(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2011-04-27 23:39:02
Buza Sandor írta ekkor: 2011-04-21 19:52:15
Érdeklődni szeretnék, hogy Zakynthoson szokott lenni piac és hol?
Kedves Sándor! Zakynthoson nincsen klasszikus görög piac. Néha van a városi kikötő mellett zöldségpiac, de árai nem kedvezőbbek a szupermarketeknél. Halpiac reggelenként szintén a fővárosban van, a tengerparti sétány mentén. A sziget nyugati részén néhány kis faluban és az út mentén kereskedők árulják saját portékáikat, mint pl. házi olívaolaj, házi bor, fűszerek, feketemazsola, zsályaméz, édességek, kézzel készített szőnyegek stb. Egy ilyen kereskedőnél megáll a buszunk a buszos szigettúra alatt és lehet vásárolni is. Üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2011-04-27 23:37:38
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2011-04-19 15:55:07
Mi is EUB biztosítást kötöttünk mikor Zantén voltunk.Sajnos szükségünk volt 1x orvosra. AZ ottani orvosnak csak az Atlassal volt szerződése ezért a vizsgálat díját 80 eurót ki kellett fizetni. Igaz itthon visszakaptuk a pénzt de ott akkor rosszul esett.
Kedves Gyöngyi és fórumozók! Az orvos tavaly óta minden magyar biztosítást elfogad, nem kell fizetni sem az ellátásért, sem a gyógyszerekért. Viszont nagy általánosságban valóban az QBE Atlasz biztosítás az elterjedtebb. Ez a biztosítás akár irodánkban vagy itt a honlapon online is megköthető.
Grand Zakynthos Dátum: 2011-04-27 23:36:24
Megyeriné Krisztován Ildikó írta ekkor: 2011-04-13 06:36:04
Üdvözletem! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Augusztus végére tervezzük a görögországi nyaralásunkat autóbusszal, a párommal és a 6 éves kisfiammal.Nehezen tudjuk eldönteni, hogy melyik helyszín legyen Sarti vagy Zakynthos. Sartin a Holiday apatrmant, Zakynthoson a Georginát és a Villa Maria apartmant néztük ki. Fakultatív programokra is szeretnénk menni, amit a gyermek kora megenged. Mindenféle tanácsot és észrevételt szívesen veszünk. Köszönettel: Ildikó
Kedves Ildikó! Zakynthost tudom ajánlani kisgyerekes családoknak is, már csak a finomhomokos tengerpartok és lassan mélyülő kristálytiszta tenger miatt is. Augusztusban a sekélyebb részeken még 30 fok fölé is emelkedhet a vízhőmérséklet. A programjaink „gyerekbarátok”, nem indulnak korán, érdekesek és nem megerőltetőek még gyerekeknek sem. Tavaly egy ötéves kisfiú minden programon részt vett a családjával és nagyon élvezte, esténként mindig elmesélte aznapi kalandjait. A kompozás, teknőslátogatás a kikötőben és a kagylógyűjtés a Kalamaki strandon mindig nagy élmény a gyerkőcöknek. A buszos utat ők általában jobban bírják, mint a felnőttek, főleg, ha felkészültök és néhány játékot is csomagoltok a kézitáskájába. Remélem, segítettem és nyáron találkozunk! Üdv Vivien
Dátum: 2011-04-27 21:40:29
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a Georgina aparmanban van-e rezsó, hűtő? Köszönöm! Zsolt
Ládáné Tóth Zsuzsa Dátum: 2011-04-26 12:31:22
Sziasztok! Mi augusztusba mennénk nyaralni és a Georgina apartmant néztem. Viszont mi csak 2-en mennénk és úgy láttam hogy már csak 4 és 6 ágyas szobák vannak. Ilyenkor mi a helyzet?