Szia Utaska!
Óóó.. Köszönöm szépen a segítséget:) A képek alapján nagyon tetszett az apartman.. Ezek szerint jól választottam:) Remek ennek örülök:)
Az sem baj ha máskor is besüt a nap.. Bár nem tervezek ott sok időt tölteni:) Hiszen gooo lesz a szigetet felfedezni..:)
Hűha.. Akkor jó kemény matracok lesznek benn:D Majd letesztelem..:D Ugrálok kicsit rajta..:D
Élnék is a lehetőséggel kérdéseket illetően..
Te voltál valamilyen fakultatív programon? Konkrétan a szigettúra érdekelne azon belül is a Navaggio öböl.. Tényleg 2 perced van csak megnézni fentről ezt a csodás helyet?
Üdv: István
Szia István! Hát lepattanni nem fogsz a matracról, de kényelmesen, jót tudsz rajta aludni. Talán szép álmaid is lesznek.
Én voltam a hajós és a buszos sziget körutakon, és helyi autóbusszal bementem Zakynthosz városba.
A hajós út szeles volt, a hajóroncsnál úgy volt, hogy ki sem kötünk, aztán mégis. Lehajigáltuk magunkról a ruhát, hogy irány a fürdőzés de ez elmaradt mert azonnal visszaparancsoltak bennünket a hajóra és indúltunk tovább.
Így aztán készűlt ott pár fotó meg a hajóról a sziget sziklás partja. A buszos kirándulás az tuti volt bár a fizetős hajókázás a barlangoknál a szél miatt itt is elmaradt. Voltunk egy oliva üzemben ahol lehetett kóstolni és vásárolni, Vivien szerint olcsóbban mint az üzletben, de ez nem igy volt és a borászatban ami egy másik állomás volt ott sem volt olcsóbb a bor mint az üzletekben. Lehetett fotózni a Navagiónál, az gyönyörű volt. Nem 2 perc volt amit ott töltöttünk de igazából pár fotó elkészítésén kívül ott nincs is mit tenni. Körbe nézel, elámúlsz, fotózol párat és vissza a buszra. Visszafelé Zakynthos várost láttuk felülről, lehetett fotózni. Nekem meg akikkel beszéltem a buszos túra jobban tetszett. És olyan idegenvezetőnk volt Dóri személyében ami dicséretes. Olyan iinformáció halmazt kaptunk mint még soha, pedig már megfordúltam pár helyen és végig hallgattam pár idegenvezetőt. Ezúton is köszönet neki. Zakynthos városba 1,60 Eu. a jegy és Laganasból a partról indul a busz. Odáig meg egy jó séta az út. A partról rövidebb és egy rövid kb. 40 méteres szakaszon kell csak a bokáig vagy térdig érő vízben átsétálni. Érdemes bemenni a városba és bebarangolni. Délután 3, 5 és azt hiszem 8 óra körül jön vissza busz. A sofőr mellett a fülkén van kitéve menetrend lehet elvenni belőle és ahhoz igazodni. A faluban a part nem igazán tetszett, nagyon keskeny. Lenne egy nagyon klassz rész az erélyről szemben jobbra az Anna ap. mellett, de combig érő száraz tengeri fű, üres műanyag olajos és ásványvizes flakon csúfítja. Ez nagyon nem tetszett. Nézdd majd meg talán azóta eltakarították. Laganas strandja tágasabb érdemes átsétálni. Ha kijössz az apartmanból és balra indúlsz, a kanyarban a bal oldalon az első étteremben jó és olcsó - a többihez képest - a kaja. A super market viszont tovább menve a parton az utólsó a legolcsóbb. Nincs messze. Hirtelen ennyi. Üdv. Vera/ utaska