(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-25 11:24:40
Kedves Erika! Lenne nekem is hozzáfűznivalóm ha nem haragszol! A kék barlangokat mindenképp saját szervezésben nézzétek meg.Mi is béreltünk motorcsónakot fejenként 5 euro volt.Bementünk néhány barlangba a csónakkal,megálltunk a barlangok előtt és volt ahová beúsztunk .Nagy élmény volt! Ha autót béreltek és bejárjátok a szigetet sokat láttok a görög hangulatból! Ezt csak Laganas nem adja vissza. Érdemes felkeresni az eldugott öblöket!A www,zakynthos.hu oldalon sok hasznos élménybeszámolót találsz.Én onnan készítettem az utitervünket.Ha reggel kimentek a kikötőbe lehet találkozni teknőssel,nekünk is volt szerencsék hozzá ,nagyon aranyos! Ajánlom figyelmetekbe az Ole Ole éttermet,emlékezetes kiszolgálásban volt részünk! Nagyon finom és véltozatos volt a két személyes tengeri tál.Jó utat! Sok gyönyörűséget fogtok látni! Üdvözlettel:Gyöngyi
dr. Balázs Erika Dátum: 2009-07-25 10:30:28
Kedves Ibolya és Csilla! Nagyon sokat segítettetek nekünk a leveleitekkel, azzal is amiket nekünk és amiket másoknak írtatok. Köszönjük szépen. Sokáig gondolkoztunk a félpanzión, de most már meg vagyok róla győződve, hogy nem lesz rá szükségünk, mert ahogy leírtátok, egyáltalán nem tűnik drágának. A nővéremék most vannak kint Neos Marmarason az Alexandrában, anyukámék pedig aug. 4-én mennek ugyanoda. Meg akartam várni, hogy ők mit mondanak, de azt hallottam, hogy a szigeten picit magasabbak az árak, így az ő tapasztalatuk nem lesz annyira irányadó. Ezért - a ti elmondásotok alapján - most úgy gondolom, hogy nem viszünk sok élelmiszert, csak egy kis túlélőcsomagot, és majd kint megoldjuk az étkezéseket- biztos fogok főzőcskézni is, ha kitalálok valami finomat és nem nehéz elkészíteni, de legalább esténként szeretnénk étterembe beülni, érezni a helyi ízeket. Csilla!, írtad, hogy megnéztétek a Navaggio-t és a kék barlangokat saját szervezésben, és a Marathonisi 3:1-ben programon is voltatok, és hogy mind a kettő 15-15 euró volt. Ez nagyon érdekelne, fejenként volt 15 euró? És hogy értve saját szervezés, motorcsónakkal mentetek, vagy úgy érted, hogy helyi szervezésű utak voltak? Hogyan fért bele 3 órába Navaggio, és miből állt ez a program? A Marathonisi teknősnézés az az a híres üvegaljú hajóval volt? Köszönöm szépen előre is! És Oláh Renátának is üzenném, hogy az ő válaszai is nagyon hasznosak, főleg, hogy szinte mindenki hasonlóan nyilatkozik az árakról a sziget szépségéről, az emberekről. Nekem már az nagyon megnyugtató, ha az ott élő helyiek igazi görögök, nem ragaszkodok a kék-fehér házakhoz. Sokakhoz hasonlóan mi is most megyünk először Görögországba, ezért bánnám, ha igaz lenne, hogy a sziget nem adja annyira vissza az igazi görög hangulatot és mentalitást. Valószínű ez csak annak tűnik így, aki már bejárta egész Görögországot, és van viszonyítási alapja. Nekünk valószínű, hogy az egész sziget echte görög lesz majd. Főleg, ha még a görög estre is elmegyünk... Jaj, nagyon várom már!!! Ja, és mi is 14-én megyünk busszal, láttam, hogy Edina írta! Üdvözlettel mindenkinek: Erika és Gábor
Vizi Gyöngyi Dátum: 2009-07-25 08:47:26
Szia Csilla! Nagyon szépen köszönöm,h írtál! Aranyos vagy! Hm...hát igen, pont azt néztük ki, de ahogy nézem a 8-as sem rossz tényleg, s abban is igazad van, h nem ott leszünk a legtöbbet csak éjszaka...!Te melyik apartamanba nyaraltál? Nagyon remélem h. minden ok.lesz,mert ez lesz a nászútunk! Bár ahogy olvastam, nagyon rendes mindenki, sztem nem lesz gond! Üdv.: Gyöngyi
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-24 20:53:06
Vizi Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-24 19:19:58
Remélem egyszer majd nekem is válaszol vki, mert sajna szerda óra nem kapok választ. Bár azóta sajnos Zsuzsi sem volt fenn, igy tudom nem az Ő hibája! Amugy akinek van kedve az megírhatná, hogy mennyivel előbb érdemes lefoglalni az apartamant ill.tapasztalatokat is szívesen olvasok,várok! Üdv mindenkinek! smile
Kedves Gyöngyi!Annyit tudok mondani,hogy a 10% engedményt már eleve levonják a végösszegből,ha januárban fizetsz be.Az új katalógus január elején szokott megjelenni,az én esetemben január elején telefonon foglaltam,mert nem működött még az online rendszer.Csekket küldtek postán,így fizettem be az utat,a csekk már a 10%-kal csökkentett összegről szólt.Ha véletlenül az Ibéria 7-es szobáját nézted ki,javaslom,hogy minél hamarabb foglalj,mert nagyon népszerű.Egyébként a többi emeleti szobából is majdnem ugyanolyan jól lártni a tengert,szóval ha nem lenne már meg a szoba,akkor sem vesztesz túl sokat!Egyébként sem ott fogjátok tölteni az időtök legnagyobb részét!Üdv,Csilla
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-24 20:48:03
Kiss Judit írta ekkor: 2009-07-24 19:15:19
Szia Csilla! Augusztus 1-jén fogunk érkezni Zakynthosra és arról érdeklődnék,hogy kell e félni a H1N1 vírustól,mert itt Magyarországon a TV állandóan ezt a hírt fújja,hogy ott sokkal könnyebben el lehet kapni.Hallottál-e róla,hogy ott mennyire elterjedt ? És ha igen akkor mivel érdemes védekezni előtte és ott Zakynthoson?Nagyon fontos lenne!! Előre is KÖSZÖNÖM:Jutka
Szia Judit!Hát ez bizony nehéz kérdés!Mivel Európán belül a legtöbb új beteget Angliában regisztrálják és Zakynthos az angolok kedvelt uticélja,ezért valóban elgondolkodtató a dolog.Úgy gondolom,ha elkerülöd az esti tömegbulikat Laganasban és inkább saját szervezésben oldod meg a fakultatív programokat(pl.autóbérlés) ,akkor nem kell az átlagnál jobban tartani a megbetegedéstől.Remélem,tudtam segíteni!Üdv,Csilla