(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-12 22:43:29
Aki eljut Aghios Sostisba,ajánlom az Ole Ole Taverna éttermet,eszméletlenül finom kajákat lehet enni,rugalmas a menü,tehát azt kombinálhatsz össze,amit akarsz. A tulajok,Andreas és Roberto végtelenül kedvesek,viccesek,segítőkészek. A taverna(terasz) egy álom,csupa virág,romantikus,családias. Ja,és van gyereksarok is a piciknek,ahol játszhatnak. Nem szabad kihagyni!!! Árban is jók,de a kaják minőségét és ízvilágát illetően a legjobbak! Hamarosan feltöltök egy kis videót vele a You Tube-ra,ott megnézhetitek.
Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-12 22:40:12
szabó ildikó írta ekkor: 2011-06-10 10:59:43
Kedves Fórumozók! Szeptember 3-10 között nyaralunk Zakynthoson, szállásunk a Georgina apartmanban lesz. Érdeklődnék útlevél felől? Azt hallottam, hogy átengednek személyigazolvánnyal is menet közebe. Azoktól szeretnék infót kérni, akik már haza jöttek, hogy mik a tapasztalataik arról, ha nem volt valakinek útlevele, csak személyije. Vivien, van lehetőség biciklit bérelni? Ha igen, kb,. mennyibe kerülhet? Első körben, ennyi, aztán úgy is még lesz kérdésem :) További szép napot, és kellemes nyaralást Mindenkinek!
Szia Mi egy hete jöttünk vissza és útlevéllel utaztunk,ugyanis Makedóniában kötelező az útlevél. Nem ajánlom elinduljatok személyivel.
Szűcs Gergő Dátum: 2011-06-12 00:45:59
Vannak szabályok az autókra vonatkozóan, ennek utána kell járni, be kell tartani. Van szabály a közlekedésre, be kell tartani. Van szabály a morálra és nem lesz gond. Sehol nincs gond, ha odafigyelsz ahol kell. Tájékozódj, de olyantól, aki járt is arra, nem csak hallotta a mesét. Kérdéssel: [email protected] ide lehet fordulni.
Szűcs Gergő Dátum: 2011-06-12 00:40:36
Autóval semmi probléma nem volt tavaly. Útlevél hivatalos, abba nem tudnak belekötni. Minden határon gond nélkül suhantunk át. Mondjuk van tapasztalatom az ukrán határon, így nem volt gondom. Ezekben az országokban a pénz az úr. Ha ezt nem érted meg, akkor ne utazz csak busszal. De nem kell félni, nincs gond. Köszönni kell, csicseregni és azonnal haverság van.
argentína Dátum: 2011-06-11 20:06:15
kaliber írta ekkor: 2011-06-10 23:05:48
Mi idáig autóval jártunk, saját bőrünkön tapasztaltuk azt a kiszolgáltatott érzést a Makedón határon amikor a vámos kezében volt az útleveled (pedig nem talált semmi hiányosságot) és akkor azt mondta adjak neki 20eurót és "uzsgyi" persze én úgy tettem mint aki nem érti és közben görcsösen mosolyogtam, képzeld hogyha valamibe bele is tudott volna kötni.
Na erről van szó!! Inkább nem írom le mit gondolok, azt meghagyom az nb1.hu fórumnak.