Sziasztok! Mi most 25-én indulunk a párommal, és ha jól látom, akkor a Jennyben egyedül fogunk lakni azon a héten :)
Nem lenne rossz azért 1-2 jó fej szomszéd, akikkel meg lehet inni pár sört, úgyhogy húzzatok bele!!! :)
Egy kis kedvcsináló: ha érdekel, hogyan is néz ki Aghios Sostis, akkor ezt az oldalt látnod kell: http://www.justzante.co.uk/
Bal oldalon, a sárga csíkban, a lap közepe táján keresd meg a Street View menüpontot, és kattints Aghios Sostisra. Ajánlatos egy jobb géppel, jó netkapcsolattal meglesni.
Az apartmanok a kezdőponttól visszafelé vannak, szóval meg kell fordulni, és 9 kék nyíl távolság a Georgina, 10 pedig a Jenny, ami balra van benn az utcában :)
Még én sem jártam soha Zakynthoson, de már csukott szemmel is letalálnék a strandra :)))
Üdv mindenkinek,
Jani
Szia! Mi is júni 25-én megyünk Zakynthosra, Győrben szállunk fel a buszra. Ti hol szálltok fel? A szállásunk nem Aghios Sostisban lesz, hanem Laganasban. Nincs sok infonk a hotelról, a Plaza Hotelba megyünk, esetleg szállt már meg itt valaki, vagy készül ide a közeljövőben? Üdv mindenkinek!