(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kiss Péter Dátum: 2011-09-09 06:20:22
üdv. Pár éve Tolón ( másik céggel )hasonló eset fordult elő. Már kifelé "emelkedett" volt a hangulat. Ez estére csak fokozódott .( mint a nemzetközi helyzet) A tulaj felsétált az ominózus szobákba. Amennyiben a zajszint nem megy le egy elvárható érték alá, MÁSNAP REGGEL MEHETNEK ! Ahová akarnak. Ez után nem volt semmi probléma. Másik észrevételem. Sajnos más hasonló céges fórumokon is rendszeresek a hasonló megnyilvánulások. Az aktuális cég képviselője , vezetője kénytelen helyretenni , kiigazítani nagyon bátor hozzászólókat. Ezt rendszeresen "türelmesen " teszik. Kinek és miért jó ez? Véleményem persze lehet. Akár rosszalló is. De ha egész héten csak velem volt a baj , én kussolnék ! Szép napot ! Kiss Péter
Grand Sándor Dátum: 2011-09-08 20:57:02
Attila vagyok írta ekkor: 2011-09-05 11:16:52
OLVASD VÉGIG MINDENKÉPP!!! Most érkeztünk haza Zakynthosról és a Georgina apartmanban szálltunk meg!A szobák eszméletlenül igénytelenek, a szekrények töröttek és fut ki belőlük a penész ami iszonyatos bűzt áraszt. A konyha koszos, a hűtő kicsi és nem hűt, nyitója nem soknak van, a mikró mocskos, a sütőn ott van a több éve odaégett kaja. A fürdőszoba kicsi és elviselhetetlen bűz árad a lefolyókból és a wc-ből. A falak koszosak és a javítások is más milyen színűek mit a falak. A medencét 5-ig lehet használni, amikor még elviselhetetlen a meleg és nagyon klóros és zöld. Egy hét alatt egyszer jött a takarítónő, akiből egy van az egész hotelben és akkor is csak a fürdőszobába ment be. Az étteremben egyszer ettem, mert az is koszos és ehetetlen volt az étel, de máshol jó kaja van. Az idegenvezető elég bunkó volt nem mindig volt kedve segíteni. Egyébként a nyaralás jó volt, gyönyörű a sziget és jókat buliztunk. Soha többet nem utazok a GRAND TOUSSAL és azok is azt mondták akikkel együtt érkeztünk. ÖSSZEGEZVE SENKINEK NEM AJÁNLOM A GRAND TOURST ÉS A GEORGINA APARTMANT SEM AKI TEHETI MÁS IRODÁVAL UTAZZON!üdv mindenkinek és jó pihenést!
Tisztelt Fórumozók! Úgy látom kezd kialakulni itt egy olyan folyamat,ami szerintem nem szalonképes (pl.bunkózás!),illetve olyan szinten rombolják egyesek a hitelünket,próbálnak meg bennünket lejáratni, hogy úgy érzem meg vagyok szólítva.Gondolkoztam azon, kimoderáljuk-e őket, de szerintem maradjon itt, beszélünk mi is és dönt az utas. Konkrétan az „Attila vagyok” és a Cs.Z. valószínűleg azért támad bennünket mert szembesítettük őket azzal,hogy az elkövetett tetteikért felelniük kell,ami sajnos pénzükbe is kerűlt. Szeretném megvilágítani az eseményeket a mi oldalunkról is, bár a G.K. hozzászóló már próbálta helyre tenni a fiatalokat, beszólt nekik, de úgy látom még mindig nagy az arcuk. A Cs.Z. és „Attilla vagyok” fórumozók egy több mint 30 fős társasággal nyaraltak velünk.Ennek a társaságnak tavaly egy jelentős része volt velünk Paralián is.Akkor is olyan állat módon viselkedtek,hogy rongálások történtek a szobákban (pl.mosdó törés!), mindenkit zavartak mind a szálláson mind a buszon. A rongálás miatt a helyszínen fizetniük kellett a tulajdonosnak mert ugye nem megvették,csak kibérelték a szállást. .Mivel nagy kárt csináltak és a „normális” utasainkat