(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mó Dátum: 2011-09-08 10:52:36
Biacsi Mihályné írta ekkor: 2011-09-07 17:15:32
Zsóka vagyok. A Georgina apartmanról szeretnék érdeklődni,de objektív felvilágosítást ha lehet.Valamint egy kicsit az árakról szeretnék kérdezni / bolti és éttermi/
Kedves Zsóka, mi aug. 28-án értünk haza Zakynthosról. A Georgináról nem tudok nyilatkozni, mert mi a Villa Mariaban laktunk, viszont a bolti árak Agios Sostisban amik így hirtelen eszembe jutnak: 1l dobozos tej (egy árban vannak a különféle zsírtartalmúak) 1,4 euro; 25 dkg margarinkrém 1,2 euro; 1 zsugor (6* 1,5 l) szénsavmentes ásványvíz 1,6 euro; kb 25 dkg-os szezámos kenyérke 0,90 euro; szeletelt fél kg-os barna kenyér 2,4 euro. Éttermi árak: mi többször is ebédeltünk a syrtaki étteremben (Agios Sostis), menüt ettünk fejenként 8euroért, ami tartalmaz fejenként 1 italt, a főételeket (kb. 6-7 féle választék) és salátákat (szintén 6-7 féle), a desszertet (fagyi, gyümölcsök). Bőséges és nagyon finom volt. Itt ugyanígy lehet reggelizni fejenként 5euroért és vacsorázni 10euroért. Mi már másodszor utaztunk a GrandTourssal, mindkettőször Zakyntosra és mindkét alkalommal autóbusszal. Az út hosszú, de ki lehet bírni! Nem csak egyszer! :o) Mi csak jókat tudunk mondani az utazási irodáról, segítőkészek és korrektek voltak mindenben! Jó utat és kellemes nyaralást kívánok! Móni
Attila vagyok Dátum: 2011-09-08 09:34:32
G.K. írta ekkor: 2011-09-07 14:04:46
De reagálok, mert annyira tetszik nekem ez a történet. :D Már csak azért is, mert elég sokan érezték kellemetlenül magukat a ti "picit elfajult bulijaitok és viselkedésetek miatt". Mondom a megfelelő helyre,megfelelő személyt értesíteni. Nem feltétlenül az igazgatóra gondoltam. De azok a jogi személyek biztosan tudják mire gondolok. És természetesen intézkedtek is, hogy mivel ilyet nem lehet csinálni, nem is kell fizetni. Ezért nektek nem is kellett. :D Erről is írhatnál, kicsit részletesen, hátha akkor a célt is elérnétek a fórumokon. Már arra gondoltam, hogy ezek a jogi személyek mit intézkedtek, milyen tájékoztatást kaptak az irodában? Hogy nektek mégis fizetni kellett. Abban igazat adok, hogy valóban nem lehet kint hagyni az utast. De mindenféle finom kis kártérítési pereket lehet indítani. Olyat sem lehet csinálni, hogy többször leöntitek a falat bármivel, (akár fél deci kólával is) valamint sorozatosan megszegitek az utazási szabályzatot a hangoskodással és ezzel a viselkedéssel, a "picit elfajult a buli de csak párszor" történetek. Na ja. Ez egy ilyen világ. Ha kárt okozok, teljesen mindegy milyen mértékűt, azt ki kell fizetnem(arányosan persze de itt azért vannak tág határok). Az meg egy dolog, a tulaj mennyiben állapítja meg a kár mértékét. Egy sárvédőn okozott 1 cm-es horpadást nem glettelnek ki és fújnak oda egy kis festéket, hanem kicserélik az egész elemet. Ez van. El lehetne jogászkodni ezen egy darabig, de még a szabimat töltöm, nem akarok dolgozni. Annak örüljetek, hogy ott a 2. figyelmeztetés, kb. 3 nap után nem szállítottak fel benneteket egy buszra és vittek haza soron kívül, zártak ki a nyaralásból. Egyébként elég gyengén provokálsz. XD De mégyegyszer sok sikert a jogorvoslathoz - már ha van, remélem beszámolsz róla, milyen eredménye lett. XDXD
Pedig nem kellett volna, mert ugyanarról beszélsz nem tudom hány levél óta!Nem foglalkozok már ezekkel, nem hogy jogi témákba belemenni!Szarok az egész grandra csak azért vagyok még itt mert te ennyire unatkozol a szabadságod alatt!Lehet, hogy gyengén provokállak, de nem is az volt a cél, hogy keményen kiosszalak mivel nem is ismerlek!Szerintem hagyjuk egymás nincs értelme ugyanarról beszélni! azért pár ikszdét írhatsz azt talán elolvasom!csá
Cs.Z. Dátum: 2011-09-07 19:29:39
Biacsi Mihályné írta ekkor: 2011-09-07 17:15:32
Zsóka vagyok. A Georgina apartmanról szeretnék érdeklődni,de objektív felvilágosítást ha lehet.Valamint egy kicsit az árakról szeretnék kérdezni / bolti és éttermi/
nagyon nem ajánlom! sőt, az utazás is túl hosszú, egyszerűen nem nem éri meg! lentebb is írtuk, h 33 óra volt ameddig odaértünk. lentebb még írtunk egyéb okokat is!!! nem érdemes ennél a cégnél utazni!
Biacsi Mihályné Dátum: 2011-09-07 17:15:32
G.K. Dátum: 2011-09-07 14:58:40
Elköszöntem! Mindenkinek kellemes nyaralást! Sziasztok!