(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

szabó ildikó Dátum: 2011-06-10 10:59:43
Kedves Fórumozók! Szeptember 3-10 között nyaralunk Zakynthoson, szállásunk a Georgina apartmanban lesz. Érdeklődnék útlevél felől? Azt hallottam, hogy átengednek személyigazolvánnyal is menet közebe. Azoktól szeretnék infót kérni, akik már haza jöttek, hogy mik a tapasztalataik arról, ha nem volt valakinek útlevele, csak személyije. Vivien, van lehetőség biciklit bérelni? Ha igen, kb,. mennyibe kerülhet? Első körben, ennyi, aztán úgy is még lesz kérdésem :) További szép napot, és kellemes nyaralást Mindenkinek!
Kata Dátum: 2011-06-09 19:30:02
Tavaly júliusban voltunk az Iberiában. Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel meg voltunk elégedve. Az élménybeszámolómat itt találjátok: http://zante.gportal.hu/
Dátum: 2011-06-07 19:20:06
Grand Zakynthos írta ekkor: 2011-06-07 12:05:50
Kedves Argentína! A válasz a kérdésedre hamarosan felkerül a gyakori kérdések közé. Üdv. Vivien
http://www.smart-rentals.com/
Klau Dátum: 2011-06-07 19:09:14
Kedves Vivien! Augusztus végén készülünk a Georgina apartmanba,de nem tudom eldönteni hogy félpanziót kérjünk-e.Mettől meddig van reggeli és vacsora?Milyen az étterem?Jól főznek?Milyenek a reggelik van választék reggel?Ha fakultatív programra megyünk vissza érünk vacsorára? Infót előre is köszönöm.
Grand Zakynthos Dátum: 2011-06-07 12:13:32
Tódorné Szigeti Melinda írta ekkor: 2011-06-03 16:24:46
Sziasztok.Párommal nászutunkat tervezzük augusztusba az Ibériai apartmanba.Érdekelne hol lehet finom ételeket fogyasztani és kb milyen árakra lehet számitani.A strandrol már több helyen olvastam hogy keskeny.Azt jelenti hogy tumultus van?Hol érdemes akkor strandolni?Nyugodt helyek érdekelnének ami nincs nagyon messze.Mi inkább a pihenést fürdözést részesitenénk elönybe.Válaszaitokat elöre is köszönöm.
Kedves Melinda! Az agios sostisi part most valóban keskeny a téli hatalmas viharoknak és a magas vízállásnak köszönhetően (ez augusztusra biztosan megváltozik majd), de a part egyáltalán nem zsúfolt. Gyalogtávolságban is van több nyugodt partszakasz is, majd érkezésetekkor a tájékoztatón el fogom magyarázni, hova hogyan lehet eljutni. Zsúfolt strandja legközelebb Laganasnak van. Az Ibériában az erkélyek és teraszok el vannak választva, természetesen asztal és szék is van. Üdv. Vivien