is zaklatták, ezzel jelentősen rontva azt amit én 20 év alatt felépítettem, így – volt pedagógusként - hazaérkezésükkör vártam őket Debrecenben a Tesco parkolóban és megkértem őket maradjanak néhány percre a buszon, beszéljük meg a dolgokat. Jellemző némelyik fiatal családi hátterére,hogy a parkolóban várakozó szülők úgy reagálták le a dolgot jogászkodva,hogy személyi szabadságukban korlátozom a gyereküket, pedig lehet nem került volna sor erre a beszélgetésre,ha a gyereknevelésnél néha a sarkukra álltak volna. Elmondtam a gyerekeknek, nagyon szeretem a pénzt, de azért nem mindenáron. Elpufogtattam kedvenc frázisomat, miszerint „Szabadság az,ami másnak nem árt!”,beláttak ők is néhány helytelen dolgot és úgy váltunk el, ha legközelebb is így akarnak viselkedni,akkor menjenek a konkurrenciánkhoz, de aki vállalja a játékszabályokat az továbbra is Kedves Utasunk.Volt aki kijelentette nem utazik többet velünk. Ebben az évben mégis velünk utaztak a csoportból többen,de nem vettük észre az azonosságot. Ezután az idei szezonban semmit nem hallottam róluk mult szombat délig. Akkor hívott fel a zakinthosi idegenvezető Vivien,hogy a tulajdonos sírva ment végig a turnusváltáskor a házon, mert olyan átlagon felüli kuplerájt,koszt,szemetet hagytak maguk után a társaság tagjai,amit ő még nem látott. Azon kívűl,hogy az egész héten zaklatták a viselkedésükkel a nem a csoporthoz tartozó vendégeinket,2 szobában a 203 és 204-ben olyan mértékű volt a falak összekenése,leverése,hogy a tulajdonos az egyiktől 60,a másiktól 120 €-t kért a szoba újrafestéséért. Ezen természetesen felháborodtak, de kifizették és azóta aktív fórumosok és hazugságokkal, csúsztatásokkal fórumoznak bosszúból. Mindkettő fórumozóról meg kell állapitsam, hogy valószínűleg már gyerekkorukban kioperálták belőlük a gerincet, mert az Attila vagyok először egy régebbi fórumos nevével a bero-val jelentkezett be a saját email címéről, de még mindig nem a sajátját vállalja,mert Attilának mondja magát.Norbi! Vállald önnmagad és majd később bele tudsz nézni a tükörbe.A Cs.Z. sem valószínű hogy saját nevén írna. Korrekt a csapat. Mindenesetre megpróbálom tételesen cáfolni állításaikat. 1.Írták,hogy a Georgina apartman milyen rossz és lebunkózták az idegenvezetőt.Az apartmanról tett állításait szerintem a tárasain kívűl senki nem támasztja alá, de HA HITELT ÉRDEMLŐEN TUDJA BIZONYÍTANI ÁLLÍTÁSAIT,AKKOR KÉREM JELENTKEZZEN,MERT NAGYÖSSZEGŰ KÁRTÉRÍTÉSBEN RÉSZESÍTEM. Egyébként a mai napig senki nem tett panaszbejelentést sem a nyaralás alatt,sem utána, csak a fórumon köpködnek.Biztosan lehet találni hibát,de hibamentességet nem szoktunk igérni,de ha jelzik,akkor megoldjuk. Valószínűleg az utasok korlátolt érzékelése a folyamatos italozástól amúgy sem tette volna lehetővé a panaszkodást. Szerintem ár/érték arányban a Georgina a legjobb házunk itt,mert ingyen van a klima,medencés,helyben étterem,stb.Az Ibéria házunk szinvonalasabb,de fizetős a klima,nincs medence,nincs 4 ágyas (olcsó!) stúdió.Az,amikor lebunkózták az idegenvezető kolléganőmet,szerintem az ő bunkóságukat bizonyítja. 2.A 26 órásnak igért út 33 óra lett. Így van. Esetleg emlékeztetnénk arra,hogy most volt a török és szerb vendégmunkás jövök-megyek és a határokon úsztunk el nem miattunk. 