(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

argentína Dátum: 2011-06-01 14:23:53
Grand Zakynthos írta ekkor: 2011-05-31 12:20:07
Szia Reni! A Villa Maria apartmanban is adnak törölközőt, de csak szobai használatra, strandtörölközőt hozzatok magatokkal. A személyi igazolvány elvileg elég, de ha van útleveletek, rakjátok be azt is, továbbra is az a hivatalos úti okmány. Vannak beach bárok, ahol fogyasztás ellenében lehet használni a napágyakat és napernyőket és vannak olyan helyek, ahol fizetni kell a használatért. Üdv. Vivien
Sziasztok. Engem az érdekelne hogy van pontosan a robogó vagy autóbérlés zakynthoson. Előre is köszönöm
Papp Tivadar Dátum: 2011-06-01 12:13:46
Sziasztok ! 2011.06.10 én utazunk Zante ,Ibéria apartman -ba Barátnőmmel,és további 2 párral. Már voltam ott,és ha az időjárás velünk lesz felejthetetlen élményeink lesznek,és bejárjuk az egész sziget legszebb részeit .Remélem Megint egy jó csapat lesz a buszon aki élvezi, és már a nyaralás részeként éli meg az utazást is.Jó utat kívánok mindenkinek, és jó bulit ,pihenés és kirándulást. Üdv Tivi & Brigi
Papp Tivadar Dátum: 2011-06-01 12:12:28
Sziasztok!http://www.grandtours.hu/images/forum/smiley/13.gif 2011.06.10 én utazunk Zante ,Ibéria apartman -ba Barátnőmmel,és további 2 párral. Már voltam ott,és ha az időjárás velünk lesz felejthetetlen élményeink lesznek,és bejárjuk az egész sziget legszebb részeit .Remélem Megint egy jó csapat lesz a buszon aki élvezi, és már a nyaralás részeként éli meg az utazást is.Jó utat kívánok mindenkinek, és jó bulit ,pihenés és kirándulást. Üdv Tivi & Brigi smile smile
Bakos Veronika Dátum: 2011-06-01 10:13:12
Grand Zakynthos írta ekkor: 2011-05-31 12:50:58
Kedves István! Ez a változás természetesen nem fogja a pénztárcádat érinteni. A tulajdonos bent hagyta a harmadik ágyat is a szobában, ezért van a módosítás, de továbbra is foglalhatóak ezek a szobák két főre is. Üdv. Vivien
Szia István! Jól választottál, én is ott laktam 1 hétig. Csak kora reggel sütött be a nap a teraszra. Kellemes hőmérséklet volt mindíg. A szomszédaimmal a véleményünk az volt, hogy a legjobb választás a Villa Maria ap. Tiszta, tágas. Nekem még csak egy francia és egy szimpla ágy volt betéve. Ottlétem alatt cserélték ki a matracot a fr.ágyban. Ha kérdésed van szivesen válaszolok.
Hevér János Dátum: 2011-06-01 06:07:56
Kedves Vivien! Érdeklődnék a Georgina és az Ibéria milyen messze vannak egymástól? Köszönöm:János