(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Orsolya Dátum: 2011-06-24 11:48:50
Sziasztok!Akkik mostanában jöttek haza Zakynthosról azoktól szeretném megkérbezni hogy körübelül milyen árak vannak?Pl.:Mennyibe kerül egy gyros,1vacsi,ásványvíz,pékárú,1gombóc fagyi,robogó bérlés 1napra?Milyen ételeket érdemes megkostolni?És,hogy a navigon kívül melyik fakultatív programot érdemes beválalni,Kefalonia,Kaiki,szigettúra??Halottam jót és rosszat is a zantewatervillage auqvaparkról esetleg erről vélemény,megéri azt a 17-18€-ot?? Előre is köszönöm! Üdv.:Orsi
Bekéné Ildikó Dátum: 2011-06-24 09:29:08
írta ekkor: 2011-06-23 22:56:31
Kedves Ibolya! Elküldtem a közlönyt. Viszont tényleg nem kell félni, amíg él ez a lehetőség, addig már nem lesz szerintem gond a személyis átkelésekkel. Sokaktól hallottam vissza, hogy semmi gubanc sem volt,sőt volt hogy szerbeknél össze sem szedték,csak az útleveleket. Üdvözlettel: Péter
Kedves Péter! A macedon közlöny személyi igazolványra vonatkozó részét próbálom megszerezni, de eddig sikertelenül. Olvastam, hogy te el tudod küldeni. Megköszönöm, ha ezt megteszed.E-mail címem: [email protected] Előre is köszönöm: Bekéné Ildikó
Dátum: 2011-06-23 22:56:31
Leányfalvi Zsoltné írta ekkor: 2011-06-23 15:25:15
Kedves Péter! Olvastam, hogy el tudod küldeni a macedón közlöny személyi igazolványra vonatkozó részét. Elküldenéd nekem is? E-mail címem: [email protected] Köszönettel: Leányfalviné, Ibolya
Kedves Ibolya! Elküldtem a közlönyt. Viszont tényleg nem kell félni, amíg él ez a lehetőség, addig már nem lesz szerintem gond a személyis átkelésekkel. Sokaktól hallottam vissza, hogy semmi gubanc sem volt,sőt volt hogy szerbeknél össze sem szedték,csak az útleveleket. Üdvözlettel: Péter
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2011-06-23 15:25:15
Kedves Péter! Olvastam, hogy el tudod küldeni a macedón közlöny személyi igazolványra vonatkozó részét. Elküldenéd nekem is? E-mail címem: [email protected] Köszönettel: Leányfalviné, Ibolya
Karasz Csaba Dátum: 2011-06-23 09:37:59
Mi tavaly voltunk zakynthoson, a navaggio öbölnél több órát sikerült eltöltenünk, érdemes volt! Aki itt jár, feltétlenül próbálja ki, elvégre a világ nyolcadik legszebb strandjáról van szó. Az tény, hogy az időjárás nagyon szeszélyes, a sziget ezen oldala van legjobban kitéve a viharos erejű szeleknek, óránként változhat a helyzet. A hajósok ezt ismerik, érdemes náluk is érdeklődni. Egy biztos idén júliusban megint ott leszünk.