Kedves Ibolya és Csilla! Nagyon sokat segítettetek nekünk a leveleitekkel, azzal is amiket nekünk és amiket másoknak írtatok. Köszönjük szépen. Sokáig gondolkoztunk a félpanzión, de most már meg vagyok róla győződve, hogy nem lesz rá szükségünk, mert ahogy leírtátok, egyáltalán nem tűnik drágának. A nővéremék most vannak kint Neos Marmarason az Alexandrában, anyukámék pedig aug. 4-én mennek ugyanoda. Meg akartam várni, hogy ők mit mondanak, de azt hallottam, hogy a szigeten picit magasabbak az árak, így az ő tapasztalatuk nem lesz annyira irányadó. Ezért - a ti elmondásotok alapján - most úgy gondolom, hogy nem viszünk sok élelmiszert, csak egy kis túlélőcsomagot, és majd kint megoldjuk az étkezéseket- biztos fogok főzőcskézni is, ha kitalálok valami finomat és nem nehéz elkészíteni, de legalább esténként szeretnénk étterembe beülni, érezni a helyi ízeket.
Csilla!, írtad, hogy megnéztétek a Navaggio-t és a kék barlangokat saját szervezésben, és a Marathonisi 3:1-ben programon is voltatok, és hogy mind a kettő 15-15 euró volt. Ez nagyon érdekelne, fejenként volt 15 euró? És hogy értve saját szervezés, motorcsónakkal mentetek, vagy úgy érted, hogy helyi szervezésű utak voltak? Hogyan fért bele 3 órába Navaggio, és miből állt ez a program? A Marathonisi teknősnézés az az a híres üvegaljú hajóval volt? Köszönöm szépen előre is! És Oláh Renátának is üzenném, hogy az ő válaszai is nagyon hasznosak, főleg, hogy szinte mindenki hasonlóan nyilatkozik az árakról a sziget szépségéről, az emberekről. Nekem már az nagyon megnyugtató, ha az ott élő helyiek igazi görögök, nem ragaszkodok a kék-fehér házakhoz. Sokakhoz hasonlóan mi is most megyünk először Görögországba, ezért bánnám, ha igaz lenne, hogy a sziget nem adja annyira vissza az igazi görög hangulatot és mentalitást. Valószínű ez csak annak tűnik így, aki már bejárta egész Görögországot, és van viszonyítási alapja. Nekünk valószínű, hogy az egész sziget echte görög lesz majd. Főleg, ha még a görög estre is elmegyünk... Jaj, nagyon várom már!!!
Ja, és mi is 14-én megyünk busszal, láttam, hogy Edina írta! Üdvözlettel mindenkinek: Erika és Gábor