(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Giczi Klementina Dátum: 2010-07-09 23:07:46
citromail...sorry
Giczi Klementina Dátum: 2010-07-09 23:07:12
Címem: [email protected] :):) a lényeg..kicsit későre jár már.
Giczi Klementina Dátum: 2010-07-09 23:06:11
Kedves Gábor! Én is nagyon szépen megköszönném, ha elküldenéd az útvonalatokat. Gergő köszönjük a javaslatot! Irigylem azt, aki már úton van. De nem baj...eljön a mi időnk is.
Szántai János Gábor Dátum: 2010-07-09 19:50:46
Bocsánatot kérek azoktól, akik már elutaztak, de sajna tegnap nem voltam gépközelben. Elküldtem mindenkinek, aki kérte. Egyébként nem ékeskednék más tollával, mint mondtam, nekünk is úgy javasolták ezt az útvonalat, mégpedig Szűcs Gergő barátunk, úgyhogy inkább neki köszönjétek, ne nekem :)) Mikor mentek körbe a hajóval, akkor majd úgyis érzitek a kénszagot, na akkor érdemes figyelni, kinézni egy jó strandot, és térképen belőni, hogy kb merre jártok.
Nagy Ágnes Dátum: 2010-07-09 09:04:41
Szűcs Gergő írta ekkor: 2010-07-07 19:57:49
Sziasztok! Mi július 4-én jöttünk haza. Másodszor jártunk Zakynthoson de még mindig maradt látnivaló bőven. Tavaly busszal, idén autóval tettük meg az utat. Nagy Ágnesnek írnám, hogy a pályadíjak 120 euróból jöttek ki csak oda( 72 euró a kompdíj az autónak és négy főnek, 12 euró a Rio híd, a többi pályadíj, a Macedónoknak 1-1-1 euró pályadíjat adtunk és nem is kértek többet)és vissza is ugyanennyi. A tankolás kb. 100ezer ft-ba került, kártyával fizettünk mindenütt. Az étkezéshez csak annyit írnék, hogy ha nem grilleztünk, akkor mindig a Syrtakiban vacsiztunk. Menüvacsit ettünk fejenként 10euróért ami tartalmazta a salátát (kb 10 féle), a főételt (kb 3 féle husi többféle körettel, spagetti, pizza), a desszertet (2-3 féle süti, sokszor finom csokihab, gyümölcsök:dinnye, alma, narancs), és egy italt ami lehet alkoholos is. Mi többször többet is ittunk és senki nem szólt ránk. Az ízek isteniek, és ennyi pénzért ennyi mindent sehol nem kapni. Még a kagylót is megkóstoltuk, és többször ettünk bárányhúst is amit itthon nem eszek. Valaki írta Xigiát és a kénes vizet. Ha kénes vízben szeretnétek fürdeni nekem személyes kedvencem Marathia strandja ahol szintén kénes víz van, hófehér lapos sziklák. Nagyon különleges hely és erről kevesen írnak. Szintén különleges még a Porto Roxa fekete csipkés sziklákkal és tengeri medencékkel. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok! Még annyit,hogy a part közelében a víz isteni meleg pici gyerekeknek nagyon ajánlott és jót lehet homokozni!
Köszönöm a hasznos infókat Szűcs Gergő !!