Sziasztok!
A Georgina tájékoztatója szerint, a 400-as szobák kivételével vannak széfek. Azt szeretném kérdezni, hogy a 400-as szobák lakóinak van valami lehetőségük arra, hogy az értékeket elzárják?
Milyen a biztonság? Ajtó-ablak zárva ha elmegyünk, és amúgy se vigyünk semmi értéket, vagy jó a helyzet? Volt valaha lopás a szobákból, ill. tudtok róla?
Illetve Doba Árpád kérdése is egyre jobban izgat, a nyaralókra lesz hatása a görög helyzetnek?
Szia! Ami a lopást illeti, valamelyik fórumon (talán az Index-en) olvastam lopásról, pont a Georgina appartmanban. De az talán már évekkel ezelőtt volt. Igaz, így is nagyon meglepődtem, hisz Görögország pont arról (is)volt ismert, hogy nagyon becsületesek az emberek, lopástól nem kell tartani. De a globalizáció meghozta az eredményét: teljes biztonságban sehol sem lehet az ember. Az óvatosság sehol nem árt.. Valószínűleg, ha lopnak pl. Zakyntoson, nem a helyi lakosok teszik. Viszont nem gondolom, hogy ez gyakori lenne, szerintem még ma is biztonságosabb ilyen szempontból Görögország, mint a legtöbb ország. Viszont a mostani zavargások engem is izgatnak, annál inkább, mivel mi két hét múlva már utazunk...Üdv: Judit