(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kata Dátum: 2009-07-27 11:41:57
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Azt szeretném még tudni, hogy kb. mikor lehet megtudni a 2010-es árakat?
Vizi Gyöngyi Dátum: 2009-07-26 08:06:01
Csilla!!! Köszi szépen a képeket, meg minden mást is...! smile
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-25 22:27:04
dr. Balázs Erika írta ekkor: 2009-07-25 21:33:40
Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Lassan annyi információt gyűjtök össze, hogy úgy érzem, mintha már én magam is megjártam volna Zakynthost! De ennek nagyon örülök, mert legalább - remélhetőleg - nem lesznek vakvágányok és nem futunk majd fölösleges köröket. Szeretnénk minél többet kirándulni, no meg persze egész nap a tengerben lubickolni is. Az autóbérléssel kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy mennyibe kerül 1 napra, és milyenek az utak? Megéri autót bérelni robogó helyett, mert nekem pl. nincs nagy robogós múltam, nem tudom vannak-e ott kétszemélyesek? A másik ami érdekelne, hogy van-e Laganasban internetkávézó v. más netes lehetőség? Tényleg nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szántok ránk! Üdvözlettel: Erika és Gábor
Kedves Erika!A második héten mellettünk lakó fiatal pár is robogót bérelt,mármint ketten egyet.Jól elbooldogultak vele.Úgy emlékszem ez napi 15 euróba került nekik.Mi az autóbérlést választottuk,2 napra napi 36 euróért egy VWPolot béreltünk,23000 km volt benne,mindenhova felment,nem volt vele semmi gond.Ebben az árban benne lett volna 250 euró önrész,ha történik valami,ezért mi napi 8 euró plusszért az önrész nélküli biztosítást választottuk.A GT a Smart rentals-al áll kapcsolatban,mi az Autoclubnál béreltünk,de rengeteg a kölcsönző,itt is ugyanúgy,mint a fakultatívoknál,érdemes előtte alaposan körülnézni.Sokszor a kedvezmények "pofára" mennek,tudod csak úgy lazán görögösen.Ja egyébként Laganas főutcáján,ha háttal álltok a tengernek,középtájt van a Cavo Grosso helyi utazási iroda egyik kirendeltsége,az ott lévő egyik pasi volt már Magyarországon,kedveli a magyarokat,mindig a Blaha Lujza téri metrót emlegeti,talán a fak.progik árából lehet nála kedvezményt szerezni!Laganasban én ugyan nem voltam netkávézóban,de egy csomó helyen láttam kiírva,hogy "free wi-fi".Szerintem nem lehet gond.Szívesen segítek továbbra is,persze csak,ha tudok! smile Üdv,Csilla
dr. Balázs Erika Dátum: 2009-07-25 21:33:40
Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Lassan annyi információt gyűjtök össze, hogy úgy érzem, mintha már én magam is megjártam volna Zakynthost! De ennek nagyon örülök, mert legalább - remélhetőleg - nem lesznek vakvágányok és nem futunk majd fölösleges köröket. Szeretnénk minél többet kirándulni, no meg persze egész nap a tengerben lubickolni is. Az autóbérléssel kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy mennyibe kerül 1 napra, és milyenek az utak? Megéri autót bérelni robogó helyett, mert nekem pl. nincs nagy robogós múltam, nem tudom vannak-e ott kétszemélyesek? A másik ami érdekelne, hogy van-e Laganasban internetkávézó v. más netes lehetőség? Tényleg nagyon köszönöm, hogy ennyi időt szántok ránk! Üdvözlettel: Erika és Gábor
Vizi Gyöngyi Dátum: 2009-07-25 20:10:04
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-07-25 16:48:38
Szia Gyöngyi!Mi is az Ibéria 7-es szobájában voltunk június második két hetében!Január első hetében foglaltam!Hidd el,hogy nem csak a nyolcasból.hanem minden emeletiből remekül látszik a tenger és Marathonisi szigete.A barátaink a hátsó épületben laktak a tizesben,ugyanolyan jó volt a kilátásunk,mint nekünk.Ne aggódj,biztosan remekül fog sikerülni a nászutatok!Üdv,Csilla
Szia Csilla! Tényleg a 7esbe voltatok? De jó! Gondolom rengeteg képet csináltatok...! Ha van kedved küldenél majd nekem párat? [email protected] Megköszönném! Ennek most nagyon nagyon örülök! Ugy hogy két hétig voltatok mennyit fizettetek? Gondolom azért sokkal több volt..., mármint a 2.héten nem az 1.heti árral számoltak...! Vagy igen?! Puszi! Gy.