Mi is Egerből megyünk egy hónap múlva és valóban 5.30-kor indul a busz(tavaly is akkor és ugyanonnan indultunk a GT szervezésébenTolóra) viszont az érkezést lehet, hogy egy órával elnézted, Csilla! Na nem mintha lenne jelentősége, hogy 29 vagy 30 óra a teljes menetidő, de nekem sehogy se jön ki a 10.30-as érkezés .., még ha magyar időben gondolkodunk, akkor se. A 11 órás komppal megyünk át Zantére (ha minden jól megy, ezt a fórumokban olvasottak alapján úgy tűnik, el szokták érni a buszok), a menetidő 70 perc, majd egy kis buszozás Agios Sostis-ig, így a szálláshelyet görög idő szerint fél egy-egy óra körül szokták elfoglalni az utasok. Bár ezt Zsuzsi tudná a legjobban megmondani. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy a komp menetrend miatt az érkezési időpont sokkal kiszámíthatóbb, mint a szárazföldi nyaralás esetén. Igaz, épp emiatt nagyobb a késési lehetőség is, de az is tervezhetőbb...
Igazad van,tavaly mi is 12.30 felé értünk a szállásra.Én csak a hivatalos menetrendet néztem most.Persze,ha a macedónok nem vacakolnak mindenkivel annyit,akkor nem lehetetlen egy korábbi komp elérése sem!