(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Tarsoly Ferencné Dátum: 2011-06-13 19:48:37
kedves fórumozók! Érdeklődnék,hogy a buszos megérkezés napján kapnak e vacsorát aki félpanzióra fizetett be?
Kata Dátum: 2011-06-13 13:50:49
Klau írta ekkor: 2011-06-07 19:09:14
Kedves Vivien! Augusztus végén készülünk a Georgina apartmanba,de nem tudom eldönteni hogy félpanziót kérjünk-e.Mettől meddig van reggeli és vacsora?Milyen az étterem?Jól főznek?Milyenek a reggelik van választék reggel?Ha fakultatív programra megyünk vissza érünk vacsorára? Infót előre is köszönöm.
Mi tavaly voltunk Zakyntoson, félpanziót kértünk. Nagyon meg voltunk vele elégedve és teljesen rugalmasan kezelik. Pl. a szerdai vacsorát szombaton indulás előtt ettük meg ebédre. A programok után nyugodtan mehetsz még enni.
Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-12 23:06:02
Bocsi,itt van az elérhetősége,az időpontok és az,hogy mit kínál http://www.justzante.co.uk/directory.asp?name=Levante_Speedboat_Trip&location=Tsilivi&item_ref=863
Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-12 23:04:01
Aki autóval utazik annak nem ajánlom a fakultatív dolgokat. A szigeten nincsenek nagy távolságok (7-10km max egyik város a másiktól). Ha hajókázni akartok,menjetek Tsilivibe,keressétek Spiros kapitányt és felejthetetlen élményben lesz részetek vele. Elvisz a hajóroncshoz és a kék barlangokhoz,illetve vele garantáltan látni fogtok teknőst. Olyan helyekre be tud vinni a hajóval,ahova mások nem tudnak bemenni. Bement a barlangokba is. 25 éve csinálja,úgyhogy nagyon jól csinálja. Nagyon vicces,biztonságban éreztem magam vele (pedig nem tudok úszni és még víz iszonyom is van). Egy örök élmény! http://www.justzante.co.uk/comments.asp?item_ref=1491
Mrs.Caretta Dátum: 2011-06-12 22:50:33
Ja,és 1 adag kaja bőven elég 2 embernek,akkora adagokat adnak. A görög salátát 4-en ettük meg,olyan sok volt. De mindenből hatalmas adagok vannak. Bármit tudsz kérni,nincs olyan,amit ne tudnának megcsinálni. Ez más étteremről nem igazán mondható el és az sem,hogy kombinálhatom a menüt,ahogy én akarom. Aki oda egyszer elmegy,mindig oda fog menni,mint ahogyan mi is ott vacsiztunk minden este.