Üdvözletem!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Augusztus végére tervezzük a görögországi nyaralásunkat autóbusszal, a párommal és a 6 éves kisfiammal.Nehezen tudjuk eldönteni, hogy melyik helyszín legyen Sarti vagy Zakynthos. Sartin a Holiday apatrmant, Zakynthoson a Georginát és a Villa Maria apartmant néztük ki. Fakultatív programokra is szeretnénk menni, amit a gyermek kora megenged. Mindenféle tanácsot és észrevételt szívesen veszünk. Köszönettel: Ildikó
Kedves Ildikó!
Zakynthost tudom ajánlani kisgyerekes családoknak is, már csak a finomhomokos tengerpartok és lassan mélyülő kristálytiszta tenger miatt is. Augusztusban a sekélyebb részeken még 30 fok fölé is emelkedhet a vízhőmérséklet. A programjaink „gyerekbarátok”, nem indulnak korán, érdekesek és nem megerőltetőek még gyerekeknek sem. Tavaly egy ötéves kisfiú minden programon részt vett a családjával és nagyon élvezte, esténként mindig elmesélte aznapi kalandjait. A kompozás, teknőslátogatás a kikötőben és a kagylógyűjtés a Kalamaki strandon mindig nagy élmény a gyerkőcöknek. A buszos utat ők általában jobban bírják, mint a felnőttek, főleg, ha felkészültök és néhány játékot is csomagoltok a kézitáskájába. Remélem, segítettem és nyáron találkozunk! Üdv Vivien