(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mrs.Caretta Dátum: 2011-07-27 11:26:41
Viki írta ekkor: 2011-07-27 09:26:54
Kedves Fórumozók! Segítséget szeretnék kérni azoktól akik a napokban jöttek haza Zakynthosról. Azt szeretném tudni, hogy a válság és a görög problémák mennyire érezhetőek az árakban, az utazásban, stb. Továbbá véleményeket várok a fakultatív programokról, melyik az amelyik szerintetek kihagyhatatlan és melyik az amelyik esetleg felesleges vagy feledhető. Köszönöm szépen a segítséget
Spiros kapitányt én is nagyon ajánlom. Tsiliviből indul a kis hajója. Remek hangulatot tud csinálni.
Szilagyi Szabolcs Dátum: 2011-07-27 11:13:01
Szoval megerte,mert korbejartuk szinte az egesz szigetet. Jah,es kicsit draganak fognak tunni a kajak is de megeri mert mindennek nagyon jo ize van. Mi minden nap Georgina apartmam ettermebe az Adelfia taverna-ba vacsiztunk kokteloztunk.. Suvenirt vasarolni viszont Zakymthos varost ajanlom. Olcsobbak es sokkal tobb dolgot lehet kapni. Bocsi hogy 3reszletben ment,de allandoan megtrefal a telom. Szep nyarat,nem fogsz csalodni. smile
Szilagyi Szabolcs Dátum: 2011-07-27 11:03:51
Nem jott be nekem. Mi eleg sok penzt hagytunk ott aminek kb. A harmadat az autoberles meg a benzin tette ki.de szerint nagyon megwte
Szilagyi Szabolcs Dátum: 2011-07-27 11:01:18
Kedves Viki. Mi csak a Kaiki-n voltunk a parommal,de arra azt tudom irni,hogy nagyon megerte. Nagyon elveztuk. Spiros kapitany es a gepesz fiu is jo fej volt. Szilviatol is sok mindent megtudtunk a szigetrol es a teknosokrol is. Szoval szerintem ez nagyon megeri. A csuszda parkba egyenileg mentunk,sajna ez annyira
Viki Dátum: 2011-07-27 09:26:54
Kedves Fórumozók! Segítséget szeretnék kérni azoktól akik a napokban jöttek haza Zakynthosról. Azt szeretném tudni, hogy a válság és a görög problémák mennyire érezhetőek az árakban, az utazásban, stb. Továbbá véleményeket várok a fakultatív programokról, melyik az amelyik szerintetek kihagyhatatlan és melyik az amelyik esetleg felesleges vagy feledhető. Köszönöm szépen a segítséget