(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-04 21:36:35
Doba Árpád írta ekkor: 2010-04-30 10:09:01
Sziasztok. Én nagyon szeretnék látni egy teknőst. tudtok valami helyet ahol nagy a valószínűsége hogy összefuthatunk egyel. köszi az infót.
Kedves Árpád! A teknősök a Laganasi öbölben rakják le tojásaikat, ezért ott szoktak előfordulni is. Reggelente érdemes lemenni Agios Sostis kikötőjébe, mert van egy teknős, aki egész közel merészkedik a halászhajókhoz. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-04 21:19:50
Révai Andrea írta ekkor: 2010-04-28 14:06:33
Szia Zsuzsi.A Georgina apartmanba megyünk a nyáron, érdekelne a konyhai felszereltség.
Kedves Andrea! A Georgina apartman felszereltsége: vizespohár, kávéscsésze, kiskanál, leveseskanál, kés, villa, kistányér, lapostányér, mélytányér, lábos, serpenyő, kenyérvágó kés, merőkanál, fakanál, vágódeszka, vízforraló, konzervnyitó és dugóhúzó, tésztaszűrő, kávékiöntő, rezsó, melynek sütő része is van. Remélem tudtam segíteni. Érdemes még esetleg a fórumon is visszaolvasni, sok utas írta már le a véleményét a Georgina apartmanról. Üdvözlettel: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2010-05-04 21:04:04
Vizi Gyöngyi írta ekkor: 2010-04-28 08:07:53
Kedves GrandZsuzsi! Megszeretném kérdezni,hogy van e vmi telefonszám elérhetőség olyan esetben,ha vki lekésné a buszt, vagy ha bármi adódna a busz indulásakor kinek lehet szólni? (AMUGY NEM HISZEM,HOGY LEKÉSSÜK A BUSZT,CSAK MIVEL 1,5 ÓRA MIRE BEÉRÜNK GYŐRBE,KICSIT TARTOK TŐLE,HOGY A BUSZ NÉLKÜLÜNK MEGY TOVÁBB!)
Kedves Gyöngyi! Van egy ügyeleti telefonszám, amit azonnali intézkedést kívánó esetekben, nyitvatartási időn kívül lehet hívni: (+36 30) 9439-751. Remélem nem lesz rá szükség. Üdvözlettel: Zsuzsi
Dátum: 2010-05-02 10:27:41
Sziasztok! Már számolom a napokat. Az első turnusban utazom. Az Ibériában lakom majd. Érdeklődnék, hogy szándékozik-e valaki autót bérelni, mert szívessen csatlakoznék ( természetesen a bérlésidíj fizetéséhez is). Érdekelne még, hogy Zakynthoson lehet-e kapni asztali frappé készítőt? Valamint, csak a térképen is jelölt utakon lehet közlekedni gyalogossan? Vagy vannak keskenyebb, földes-füves kis utcák is, melyeket a térképen nem jelölnek? A válaszokat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Gabi
Dátum: 2010-05-01 13:20:47
Teknősök Laganas környékén vannak, ott rakják le a tojásokat. Mikor mi voltunk egy ismerős látta is kikelni őket a tojásból. A nagy teknősöket meg inkább bent a vízbe, a partoktól messzebb lehet látni. Van hajó kirándulás is, amikor meg lehet nézni őket. De őszintén szólva én sajnáltam a teknősöket a hajókiránduláson: vagy 5 hajó körözött egy teknős felett,aki meg nem mert feljönni a vizfelszínére levegőt venni...Elég szomorú látvány volt.