Kedves Badeebné Kövesdi Ildikó!!!
Annyira örülök a beszámolódnak, hogy azt el sem hiszed. Ugyanis itt mindenki csak a Georgináról és az Ibériáról írt, mi pedig hely hiányában csak a Jennyben tudtunk szállást foglalni. borzasztóan aggódtam, hogy nem lesz jó hely, de teljes mértékben megnyugtattál.
Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire van távol a Georginától? Illetve, hogy valóban érdemes e saját szervezésben bejárni a szigetet?
És még egyszer köszönöm a megnyugtató információkat!!!
Na és azt is megnyugtatóan olvasom, hogy többen jönnek aug. 14-én, remélem jó kis utazás lesz!!!!
Ildikó mégegyszer köszönöm!!!
Szia!
Hogy mindenki csak a másik kettőről ír, annak szerintem az az oka, hogy a Jenny csak nem rég került a Grand Tours kínálata közé. Mi is csak ide kaptunk helyet, de ahogy írtam egyáltalán nem bánom, sőt a látottak alapján máskor is ezt választanám. A szobák nagyok és tágasak, van vízforraló, kenyérpirító is, nagyon hasznos reggelente. Mi a 105-s be laktunk, hűvös szoba volt, légkondit sem kellett bérelnünk. Tényleg csendes nyugodt hely, s mindössze 2 percre van a Georginától, aminek egyébként fogyasztás nélkül is használhatjátok a medencéjét, bár mi inkább a tengerbe fürödtünk. A tenger kb.8-10 perc kényelmes sétával, Laganas 20 perc, Kalamaki 50 perc. Az appartmanhoz legközelebbi szupermerketben ne nagyon vásároljatok, elég drága, kb 2 percre tőle a tengerparton van egy másik az valamivel olcsóbb. A Jennyben a kulcson van egy műanyag lap, amit az ajtó mellett be kell helyezni egy kis dobozba, akkor van áram a szobában, kivéve a hűtő, amely mindig üzemel. Azt tanácsolom, hogy a kulcsot ne felejtsétek a szobában, mert tudtommal nincs pótkulcs, s adjátok le a recepción ha elmentek. A háziak este 11 óráig ott vannak. Családi vállalkozásban dolgoznak, nagyszülők és gyerekek. Nagyon kedvesek, barátságosak. Jól fogjátok magatokat érezni!
A szigetet érdemes szerintem saját szervezésben végig járni, mert ott álltok meg, ahol akartok, ott vásároltok ahol akartok. A szervezett túrák elég szabályozottak, gyakran éreztem úgy, hogy én itt megállnék, s a 4 soppingot kihagynám. De sajnos a férjem nem akart vezetni. Az utak egyébként keskenyek és szerpentinesek, de mindenki óvatos és lassan közlekedik. Zsuzsi a telepített idegenvezető segít nektek autót bérelni, 3 főnél szerintem kb. annyi lesz mintha szervezettre fizetnétek be. Én legközebb biztosan bérelnék, este 5 után, már igen nyűgös voltam a bórkostolásnál, ahol az egyik "lehetőség" a vásárlás.
A sziget körüli hajó út, szerintem megéri, bár az is kb. 5-ig tart, de gyönyörű. A szigetet látni kell berülről és kívülről is.
Ha bármi kérdésed van kérdez nyugodtan!
Üdv
ILdikó