(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

dr. Balázs Erika Dátum: 2009-07-30 09:10:28
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-07-25 22:27:04
Kedves Erika!A második héten mellettünk lakó fiatal pár is robogót bérelt,mármint ketten egyet.Jól elbooldogultak vele.Úgy emlékszem ez napi 15 euróba került nekik.Mi az autóbérlést választottuk,2 napra napi 36 euróért egy VWPolot béreltünk,23000 km volt benne,mindenhova felment,nem volt vele semmi gond.Ebben az árban benne lett volna 250 euró önrész,ha történik valami,ezért mi napi 8 euró plusszért az önrész nélküli biztosítást választottuk.A GT a Smart rentals-al áll kapcsolatban,mi az Autoclubnál béreltünk,de rengeteg a kölcsönző,itt is ugyanúgy,mint a fakultatívoknál,érdemes előtte alaposan körülnézni.Sokszor a kedvezmények "pofára" mennek,tudod csak úgy lazán görögösen.Ja egyébként Laganas főutcáján,ha háttal álltok a tengernek,középtájt van a Cavo Grosso helyi utazási iroda egyik kirendeltsége,az ott lévő egyik pasi volt már Magyarországon,kedveli a magyarokat,mindig a Blaha Lujza téri metrót emlegeti,talán a fak.progik árából lehet nála kedvezményt szerezni!Laganasban én ugyan nem voltam netkávézóban,de egy csomó helyen láttam kiírva,hogy "free wi-fi".Szerintem nem lehet gond.Szívesen segítek továbbra is,persze csak,ha tudok! smile Üdv,Csilla
Kedves Csilla! Köszönöm a válaszod, ki is nyomtatgattam az értékes hozzászólásokat és viszem majd magammal, mint egy kis kalauzt. Már csak egy turnus és utána mi jövünk, vagyis megyünk! Még egyszer köszönöm a segítséget neked és mindenkinek! Üdvözlettel: Erika
Budai Edina Dátum: 2009-07-30 09:00:00
Kedves Badeebné Kövesdi Ildikó!!! Annyira örülök a beszámolódnak, hogy azt el sem hiszed. Ugyanis itt mindenki csak a Georgináról és az Ibériáról írt, mi pedig hely hiányában csak a Jennyben tudtunk szállást foglalni. borzasztóan aggódtam, hogy nem lesz jó hely, de teljes mértékben megnyugtattál. Annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire van távol a Georginától? Illetve, hogy valóban érdemes e saját szervezésben bejárni a szigetet? És még egyszer köszönöm a megnyugtató információkat!!! Na és azt is megnyugtatóan olvasom, hogy többen jönnek aug. 14-én, remélem jó kis utazás lesz!!!! Ildikó mégegyszer köszönöm!!!
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-29 19:36:47
Csapó Edit írta ekkor: 2009-07-29 16:16:06
Sziasztok! A társam lemondta az utat és egyedül maradtam.De az út egyéni utazással ki van fizetve egy hétre 2 főre. Lehet módosítani,hogy csak én menék busszal? Vagy valaki jönne velem????
Kedves Edit!Nagyon sajnállak!Nem szép dolog valakit így cserbenhagyni smile A módosításra szerintem feltétlenül kérdezz rá telefonon a GT irodában,ha megoldható,akkor biztosan segítenek!Üdv és drukkolok neked!Csilla
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-29 17:44:15
Grimplini Ferenc írta ekkor: 2009-07-29 15:04:03
Köszönöm szépen a válaszokat, Csillának és Gyöngyinek is. Ha turnusváltáskor cserélnek, már az nagy segítség, és csak a strandtörcsit kell csomagolni. Még egy érdekes kérdésem lenne. A 2-es, 3-as, 4-es apartman lesz a miénk, kettőbe ketten mennek, az egyikbe pedig mi hárman a két éves kislányunkkal. Melyik szobát ajánljátok nekünk, mind kényelmi, mind esztétikai szempontból. Talán TV nincs az egyikben?
Kedves Ferenc!Az Ibériában az általad említett apartmanok között én nem láttam különbséget,mindegyik földszinti,nagy terasszal,a felszereltségük is ugyanaz.TV egyikben sincs,de nem is fog hiányozni,annyi más szépet láthattok a szigeten smile Üdv,Csilla
Badeebné Kövesdi Ildikó Dátum: 2009-07-29 17:08:56
Badeebné Kövesdi Ildikó írta ekkor: 2009-07-29 12:23:02
Éa a Jenny-rő! Mindenkinek ajánlom, családosoknak tökéletes hely! Közel van minden, mégis csendes, jókat lehet pihenni. Szerintem a legjobb választás volt számunkra, nekem a Georgina kicsit zajosabb, hiszen az erkélyek alatt van a medence, és az étterem is, akik pedig az Ibériában laktak arról panaszkodtak, hogy mindennnap 20-20 perceket sétáltak a félpanzió miatt, igaz Laganas nekik közelebb volt. A háziak nagyon kedvesek, a tulajdonos édesanyja kitüntetett figyelmével és kedvességével, az utosó napokban, mindig volt a teraszumkon vagy az ajtónk előtt, friss paradicsom és uborka, elutazáskor pedig, hideg dinnye, kávé és üdítő előtt vártunk a buszunkra, a házigazdáinkkal együtt. Igaz csak, kevesen voltunk magyarok. Nekünk az egy hét alatt, egyszer kitakarítottak, törölközőtt cseréltek. A görögök rendkívül vendégszeretőek és kedvesek, ha ti is azok vagytok velük. Ha legközelebb mennék akkor is a Jenyt választanám.
Hogy én mennyi hibával írtam, és mennyi betűt elütöttem! Elnézést! smile