(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Szojka Tamás Dátum: 2010-06-09 19:41:43
szia Vivien köszönöm válaszod már nagyon várom, hogy menjek
Dátum: 2010-06-09 10:27:31
KEDVES VIVIEN! MI AUG.7-14.-IG FOGLALTUNK. A SZÁLLÁSUNK AGIOS SOSTISBAN A GEORGINA APARTMANBAN LESZ. AUTÓVAL MEGYÜNK ÉS AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY AZ APARTMAN KULCSÁT HOL VEHETJÜK ÁT.ILLETVE A KOMP ÁRAKRÓL VAN E INFORMÁCIÓD.TAVALY KORFUN VOLTUNK AKKOR A ZSUZSITÓL KAPTUNK EGY TELEFONSZÁMOT . AKKOR UGY BESZÉLTÜK MEG ,HOGY HA MEGÉRKEZTÜNK AKKOR HIVJUK FEL. NEM TUDOM HOGY EZ ZAKYNTHOSON HOGY MŰKÖDIK AZ EGYÉNILEG ODAUTAZOKNÁL,HA ERRŐL TUDNÁL INFORMÁLNI AZT MEGKÖSZÖNNÉM! TOVÁBBI SZÉP NAPOT KIVÁNOK NEKED! GÁTNÉ,ERZSI
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-08 21:00:25
Szojka Tamás írta ekkor: 2010-06-04 17:18:14
sziasztok valaki tudja hogy hogy lehet zakynthosrol magyarországra telefonálni van valami szám amit elé kell írni vagy csak ugyan az mint magyarországon köszönöm előre is a segítségett:)
Kedves Tamás! Az autóbusz az Ibéria apartmannál fog letenni, ahol én várlak majd titeket és megmutatom a szobákat. Érkezésetek napján délután tartani fogok egy tájékoztatót, ahol minden fontos tudnivalót el fogok mondani. Hazatelefonálni Magyarországra a következőképpen lehet: 0036 (ez az országhívó szám) + körzetszám + telefonszám. Ha bármi kérdésed van még indulásig, szívesen válaszolok! Jó készülődést, hamarosan találkozunk, üdv. Vivien
Grand Zakynthos Dátum: 2010-06-08 20:17:18
Nagy Ágnes írta ekkor: 2010-06-03 10:51:11
Kedves Vivien, Mi majd autóval megyünk erre a szigetre szeptember második hetében. Bár tudom , hogy mesze van még , de egy kérdésem lenne. Szállásunkat Agais Sostis - ba terveztük, de ha jól tudom itt vannak a teknőcök. Létezik olyan , hogy a fürdőhelyeket lezárják miattuk ? Előre is köszönöm válaszát , Ági
Kedves Ágnes! Partokat nem szoktak lezárni a teknősök miatt, viszont élőhelyük megóvás érdekében a laganasi öbölre vonatkozik néhány korlátozás a hajóközlekedésben, vizisportokban és a Kalamaki beachen. Agios Sostishoz legközelebb eső partszakasz, ahol a teknősök tojást raknak a Kalamaki beach, Laganas után található. Ezen a partszakaszon a teknősök „fészkeit” megjelölik, természetvédők és ökoturisták figyelik, hogy ne essen bántódása a tojásoknak, illetve nem szabad ezen a parton tartózkodni napnyugta után, autóval a homokba hajtani, napernyőt leszúrni. Itt, az Agios Sostisnál lévő partokon viszont ugyanúgy vannak beach bárok, lehet napernyőt használni, mint más partszakaszokon. Vivien
Dátum: 2010-06-08 19:22:08
Szojka Tamás írta ekkor: 2010-06-07 19:11:32
szia Bódi Ilona ti mejik hónapba fogtok lmenni mert én juli 9 edikén indulok csabáról az ibériába smile
Szia Tamás! Mi pénteken, azaz júni 11-én indulunk. Törökszentmiklósról ...végre. :-))