Kedves Flóra! Laganas a tengerparton 10 perc,a köves úton hosszabb arra soha mentünk. A disco sziget Agios Sostisban van,egy hídon lehet átmenni pár perc az egész.
Egyébként véleményem szerint nem nagy szám, sokkal jobb helyek vannak.
Dátum: 2011-04-12 17:11:07
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy gyalog mennyi idő alatt lehet eljutni Agios Sostis-ból Laganasba, illetve a diszkó szigetre? Vagy ha nem gyalog, akkor ezt hogyan lehet megoldani?
Előre is köszönöm a választ!
Dátum: 2011-04-12 14:44:53
Szépjónapot kívánok mindenkinek ! Én azt szeretném megérdeklődni hogy én és a párom szeptemberben tervezünk Zakynthosra utazni és hogy abban az időszakban vannak e bulik vagyis működik e a Cameo Island vagyis a diszkósziget??? vagy mely időszakban lehet ott szórakozni ?? Nem szeretnék abba a hibába esni hogy kiutazunk nyaralni és pont nem müködik a sziget vagyis hogy nem lehet ott szórakozni !!! Valaki tud erre nekem válszolni?? nagyon megköszönöm.
Kovács Gyöngyi Dátum: 2011-04-11 20:19:33
Kedves ZSuzsa! Attól függ honnan indultok.Mi péntek reggel 6.kor indultunk Egerből és szombat 10 órás kompot értük el.Onnan még 1-1,5 óra komp+ fél óra buszozás Agios Sostisba. Kicsit fárasztó de ha ott vagy minden fáradtságot elfejletessz. A sziget gyönyörű ,nekem ez volt eddig a legszebb. Ha látni akarsz viszont menni kell. Jó utat! Gyöngyi