(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Papp Tivadar Dátum: 2011-06-26 19:35:55
Nagy Katalin írta ekkor: 2011-06-26 13:58:24
Kedves Fórumozók!A véleményeteket szeretném kérni,h hova érdemesebb menni?Laganas v.Agios Sostis?Szeptember 17.-től mennénk.Akkor már biztos a laganasi part kevésbé zsúfolt,és a városrész is csendesebb!?Melyiknek szebb a strandja?Várom a véleményeteket,és aki mostanában tért haza Zakynthosról szívesen várnám az élménybeszámolót!:) Előre is köszönöm válaszaitokat!Üdv.Kata
Szia Kata a 2 part 10-15 percnyi sétára van egymástól.Laganas partja szélesebb homokosabb ,Agios partja inkább kavicsos vékony ,kicsit szétmosta egy nem túl régi vihar.Inkább ajánlom Dafni.Porto Zorró,Gerakas partjait!!
Nagy Katalin Dátum: 2011-06-26 13:58:24
Kedves Fórumozók!A véleményeteket szeretném kérni,h hova érdemesebb menni?Laganas v.Agios Sostis?Szeptember 17.-től mennénk.Akkor már biztos a laganasi part kevésbé zsúfolt,és a városrész is csendesebb!?Melyiknek szebb a strandja?Várom a véleményeteket,és aki mostanában tért haza Zakynthosról szívesen várnám az élménybeszámolót!:) Előre is köszönöm válaszaitokat!Üdv.Kata
Papp Tivadar Dátum: 2011-06-26 06:48:14
Kata írta ekkor: 2011-06-20 21:17:26
Aki CSAK a Navaggio-ra kíváncsi az tényleg ne menjen az egész napos túrára. DE AKI szeretné látni a sziget természeti szépségeit a tenger felől az ne hagyja ki. Mi tavaly voltunk és élveztük a kirándulás minden percét!!!! A Navaggió egyébként ha a tengeren nézed is ugyanolyan élmény, mintha a parton lennél!! A lényege a hatalmas sziklafal (maga a természet) nem a rozsdás hajó!!!!
Szerintem meg kihagyhatatlan élményt jelent ott fürdeni és amikor visszaköszön rád késöbb a Navaggió képe elmondhatod hogy én ott úszkáltam. Képet otthon is tudsz nézegetni:-) Nem ugyanolyan élmény ..próbáld ki. szia
Papp Tivadar Dátum: 2011-06-26 06:36:53
Orsolya írta ekkor: 2011-06-24 11:48:50
Sziasztok!Akkik mostanában jöttek haza Zakynthosról azoktól szeretném megkérbezni hogy körübelül milyen árak vannak?Pl.:Mennyibe kerül egy gyros,1vacsi,ásványvíz,pékárú,1gombóc fagyi,robogó bérlés 1napra?Milyen ételeket érdemes megkostolni?És,hogy a navigon kívül melyik fakultatív programot érdemes beválalni,Kefalonia,Kaiki,szigettúra??Halottam jót és rosszat is a zantewatervillage auqvaparkról esetleg erről vélemény,megéri azt a 17-18€-ot?? Előre is köszönöm! Üdv.:Orsi
Szia az Árak rendben vannak gyros 1.8e,Ásványvíz .1.5e a 6 os csomog,,,, Pékárú ...van nekik finom hosszúkás kicsi kenyerük 0.80e,,,,, meg hamburger zsemlét vettünk 0.25 ért,,, fagyit nem tudom jégkrémet vettünk a Lidl-be Ionias Rent-nél 36 e volt a 2 személyes robogó 3 napra. suzuki altó 90 euró volt 3 napra.(aki nem tapasztalt robogós az jobban jár az autóval) 1 vacsi álltalában 10 -12 euróból jött ki nekünk../fő szia jó nyaralást!!!
Papp Tivadar Dátum: 2011-06-26 06:23:35
Grand Eleni teszt írta ekkor: 2011-06-21 16:13:52
Tisztelt Papp Tivadar Úr! Kérem, szíveskedjen tartózkodni az ilyen típusú, rágalmazó hozzászólások közzétételétől a fórumunkon, főleg hogy megállapítása alaptalan. Mind ez, mind pedig az üdülőhelyen az idegenvezetői tábla alkoholos filctollal történő összefirkálása enyhén szólva inkorrekt dolog! A teljesség kedvéért itt szeretném megjegyezni, hogy a hajóstársaság döntése a kikötés és nincs hozzá köze sem partnerirodánknak, a Mayia Travelnek, sem pedig a Grand Toursnak. A hajós társaságnak pedig nem származik semmilyen előnye a nem kikötésből (költség u.annyi). A kikötés tiltását nem napokra előre adják meg, hanem kirándulás közben is változhat az idő miatt. Ezúton kérem a többi fórumozónkat, hogy amennyiben már voltak ezen a kiránduláson és kikötöttek az öbölben írják meg nekünk ellenpéldaként.
Szeretem a Grandot,és mindig ajánlom a barátaimnak és ismeröseimnek is,és együtt is utazunk. A 6 út alatt Mindig rendben volt az útazás, és a szálás is.1.Egy fórum nem csak a pozítív szép és jó dolgokról szól! 2.Az hogy nem ajánlok egy fakultatív programot,azoknak akikik a navaggió öbölnél biztosan, 100% -ban fürdeni is szertnének (ki nem szeretne?) az a oda utazók táljékoztatása, nem pedig rágalmazás. Nem összefirkáltam csak kijavitottam a táblát mert a tábla nem a valóságot tartalmazta(oda volt irva a navagió fördőzés vagy kikötés Már nem emlékszem pontosan) . 3.Nem tudom hogy a Porto vromiban lévő halász aki végül kivitt minket 10 euróért miért mondta hogy előre tudja mikor kötnek ki a nagy hajók és mikor nem .....Egyszerüen csak mondta....