2 busz ment Zakinthosra,1 Kefalloniára és mind lekéste a reggel 7 órás kompot, amivel járni szoktunk. A 10,30-al tudtunk átmenni. 3.3 busszal utaztak Zakinthosig és klima nélkűl utaztak 10 órát. Így van. Az első Szegedig,mert idáig minden járat gyűjtőjárat,katalógusban leirtuk. A második busznak Nis Előtt eltörött a klima kompresszor főtengelye. Tájékozódtunk a szerbiai Scania szervizek klimajavitási képességeiről és alkatrész készletéről igy úgy döntöttünk a legjobb megoldás ha a görög határon lecseréljük görög buszra – ebben a szezonban ez volt eddig az első buszcserés műszaki problémánk – mert így nincs időveszteség és úgyis az éjszaka jön. A görög határnál a busz várt,utasok átszálltak,ebből időveszteség nem volt. A 10 órás klima nélkűli utazás nem igaz, mert a hibától a görög buszig kb 400 km volt és 2 határ. Néhány órával kevsebb lehetett.Ha a fórumozó értene a szakmánkhoz, akkor biztosan bravurként értékelné a problémamegoldást. Így lett 3. busszal utazás. 4.A közelinek beállított központ 40 perc. Igen,részegen,egyébként fele,kb 2 km. 5.A tenger nagyon lassan mélyűl,úszásra alkalmatlan. Ez vicc? Tenger,amiben nem lehet úszni? Vagy az a baj,hogy 30-40 métert be lehet sétálni? Hisz ezt szoktuk szeretni! Vagy a Balaton az nem tó? 6.A szárított hínárt a parton tárolják? Ki tárolja? A Grand Tours? 7.Kitalált indokkal pénzt huznak le és megtagadják a hazaszállitást . A „kitalált indok” a szobák leamortizálása volt.Örüljenek,hogy nem kellett minden szobának fizetnie és a többinek is csak ennyit,mert biztosan nagyobb a kár.Én beszéltem Engi Norberttel és nem azt mondtam,hogy nem jöhettek haza,hanem hogy nem tudom addig a buszt hazainditani,amig meg nem egyeznek a tulajdonossal! Arcoskodást is látok a hozzászólásban,hogy biztos nem mertem kimenni a buszhoz érkezéskor.Sajnos nem voltam Debrecenben,da ha otthon lettem volna biztosan tudunk beszélni.Szerintem én azt mondtam,hazaérkezés után megbeszélhetnénk az irodában. Ha mer az „Attila vagyok” bejönni az irodába megmondhatja nekem amit akar. Nagy Sándor ügyvezető Grand Tours
Biacsi Mihályné Dátum: 2011-09-08 15:47:58
Mó írta ekkor: 2011-09-08 10:52:36
Kedves Zsóka, mi aug. 28-án értünk haza Zakynthosról. A Georgináról nem tudok nyilatkozni, mert mi a Villa Mariaban laktunk, viszont a bolti árak Agios Sostisban amik így hirtelen eszembe jutnak: 1l dobozos tej (egy árban vannak a különféle zsírtartalmúak) 1,4 euro; 25 dkg margarinkrém 1,2 euro; 1 zsugor (6* 1,5 l) szénsavmentes ásványvíz 1,6 euro; kb 25 dkg-os szezámos kenyérke 0,90 euro; szeletelt fél kg-os barna kenyér 2,4 euro. Éttermi árak: mi többször is ebédeltünk a syrtaki étteremben (Agios Sostis), menüt ettünk fejenként 8euroért, ami tartalmaz fejenként 1 italt, a főételeket (kb. 6-7 féle választék) és salátákat (szintén 6-7 féle), a desszertet (fagyi, gyümölcsök). Bőséges és nagyon finom volt. Itt ugyanígy lehet reggelizni fejenként 5euroért és vacsorázni 10euroért. Mi már másodszor utaztunk a GrandTourssal, mindkettőször Zakyntosra és mindkét alkalommal autóbusszal. Az út hosszú, de ki lehet bírni! Nem csak egyszer! :o) Mi csak jókat tudunk mondani az utazási irodáról, segítőkészek és korrektek voltak mindenben! Jó utat és kellemes nyaralást kívánok! Móni
