(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Nagy Dátum: 2011-02-28 14:50:16
Sziasztok! A párommal mi is mennénk a június 4.-ei indulású turnussal Görögországba, azon belül Tolon és Zakynthoson vacilálunk. Engem elsősorban a part érdekel és a vízhőfok egy nyaralásnál. Június eleji tapasztalatok. Ha írnátok erről pár sort azt előre is köszönöm. Laganas jobban tetszik abból a szempontból hogy este itt van élet, bár nem vagyunk az a bulizós fajta inkább esti séták jönnek szóba.
Szofi Dátum: 2011-02-27 23:21:15
Sziasztok! Én a 2. turnust és a Georgina apartmant néztem ki magunknak. A barátommal ketten mennénk, buszos úttal. Március 10. körül fizetem be és foglalom le az utat. Remélem lesz még hely. Diákok vagyunk és egyikünknek sincs még jogsija sajnos. Ezért azt szeretném kérdezni, hogy magunktól, helyi járattal el tudunk jutni ide-oda a szigeten belül? Nem akarunk egy helybe lenni végig. Május végén szerintetek mennyire sok az angol tini?:) Laganasban elnéznénk koktélozni majd egyet, de nem mondom, hogy kifejezetten imádom az angol tiniket:D Voltam már jópárszor Görögországban, de Zakynthoson sajnos még eddig nem. Már nagyon várom:)
Kaló Krisztina Dátum: 2011-02-27 08:50:38
Takács Ildikó írta ekkor: 2011-02-24 21:51:18
Sziasztok! Mi szeptember 3.-ától megyünk az Ibériába.mi önellátással megyünk és az lenne a kérdésem, hogy mennyire felszerelt a konyhája?Edények milyenek? És a mikrón kívül van valami főzési lehetőség pl. villanyrezsó?jó lenne valami konkrétat megtudni, mert akkor úgy készülnénk!Előre is köszönöm a választ!
Szia Ildi! Az Ibériában alap felszerltségben voltak konyhai eszközök: Lábas, fazék, nagy- és mély tányér, poharak, csészék, tésztaszűrő, sajtreszelő. Mikró tavaly még nem volt, lehet idén beruháztak. A hűtő nagy méretű, nagy külön fagyasztó részzel. Két lapos villany rezsó volt, de sütő nélkül. Jó nyaralás!
Malcsovszky Mónika Dátum: 2011-02-26 15:11:05
Kata írta ekkor: 2011-02-26 14:45:52
Így, ahogy mondod. smile http://www.grandtours.hu/statikus.php?id=17&nyelv=hun
Köszönöm szépen az infot, akkor jol értelmeztük.:)
Kata Dátum: 2011-02-26 14:45:52
Malcsovszky Mónika írta ekkor: 2011-02-26 09:35:22
Sziasztok. olyan kérdésemlenne hozzátok, hogy ha márciusban egészben fizetem ki a Zakynthosi nyaralást,kkor lejön a 8 százalék előfoglalási dij és ha netbankon keresztül utalom akkor még további 3százalék?szóval összesen 11százalék?
Így, ahogy mondod. smile http://www.grandtours.hu/statikus.php?id=17&nyelv=hun