(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Tóth Judit Dátum: 2010-05-07 14:48:40
Grand Zakynthos írta ekkor: 2010-04-26 21:20:14
Kedves Judit! Kompmenetrend változásáról nem tudok. Az áremelkedésről és a kinti helyzetről, kb. 2 hét múlva már be tudunk számolni. Üdv: Zsuzsi
Kedves Grandzsuzsi! A kb. két hét már letelt.Egy hét múlva megy az első turnus.. A helyzet egyre romlik és jó lenne, ha a írnátok valamit a kinti helyzetről. A TV-ben azt mondták, hogy a szigeteket nem érinti a válság, hogy a nyaralóknak nincs mitől tartaniuk, de itt ezen a fórumon meg azt olvasom, hogy már a kompok se járnak (?)Ha még ott vagy Zakyntoson, légy szíves, válaszolj: igaz-e ez? Vagy nincs mitől tartanunk? Emelkedtek-e jelentős mértékben az árak az utóbbi időben? Van-e bármilyen más kihatása a válságnak, amiről a nyaralók jó, ha tudnak? Válaszodat előre is köszönöm: Judit
Tóth Judit Dátum: 2010-05-07 14:36:49
Serendipity írta ekkor: 2010-05-06 00:01:05
Sziasztok! A Georgina tájékoztatója szerint, a 400-as szobák kivételével vannak széfek. Azt szeretném kérdezni, hogy a 400-as szobák lakóinak van valami lehetőségük arra, hogy az értékeket elzárják? Milyen a biztonság? Ajtó-ablak zárva ha elmegyünk, és amúgy se vigyünk semmi értéket, vagy jó a helyzet? Volt valaha lopás a szobákból, ill. tudtok róla? Illetve Doba Árpád kérdése is egyre jobban izgat, a nyaralókra lesz hatása a görög helyzetnek?
Szia! Ami a lopást illeti, valamelyik fórumon (talán az Index-en) olvastam lopásról, pont a Georgina appartmanban. De az talán már évekkel ezelőtt volt. Igaz, így is nagyon meglepődtem, hisz Görögország pont arról (is)volt ismert, hogy nagyon becsületesek az emberek, lopástól nem kell tartani. De a globalizáció meghozta az eredményét: teljes biztonságban sehol sem lehet az ember. Az óvatosság sehol nem árt.. Valószínűleg, ha lopnak pl. Zakyntoson, nem a helyi lakosok teszik. Viszont nem gondolom, hogy ez gyakori lenne, szerintem még ma is biztonságosabb ilyen szempontból Görögország, mint a legtöbb ország. Viszont a mostani zavargások engem is izgatnak, annál inkább, mivel mi két hét múlva már utazunk...Üdv: Judit
Vizi Gyöngyi Dátum: 2010-05-07 08:06:29
Sohár Ferenc írta ekkor: 2010-05-06 19:52:00
Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy a Laganasban található Lidl-ben elfogadnak-e Mastercard kártyát fizetőeszközként? Köszönöm előre is
Szia Ferenc! Véleményem szerint elfogadják,hogyha dombornyomott a kártya. Amugy én bepánikoltam a mai görögországi helyzet miatt, ha csak az árfolyamokat nézem már az is vészesen sok! Mi lesz itt még? Nem tudni...! Pedig mindenki ugy várja már a nyaralást!
Sohár Ferenc Dátum: 2010-05-06 19:52:00
Sziasztok! Segítséget kérnék abban, hogy a Laganasban található Lidl-ben elfogadnak-e Mastercard kártyát fizetőeszközként? Köszönöm előre is
Sohár Ferenc Dátum: 2010-05-06 19:51:16
Serendipity írta ekkor: 2010-05-06 00:01:05
Sziasztok! A Georgina tájékoztatója szerint, a 400-as szobák kivételével vannak széfek. Azt szeretném kérdezni, hogy a 400-as szobák lakóinak van valami lehetőségük arra, hogy az értékeket elzárják? Milyen a biztonság? Ajtó-ablak zárva ha elmegyünk, és amúgy se vigyünk semmi értéket, vagy jó a helyzet? Volt valaha lopás a szobákból, ill. tudtok róla? Illetve Doba Árpád kérdése is egyre jobban izgat, a nyaralókra lesz hatása a görög helyzetnek?