(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kápolnási Tamás Dátum: 2011-04-16 21:10:23
Miért ajánlatos továbbra is az utasbiztosítás megkötése ? Azért, mert az EUB rengeteg olyan szolgáltatást nyújt, amire az E-111 nem terjed ki. Konkrétan: 1. Az EUB fizeti a teljes ellátási költséget, az önrészt is. A beteget nem terheli váratlan költség. 2. Az EUB utasbiztosítása megköthető minden magyar állampolgárra, akár van társadalombiztosítása, akár nincs. Külföldi állampolgárra is megköthető akkor, ha tudomásul veszi, hogy Magyarországra szállítják vissza külföldi sérülése esetén. 3. Az EUB költségvállaló nyilatkozatát minden egészségügyi intézmény (tehát állami kórház és magánklinika is) elfogadja, ezért a beteget/sérültet a legközelebbi, magas színvonalon dolgozó eü. intézményben fogják szakszerűen ellátni. 4. Az EUB biztosítja a sérült hazaszállítását. Nem fordulhat elő, hogy valakit a kórház elé kitesznek begipszelt lábbal és két mankóval, csomagostul, hogy szervezze meg és fizesse a hazajutását. 5. Az EUB teljeskörű, 24-órás, magyarnyelvű asszisztencia-szolgáltatást nyújt: megszervezi a bajbajutott személy mentését, orvosi ellátását, kapcsolatot tart az orvossal, kórházzal, konzíliumot biztosít, tolmácsol, értesíti a hozzátartozókat, szükség esetén pénzsegélyt továbbít, lehetővé teszi a tartósan kórházban fekvő sérült rokoni látogatását, segítséget nyújt sérült személygépkocsi hazahozatalához, stb. Az EU bármely országában van is rá szükség, az asszisztencia-szolgálat a helyi szokásokat és nyelvet ismerve tud hathatósan segíteni. 6. Az EUB utasbiztosítása tartalmaz olyan elemeket, amire nagy szüksége lehet minden utazónak, de amire nem terjed ki az állami egészségügyi ellátás: - poggyászbiztosítás (útipoggyász vagy útiokmány ellopása vagy sérülése esetére) - halál vagy rokkantság esetén egyösszegű térítés - baleset miatti kórházi ellátás idejére napidíj - csonttörés esetén egyösszegű térítés - poggyász késedelmes megérkezése esetén kártérítés - jogvédelmi biztosítás (óvadék és ügyvédi költségek kifizetése) - felelősségbiztosítás, harmadik személynek okozott kár esetén.
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-04-13 19:19:21
Kedves Ildikó! A Sarti Holiday apartmanban meg kell választani melyik szobába mentek mert pl.a földszinti és a régebbi épületek apartmanjai nem olyan jók. A strand nagyon közel van,viszont esténként a faluba kb 1,5 km-t kell sátálni. A fiamnak a visszafelé séta volt egy kicsit nyűgös. A strandja egyébként ideális kisgyerekeknek. Zantén nagyon sok szép kirándulóhely van, helyben nem sok a látnivaló. Nekem Agios Sostis strandja is megfelet. A Georgina színvonalas apartman.Azt mérlegeljétek,hogy a gyerek mennyit tud menni és persze az utazás ideje is mérvadó,Sartira lényegesen rövidebb.Szerintem midkét helyet érdemes egyszer látni. Jó válogatást!
Megyeriné Krisztován Ildikó Dátum: 2011-04-13 06:36:04
Üdvözletem! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Augusztus végére tervezzük a görögországi nyaralásunkat autóbusszal, a párommal és a 6 éves kisfiammal.Nehezen tudjuk eldönteni, hogy melyik helyszín legyen Sarti vagy Zakynthos. Sartin a Holiday apatrmant, Zakynthoson a Georginát és a Villa Maria apartmant néztük ki. Fakultatív programokra is szeretnénk menni, amit a gyermek kora megenged. Mindenféle tanácsot és észrevételt szívesen veszünk. Köszönettel: Ildikó
Tóth Judit Dátum: 2011-04-12 20:57:56
írta ekkor: 2011-04-12 14:44:53
Szépjónapot kívánok mindenkinek ! Én azt szeretném megérdeklődni hogy én és a párom szeptemberben tervezünk Zakynthosra utazni és hogy abban az időszakban vannak e bulik vagyis működik e a Cameo Island vagyis a diszkósziget??? vagy mely időszakban lehet ott szórakozni ?? Nem szeretnék abba a hibába esni hogy kiutazunk nyaralni és pont nem müködik a sziget vagyis hogy nem lehet ott szórakozni !!! Valaki tud erre nekem válszolni?? nagyon megköszönöm.
Kedves László! A bulira, szórakozásra bőven lesz lehetőség, de nem a diszkószigeten, hanem Laganasban. Ami a Cameo Izlandot illeti, egyetértek Gyöngyivel, hogy az nem nagy szám. Mi végül is be se mentünk, csak a bejáratig, de vizibiciklizés közben láttam, hogy nem sokat veszítettünk. Persze, ez ízlés kérdése. Mindenesetre diszkó igazából nincs rajta, csak zene szól.
Tóth Judit Dátum: 2011-04-12 20:51:41
írta ekkor: 2011-04-12 17:11:07
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy gyalog mennyi idő alatt lehet eljutni Agios Sostis-ból Laganasba, illetve a diszkó szigetre? Vagy ha nem gyalog, akkor ezt hogyan lehet megoldani? Előre is köszönöm a választ!
Kedves Flóra! Mi viszont sohasem a tengerparton, hanem a normál közúton jártunk Laganasba, nekünk az tetszett. Szép házak, olivaligetek és gyögyörű bougenviliák szegélyezik az utat.(ja és nem kellett felöltözve a tengerbe belegázolni még ha csak rövid szakaszon is..) A Georgina apartmantól ez a hosszabb út kb.25-30 perc.