Kedves Ágnes!
Remélem, nem gond, ha Vivien helyett én válaszolok. A Jennyben laktam most május utolsó hetében és már leírtam ebben a fórumban, hogy maximálisan meg voltunk vele elégedve. Tehát előrebocsájtom, hogy én Jenny párti vagyok. Az, hogy 4 férőhelyesnek tűntetik fel a stúdiókat, nem azt jelenti, hogy 2 főnek nem jó, sőt, igazából szerintem csak 2 főnek kényelmes, mivel 2 szék van a konyhában egy kis méretű étkezőasztallal és 2 műanyag szék van az erkélyen is, szintén kis asztallal. (Tányérokból, poharakból stb. van 5-5 db, a max. férőhely+1) Mi a 305-ben laktunk, ahol pl. egy franciaágy van és egy kanapé (a franciaágy aljába van rejtve egy kihúzható, inkább csak gyereknek való alvóhely, az a "szimpla ágy") A parkolási lehetőség a ház előtt kiváló, a GT-s busz is ott áll meg turnusváltáskor. A Jenny apartman rengeteg helyen ki van táblázva, szinte lehetetlen eltéveszteni. Ez nem utolsó szempont az autósoknak, nekünk is nagyon jól jött, mikor bérelt autóval kirándulásból érkeztünk haza, és gőzünk sem volt, hogy éppen hol vagyunk. (Sem a Georgina, sem az Ibéria apartmant nem láttam sehol kiírva.) Az Ibériáról azt kell tudni, hogy ha lehet is ott parkolni , biztos nehezebb beállni, mert zárt udvara egy emelkedőn van. Egyébként szép apartman lehet az is, mindenki meg van vele elégedve. Akármelyiket választjátok, biztos jól fogjátok érezni magatokat. Üdv, Judit