Sziasztok!
Én a 2. turnust és a Georgina apartmant néztem ki magunknak. A barátommal ketten mennénk, buszos úttal. Március 10. körül fizetem be és foglalom le az utat. Remélem lesz még hely. Diákok vagyunk és egyikünknek sincs még jogsija sajnos. Ezért azt szeretném kérdezni, hogy magunktól, helyi járattal el tudunk jutni ide-oda a szigeten belül? Nem akarunk egy helybe lenni végig. Május végén szerintetek mennyire sok az angol tini?:) Laganasban elnéznénk koktélozni majd egyet, de nem mondom, hogy kifejezetten imádom az angol tiniket:D Voltam már jópárszor Görögországban, de Zakynthoson sajnos még eddig nem. Már nagyon várom:)
Kedves Szofi! A szigetet legegyszerűbben a fakultatív programok keretein belül lehet felfedezni, ezeken az idegenvezetőtől nagyon sok érdekes információt is kaphattok. Busz Agios Sostisból tavaly óta sajnos nem jár, Laganasból lehet bejutni Zakynthos városba és esetleg onnan lehet tovább buszozni. A belinkelt menetrendet ne vegyétek készpénznek, ugyanis kb. hetente változtatják és májusban közel sem jár ennyi busz. Gyalog is el lehet jutni néhány szép helyre, partszakaszra, ha szerettek gyalogolni, pl. Laganasba, vagy a laganasi strandra, Cameo-ra az úgynevezett diszkószigetre, illetve sokan egészen a Kalamaki strandig is elsétálnak. Angol tiniket az előző szezonban már májusban is lehetett látni, de ez még nekik is bőven előszezon, szóval közel sincsenek annyian, mint főszezonban. Egyébként pedig rengetek, bár, diszkó van Laganasban, és nem mindenhova járnak az angol tinik sem. Jó készülődést kívánok, üdv. Vivien.