(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Budai Edina Dátum: 2009-07-30 15:52:49
Köszönöm Grandzsuzsi!!! Ildikó megtaláltam a szótárt köszönöm szépen, ki is fogom nyomtatni, hogy nálam legyen, azt hiszem hasznát fogom venni. Köszönök mindent!! Edina
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-30 13:17:38
Grimplini Ferenc írta ekkor: 2009-07-29 11:15:39
Sziasztok! Néztem, hogy az Ibériában van törölköző is. Megírná valaki, hogy milyen időközönte cserélik, mert 2 hére megyünk 3-an, és ezzel helyet spórolhatunk. Előre is köszi.
Kedves Ferenc! Az Ibériában kedden vagy szerdán van takarítás és ilyenkor cserélik a törölközőt is. Azoknak, akik 2 hétig maradnak általában a következő takarítás nem turnusváltáskor van, hanem már pénteken, tehát ilyenkor újra kicserélik a törölközőt. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-30 13:13:02
Csapó Edit írta ekkor: 2009-07-28 20:27:27
Sziasztok! A társam lemondta az utat és egyedül maradtam.De az út egyéni utazással ki van fizetve egy hétre 2 főre. Lehet módosítani,hogy csak én menék busszal? Vagy valaki jönne velem????
Kedves Edit! Vedd fel a kapcsolatot az irodánkkal, és ott biztosan segítenek megoldani a problémát. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-30 13:11:01
Badics Edina írta ekkor: 2009-07-27 14:40:22
Sziasztok! Mi aug. 14-én utazunk busszal és a Georgina apartmanban lesz a szállásunk. Az érdekelne minket, hogy a fakultatív programok melyik napokon vannak. Minket az aquapark és a kaiki hajókirándulás érdekelne. Mivel szeretnénk egyhuzamban több napra autót bérelni, csak nem tudjuk előre megtervezni, nehogy közben legyen a fakultatív program. Köszi szépen! Edina
Kedves Edina! A Kaiki program pénteken van, az Aquapark pedig vasárnap. Ahhoz hogy az Aquapark elinduljon, 14 főnek kellene összejönni, ami eddig még egyszer sem történt meg. Van lehetőség arra, hogy egyénileg elmenjetek, így nálam meg lehet váltani a belépőt, ami 1euróval olcsóbb mint a helyszínen. Üdv: Zsuzsi
Grand Zakynthos Dátum: 2009-07-30 13:06:01
dr. Balázs Erika írta ekkor: 2009-07-25 21:33:40
Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Lassan annyi információt gyűjtök össze, hogy úgy érzem, mintha már én magam is megjártam volna Zakynthost! De ennek nagyon örülök, mert legalább - remélhetőleg - nem lesznek vakvágányok és nem futunk majd fölösleges köröket. Szeretnénk minél többet kirándulni, no meg persze egész nap a tengerben lubickolni is. Az autóbérléssel kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy mennyibe kerül 1 napra, és milyenek az utak? Megéri autót bérelni robogó helyett, mert nekem pl. nincs nagy robogós múltam, nem tudom vannak-e ott kétszemélyesek? A másik ami érdekelne, hogy van-e Laganasban internetkávézó v. más netes lehetőség? Tényleg nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szántok ránk! Üdvözlettel: Erika és Gábor
Kedves Erika és Gábor! Az érkezés napján délután tartok egy tájékoztatót, ahol a bérlésekről is beszélek. Az árak folyamatosan változnak, most már a főszezoni árak érvényesek szinte mindenhol. Én a robogót semmi esetre sem ajánlom azoknak, akik nem rutinos motorosok. Sajnos tapasztalattal rendelkező utasok is nehezen boldogulnak az itteni utakon, a szerpentinek, és emelkedők miatt, illetve sok helyen poros, homokos az út, amin könnyebben megtörténhet a baj. Az internetezéssel kapcsolatban pedig, ha hoztok magatokkal laptopot, akkor a Jenny és Georgina apartmanban ingyen igénybe vehető a wifi. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Zsuzsi