Na már hivatalosan is kimondhatom, hogy megyünk a georginába a 2. turnussal:) Pénteken átutaltam a pénzt. Attila kedves tőled, de kár, hogy csak most látom amit írtál. Végre olyan helyet szerettem volna, ahol csak leugrunk a partra és kész. Nem azt, hogy kilométereket kelljen sétálnunk. Erről az eltűnt partról most hallok először. Ennyire komoly a helyzet? A laganasi strandon nem szívesen fürödnék a rengeteg ellenszenves angol miatt. A vízitaxi mennyibe kerül? Mert akkor csak az marad. A "fővárosba" majd valami helyi busszal megyünk. Meg az irodánál a szigettúrára gondoltunk befizetni. Remélem teknőst fogunk látni:) Ja még annyi, hogy a buszon előfordulhat, hogy 2-nél több ülés jut, ha esetleg nem jönnek annyian?
Szia Szofi! Semmi ok az aggodalomra! Az egész szezon alatt csak néhány napig, viharok után fordult elő, hogy nagyon keskeny volt az Agios Sostisnál lévő part. A Georginától tényleg csak 2 perc sétára van a tengerpart. És hogy kinek mi számít jobb strandnak, szerintem az szubjektív. Több vendégünk mesélte, hogy ugyan bejárták az egész szigetet, mégis a Georginánál lévő Koukla Beach volt a kedvenc partjuk… A laganasi part és Agios Sostis között is van olyan partszakasz, ami szélesebb, viszont nincsenek angol tinik. És ahogy már korábban is írtam, májusban még nem fogják ellepni Laganast sem az angolok. A buszon előfordulhat, hogy lesz üres ülés, de erre nem érdemes számítani, mert akkor csak csalódás érhet, ha nem így lesz. Üdv. Vivien