Szia Móni! Köszönöm a válaszod.Mi is többször utaztunk már a Grand Tourssal, soha nem volt problémánk velük,sőt ezért is választottuk most is ezt az utazási irodát.Voltunk már más utazási irodával is de sajnos akkor akadt problémánk,oly annyira,hogy másik apartmant kellett kérnünk.Csak egy kicsit elkeserített néhány hozzászólásban szerepelt észrevétel,de majd meglátjuk milyen is lesz.Mi 23-án utazunk.Úgy látom Berniék is akkor jönnek.Még egyszer köszönöm Zsóka
Mó Dátum: 2011-09-08 13:24:53
Tóth Bernadett írta ekkor: 2011-09-08 12:39:16
Szia Móni! Mi 23-án indulunk szintén a Villa Maria-ba. Tudnál kis felvilágosítást adni, hogy milyen az apartman, mennyire felszerelt a konyhája stb. ? Jó időtök volt? Előre is köszönöm! Berni
Szia Berni, nekünk szerencsére nagyon jó időnk volt, egész héten egy felhőt sem láttunk az égen! viszont a szél minden nap fújt! A konyháról: alap felszerelés kanalak, villák, egy gyengécske kenyérvágó kés, vágódeszka, 1 nagyobb és egy kisebb lábas, 1 serpenyő, 1 fakanál, poharak, bögrék, mikró, hűtő. Szerintem nem hagytam ki semmit. én mondjuk a kenyérpirítót és a konzervnyitót hiányoltam ..mindegy, egyéni szocprobléma :o) Eredetileg a hűtő nem hűtött sajnos valami jól, úgyhogy előrehúztuk a helyéről, utána már teljesen jól működött. Az apartmanról: nekünk kicsit csalódás volt, mivel volt összehasonlítási alapunk, ugyanis tavaly a Jennyben volt a szállásunk, ami mérföldkövekkel igényesebb apartman volt minden tekintetben. Gondolok itt pl. a higiéniára, konyhai felszerelések és a törölközők minőségére, fürdőszoba állapotára. Úgyhogy ez az apartman nekünk nem jött be. De hát nem vagyunk egyformák, mint ahogy nincs két egyforma apartman sem! :o) azért ettől függetlenül is nagyon jól éreztük magunkat és ez a lényeg! ha van még kérdésed válaszolok szívesen! Móni
Tóth Bernadett Dátum: 2011-09-08 12:39:16
Mó írta ekkor: 2011-09-08 10:52:36
Kedves Zsóka, mi aug. 28-án értünk haza Zakynthosról. A Georgináról nem tudok nyilatkozni, mert mi a Villa Mariaban laktunk, viszont a bolti árak Agios Sostisban amik így hirtelen eszembe jutnak: 1l dobozos tej (egy árban vannak a különféle zsírtartalmúak) 1,4 euro; 25 dkg margarinkrém 1,2 euro; 1 zsugor (6* 1,5 l) szénsavmentes ásványvíz 1,6 euro; kb 25 dkg-os szezámos kenyérke 0,90 euro; szeletelt fél kg-os barna kenyér 2,4 euro. Éttermi árak: mi többször is ebédeltünk a syrtaki étteremben (Agios Sostis), menüt ettünk fejenként 8euroért, ami tartalmaz fejenként 1 italt, a főételeket (kb. 6-7 féle választék) és salátákat (szintén 6-7 féle), a desszertet (fagyi, gyümölcsök). Bőséges és nagyon finom volt. Itt ugyanígy lehet reggelizni fejenként 5euroért és vacsorázni 10euroért. Mi már másodszor utaztunk a GrandTourssal, mindkettőször Zakyntosra és mindkét alkalommal autóbusszal. Az út hosszú, de ki lehet bírni! Nem csak egyszer! :o) Mi csak jókat tudunk mondani az utazási irodáról, segítőkészek és korrektek voltak mindenben! Jó utat és kellemes nyaralást kívánok! Móni
Szia Móni! Mi 23-án indulunk szintén a Villa Maria-ba. Tudnál kis felvilágosítást adni, hogy milyen az apartman, mennyire felszerelt a konyhája stb. ? Jó időtök volt? Előre is köszönöm! Berni