(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szklenár Zsuzsanna Dátum: 2011-06-01 00:38:18
Grand Zakynthos írta ekkor: 2011-05-31 12:34:51
Kedves Zsuzsanna! Most még valóban nedvesek a falak, ezért ha nem szellőztetnek kellőképpen, állott szag lehet az apartmanokban. De ez nem csak a Georginára és nem csak a lenti szobákra, hanem mindenhol, magasabban lévő szobákban, sőt a görögök saját házaikban is előfordul. Ennek oka, hogy most még nagyon magas a páratartalom (reggelente 90-100%!!!), és a téli nagy esőzések és a folyamatos magas pára miatt nem tudnak kiszáradni az épületek. Ahogy melegszik az idő, ez meg fog változni és azok a lenti szobák lesznek a legkedveltebbek, főleg augusztusban, amikor általában kánikula van, a lenti szobák viszont kellemesen hűvösek maradnak. Vivien
Szia Vivien! Köszönöm a válaszod. Remélem nem lesz gond a szobával, már nagyon várjuk a nyaralást és bízom benne hogy semmi nem rontja el.
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 13:05:12
Buza Sandor írta ekkor: 2011-05-30 21:13:11
Kedves Vivien! Szeptemberben megyünk a Georgina apartmanba, érdeklődni szeretnék, hogy grillezési lehetőség van-e az apartman területén? Üdv. Sándor
Kedves Sándor! A Georgina apartmanban nincsen kerti grillező. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 13:04:12
Kurucz Krisztián írta ekkor: 2011-05-30 19:30:54
Kedves Vivien! A Grand Tours Katalógust lapozgatván fedeztem fel hogy a Zakynthosra utazók szombaton kb 11:-30 kor érkeznek,de a szállást nem foglalhatják el majd csak 15-16 óra környékén. Ebből kifolyólag szeretném kérdezni ,hogy a csomagokat a megérkezéskor azonnal kipakolják az autóbuszból? Kérdezem ezt azért mert amennyiben ez így van addig a csomaggal együtt nem sétálhatunk délután 3-4 ig,vagy lepakolhatjuk az apartmanban a csomagot? Én azt gondolom mindenki örülne ha megállhatnánk a lidl-nél ha már úgy sem mehetünk a szállásra ,ha azt az idő engedi. Mit gondolsz erre van lehetőség?
Kedves Krisztián! Az autóbuszok megpróbálják a reggel 8 órai kompot elérni, így az utasok kb. 10 órára érkeznek Agios Sostisba. A nemzetközi szabályoknak megfelelően a szobákat elvileg valóban 14 – 16 óra között lehet elfoglalni, viszont ha a szobák takarításával korábban elkészülnek, akkor természetesen hamarabb odaadom a szobakulcsokat. Érkezéskor mindig tájékoztatom a csoportot, hogy melyik szoba készült már el és a többire kb. mennyit kell várni. Általában legkésőbb 13:00-ig mindenkinek sikerül elfoglalnia a szobát. Természetesen minden apartmannál van kijelölt hely, ahova a csomagokat el lehet helyezni, ameddig a szobák elkészülnek. Sajnos nincsen idő és lehetőség arra, hogy a busz megálljon a Lidlnél. Ahogy az autóbusz megérkezik a faluba, lepakolnak az érkező utasok, felpakolnak a hazaindulók, az autóbuszvezetők kitakarítják a buszt, ebédelnek, zuhanyoznak és rövid pihenő után már indulnak is haza az elutazó csoporttal. Remélem, ez így érthető. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 12:50:58
Krajcsir István írta ekkor: 2011-05-30 08:01:02
Kedves Vivien! Most láttam itt az oldalon, hogy menet közben a Villa Maria apartmanban a 2 ágyas szobák is 3 ágyasra lettek módosítva.. Én az 1 emelet 1-es szobát foglaltam le 1 főre.. Fogja ez a későbbiekben a pénztárcámat érinteni?:) Mert mikor én foglaltam akkor még 2 ágyas szoba volt.. Köszönöm a segítséget:) Üdv: István
Kedves István! Ez a változás természetesen nem fogja a pénztárcádat érinteni. A tulajdonos bent hagyta a harmadik ágyat is a szobában, ezért van a módosítás, de továbbra is foglalhatóak ezek a szobák két főre is. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-05-31 12:46:26
Fuszkó Ferenc írta ekkor: 2011-05-30 07:36:23
Kedves Vivien ! Az előző kérdezőhöz kapcsolódva kérdezném,hogy az alagsori apartmanok valóban a medencére néznek-e? Mert egy másik fórumon olvastam,hogy a reggeli kávézásnál egy falat láttak maguk előtt az ott lakók.Én szeptember elejére foglaltam a 103.-asba. Előre is köszönöm a választ!
Kedves Ferenc! Az alsó szinten lévő apartmanok terasza a medence felé néz, és mivel egy fél szinttel a földszint alatt vannak ezek a szobák, a teraszuk részben fel van falazva. A képek között találsz fényképet a medencéről, mellette látszanak a százas-szobák teraszai is. Egyébként ezek két légterű apartmanok, de mivel ezek egy fél szinttel lentebb vannak, az iroda stúdió árban árulja őket! Vivien