(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2011-06-20 21:17:26
Papp Tivadar írta ekkor: 2011-06-20 16:53:09
Sziasztok Most Jöttünk haza Zante gyönyörű szigetéről! Mindenkinek ajánlom a szigetet aki nem rest Bérelt jármüvel felfedezni, és sokat menni azért hogy szép helyeken lehhessen . Gyalog az kevés mi 450 km_t mentünk .A sziget gyönyörű DE nem a szállásról.A Maya tours szervezésében induló fakultativ hajós szigettúrát senkinek NEM AJÁNLOM mert nem kötnek ki a navaggió öbölben, hiábba tudják hogy 3-5 napig tiltva van a kikötés elveszik a pénzt (27 eurót) és majd mondják hogy bocsi:-) AKI ügyes 10 euróért 100% ban navaggio -nál kikötő hajót talál PORTO VROMI nevü helyen.Én ezt ajánlom , Maya Tours irodát kerülni kell !!! üdv.
Aki CSAK a Navaggio-ra kíváncsi az tényleg ne menjen az egész napos túrára. DE AKI szeretné látni a sziget természeti szépségeit a tenger felől az ne hagyja ki. Mi tavaly voltunk és élveztük a kirándulás minden percét!!!! A Navaggió egyébként ha a tengeren nézed is ugyanolyan élmény, mintha a parton lennél!! A lényege a hatalmas sziklafal (maga a természet) nem a rozsdás hajó!!!!
Kata Dátum: 2011-06-20 21:09:09
Urbán Máté írta ekkor: 2011-06-19 17:59:36
Tisztelt fórumozók! A Georgina, Ibéria, Anna és Villa Maria apartmanok közül mindegyik hasonló színvonalú? Melyik az amelyik esetleg csendesebb helyen van, vagy bátran ajánlható? Sajnos mivel nem voltam még ott, nincs helyismeretem.
Szia Máté! Mi tavaly az Ibéria apartmanban voltunk, a lehető legcsendesebb és legnyugodtabb. Mi nagyon szerettük és ahogy olvastam már van széf is, így biztonságos is!!! Kb. 10 perces sétával a központba lehetsz.
Rácz Árpád Dátum: 2011-06-20 19:04:32
Kaló Krisztina írta ekkor: 2011-06-19 22:09:21
Igen, tuti 100%, ha tavaly óta nem bontották le. Nyugodtan írj, ha segíthetek.
Kedves Kriszta! Köszönöm szépen, most már valóban megnyugodtam! smile Timi
Papp Tivadar Dátum: 2011-06-20 16:53:09
Sziasztok Most Jöttünk haza Zante gyönyörű szigetéről! Mindenkinek ajánlom a szigetet aki nem rest Bérelt jármüvel felfedezni, és sokat menni azért hogy szép helyeken lehhessen . Gyalog az kevés mi 450 km_t mentünk .A sziget gyönyörű DE nem a szállásról.A Maya tours szervezésében induló fakultativ hajós szigettúrát senkinek NEM AJÁNLOM mert nem kötnek ki a navaggió öbölben, hiábba tudják hogy 3-5 napig tiltva van a kikötés elveszik a pénzt (27 eurót) és majd mondják hogy bocsi:-) AKI ügyes 10 euróért 100% ban navaggio -nál kikötő hajót talál PORTO VROMI nevü helyen.Én ezt ajánlom , Maya Tours irodát kerülni kell !!! üdv.
Bariné Bellus Judit Dátum: 2011-06-20 14:04:52
Cseresznye Renáta írta ekkor: 2011-06-19 11:15:10
Én is sokat gondolkoztam ezen az útlevél kérdésen,de arra jutottam,hogy azért csak nem a szomszédba utazom,illetve mi van ha pont az utazás napján hoznak egy olyan döntést,hogy akkor mától nem fogadjuk el a személyi igazolványt! Meg hát ugye a szerbek nem arról híresek,hogy hu de rugalmasak lennének! Nem hiányzik,hogy leszállítsanak,vagy miattam ne engedjék tovább a buszt, vagy órákig "vámoljanak!" Szóval a nyugodtabb utazás érdekében rászánom azt az összeget és csináltatok útlevelet!
Most jöttünk haza Kefaloniáról, személyivel utaztunk. (A buszon 8 embernek.) Kimondottan örültek visszafelé ennek a szerb határőrök, sőt örültek volna, ha mindenkinek ez van. A személyit csak megnézték, az útleveleket viszont begyűjtötték. A többi átkelő helyen semmi megkülönböztetés nem volt.