket harapott meg a kutya és rúgott meg a sofőr (ami gondolom nem volt szándékos)???? Üdv Kriszti
Sajnos belementünk egy átverésbe, amire utólag jöttünk rá.Jól éreztük magunkat a többi fakultatív szar kihagyásával.Persze a hozzáállásunkkal van a baj!Más jellegű hozzászólásra nem is számíthattam volna ebben az elkábult országban!De nem fogok lealacsonyodni...
btk Dátum: 2012-08-23 20:17:13
....polip fogásban,teknősökkel való együtt úszásban a Cameo sziget hídjának jobb oldalán a sziklás partszakaszon! Jó nyaralást!K
btk Dátum: 2012-08-23 20:13:47
Szia Artúr! Remélhetőleg Ti is gyönyörű élményekkel tértek haza ,mi már most visszavágyunk!Nekünk volt részünk földrengésben, kis záporban, tengeri sün sérülésben,polip fogásban és Egyébként a kinti idegenvezetőnek jeleztük ,hogy minden este szinte lesték és szóvá tették,hogy hol kajálunk.Lehet ,hogy a tulaj kapott jelzést ezzel kapcsolatban és Titeket már nem ér hasonló atrocitás.Jó nyaralást Kívánunk Nektek!Kriszta a teknősökkel való együtt úszásban (Cameo sziget mellett) N
Artúr Dátum: 2012-08-23 19:37:15
Szia Kriszta, köszönöm a válaszod! Ez elég elképesztő... most komolyan úgy megyünk el nyaralni, hogy számíthatunk a tulaj zaklatására, ha nem nála eszünk. Értem én, hogy verseny van a vevők kegyeiért, de ezt nem erőszakkal kell(ene) megoldani. Ez butaság, hogy finoman fogalmazzak. Elég bunkót láttam már, ahhoz hogy tudjam kezelni a helyzetet, de ez mégis csak nyaralás, itt abszolút nem hiányzik, hogy valaki nekiálljon hepajkodni. Azért bízom benne, hogy kellemes élményekkel térünk haza! Art
btk Dátum: 2012-08-23 19:17:04
Üdv! " Artúr! Sajnos csak megerösíteni tudom Detti információit,mivel személyesen tapasztaltam meg az eseményeket!!!!! Az a bot konkrétan egy baseball ütő volt a tulaj kezében,Georgina pofonja pedig a férfi arcán csattant.Egyszerűen emberi gyarlóság az ok! Az Ő álláspontjuk szerint" ha nem nálam fogyasztasz ne is használd amit a katalógusban kínálok"egyébként a gyerekeket is kitessékelte a medencéből!Hogy is van ez!? A Grandra pedig nincs panasz,mi is többször utaztunk velük,de ezen eseményekről az értesítést nekik is elküldjük. Ha kérdésed van szívesen válaszolok! Egyébként a nyaralásunkat semmi sem ronthatta el, csak vendéglátónk hozzáállásán lepődtünk meg, hiszen őt úgy gondolom szerződés köti ! Ha kérdésed van szívesen válaszolok! Kriszta