Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Lassan annyi információt gyűjtök össze, hogy úgy érzem, mintha már én magam is megjártam volna Zakynthost! De ennek nagyon örülök, mert legalább - remélhetőleg - nem lesznek vakvágányok és nem futunk majd fölösleges köröket. Szeretnénk minél többet kirándulni, no meg persze egész nap a tengerben lubickolni is. Az autóbérléssel kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy mennyibe kerül 1 napra, és milyenek az utak? Megéri autót bérelni robogó helyett, mert nekem pl. nincs nagy robogós múltam, nem tudom vannak-e ott kétszemélyesek? A másik ami érdekelne, hogy van-e Laganasban internetkávézó v. más netes lehetőség? Tényleg nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szántok ránk! Üdvözlettel: Erika és Gábor
Kedves Erika és Gábor! Az érkezés napján délután tartok egy tájékoztatót, ahol a bérlésekről is beszélek. Az árak folyamatosan változnak, most már a főszezoni árak érvényesek szinte mindenhol. Én a robogót semmi esetre sem ajánlom azoknak, akik nem rutinos motorosok. Sajnos tapasztalattal rendelkező utasok is nehezen boldogulnak az itteni utakon, a szerpentinek, és emelkedők miatt, illetve sok helyen poros, homokos az út, amin könnyebben megtörténhet a baj. Az internetezéssel kapcsolatban pedig, ha hoztok magatokkal laptopot, akkor a Jenny és Georgina apartmanban ingyen igénybe vehető a wifi. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Zsuzsi