(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

kaliber Dátum: 2011-06-10 23:05:48
argentína írta ekkor: 2011-06-10 21:09:30
Ma csináltattam meg a bp. visgrádi u.-ban. kb. 2 óra várakozás 7500ft sms-ben értesítenek ha kész. Én biztosra megyek nem küzdök a szerbekkel.
Mi idáig autóval jártunk, saját bőrünkön tapasztaltuk azt a kiszolgáltatott érzést a Makedón határon amikor a vámos kezében volt az útleveled (pedig nem talált semmi hiányosságot) és akkor azt mondta adjak neki 20eurót és "uzsgyi" persze én úgy tettem mint aki nem érti és közben görcsösen mosolyogtam, képzeld hogyha valamibe bele is tudott volna kötni.
argentína Dátum: 2011-06-10 21:09:30
kaliber írta ekkor: 2011-06-10 13:40:36
Elég az új személyigazolvány is, DE a hivatalos okmány továbbra is az útlevél, másik fórumon olvastam Makedónia határátlépés 4utasnak nem volt útlevele csak személyi 5órát álltak a Makedón határon, mert kifogtak olyan vámost aki ezt komolyan vette, vagy csak baksist akart, gondolhatod ez a négy ember utána milyen népszerű volt a buszon.
Ma csináltattam meg a bp. visgrádi u.-ban. kb. 2 óra várakozás 7500ft sms-ben értesítenek ha kész. Én biztosra megyek nem küzdök a szerbekkel.
argentína Dátum: 2011-06-10 21:07:02
Szűcs Gergő írta ekkor: 2011-06-04 16:51:02
Egy tipp: Robogót bérelni a Laganasi főutcán érdemes, lehetőleg Keeway robogót, 7-8 euró/nap. A quad lassú és szerencsétlen. Egy robogó 2 embert is elvisz gond nélkül. Benzint leginkább a sík részeken kapni, a hegyekben nincs sok kút. Érdemes egy üres flakonnal vinni. Adnak a robogóhoz egy térképet is, az alapján el lehet motorozgatni. Ez egy sziget, tehát eltévedni nem lehet. Egy teli tank (5 liter) nagyon sokáig elég! Látni és érezni valamit a szigetből csak így lehet. Autóval más a helyzet, az drágább bérelni, minél több nap, annál olcsóbb. Többet fogyaszt és vannak szűk utcák, ahol nehéz lehet szlalomozni. Bárhol vagy, angolul mindenki ért, de mutogatást is értik. (tipp+ : a robogó tankjának alján van a benzincső, egy csavaros résszel kapcsolódik a tankhoz. érdemes üresebb állapotban kicsavarni, és leereszteni a dzsuvát, mert út közben eltömődik, de utána gyors mint a villám!!! )
Na ez az, ezek a jó tippek,válaszok! Igy kell ezt csinálni. Végre nem sablonszöveget olvasok.
Fuszkó Ferenc Dátum: 2011-06-10 17:56:26
kaliber írta ekkor: 2011-06-10 13:40:36
Elég az új személyigazolvány is, DE a hivatalos okmány továbbra is az útlevél, másik fórumon olvastam Makedónia határátlépés 4utasnak nem volt útlevele csak személyi 5órát álltak a Makedón határon, mert kifogtak olyan vámost aki ezt komolyan vette, vagy csak baksist akart, gondolhatod ez a négy ember utána milyen népszerű volt a buszon.
Én is olvastam,de ez tavaly történt,nem idén ! Ebben az évben még semmi ilyenről nem hallottam. Én is személyivel megyek szeptemberben !
kaliber Dátum: 2011-06-10 13:40:36
szabó ildikó írta ekkor: 2011-06-10 10:59:43
Kedves Fórumozók! Szeptember 3-10 között nyaralunk Zakynthoson, szállásunk a Georgina apartmanban lesz. Érdeklődnék útlevél felől? Azt hallottam, hogy átengednek személyigazolvánnyal is menet közebe. Azoktól szeretnék infót kérni, akik már haza jöttek, hogy mik a tapasztalataik arról, ha nem volt valakinek útlevele, csak személyije. Vivien, van lehetőség biciklit bérelni? Ha igen, kb,. mennyibe kerülhet? Első körben, ennyi, aztán úgy is még lesz kérdésem :) További szép napot, és kellemes nyaralást Mindenkinek!