(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-25 19:37:07
Csapó Edit írta ekkor: 2009-07-25 18:00:57
Sziasztok! Mi aug. 14-én indulunk Görögbe.Mikor indul békéscsabáról a busz és honnan? Kérlek válaszoljon valaki.Előre köszi!
Szia Edit!Péntek reggel 9.00,Szarvasi úti MOL benzinkút.Egyébként az apartmanok leírásánál található a busz menetrendje oda-vissza.Üdv,Csilla
Csapó Edit Dátum: 2009-07-25 18:00:57
Sziasztok! Mi aug. 14-én indulunk Görögbe.Mikor indul békéscsabáról a busz és honnan? Kérlek válaszoljon valaki.Előre köszi!
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-25 16:48:38
Vizi Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-25 08:47:26
Szia Csilla! Nagyon szépen köszönöm,h írtál! Aranyos vagy! Hm...hát igen, pont azt néztük ki, de ahogy nézem a 8-as sem rossz tényleg, s abban is igazad van, h nem ott leszünk a legtöbbet csak éjszaka...!Te melyik apartamanba nyaraltál? Nagyon remélem h. minden ok.lesz,mert ez lesz a nászútunk! Bár ahogy olvastam, nagyon rendes mindenki, sztem nem lesz gond! Üdv.: Gyöngyi
Szia Gyöngyi!Mi is az Ibéria 7-es szobájában voltunk június második két hetében!Január első hetében foglaltam!Hidd el,hogy nem csak a nyolcasból.hanem minden emeletiből remekül látszik a tenger és Marathonisi szigete.A barátaink a hátsó épületben laktak a tizesben,ugyanolyan jó volt a kilátásunk,mint nekünk.Ne aggódj,biztosan remekül fog sikerülni a nászutatok!Üdv,Csilla
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-25 16:45:01
Kedves Erika!Mi autót béreltünk,azzal mentünk fel Skinariba,a sziget északi része felé.Egy idő után az út mentén mindenhol kint állnak a helyiek és kínálják a különféle csónak és hajótúrákat.Kb 10-en voltunk egy szép nagy motorcsónakkal(nem üvegfenekű,de lehet olyat is találni).3/4 órát voltunk a Navaggionál,aztán tovább a kék barlangokhoz,itt fél óra szünet volt,lehetett fürdeni,a többi idő a hajózással telt.Nagyon helyes volt a kapitány,visszafelé mindenki vezethette a hajót,aki akarta.Laganas és Agios Sostis partján pedig szintén nagyon sok utazási iroda kínál különféle rövidebb-hosszabb teknősnézős,barlangos túrát,ez gyalog is könnyen megközelíthető,nem kellhozzá autót bérelni.Ahogy Gyöngyi is írja,van lehetőség motorcsónak bérlésére is a laganasi parton,mi nem éltünk vele,de állítólag tényleg nem bonyolult.Érdemes először körbekérdezni és aztán választani,a kínálat igazán bőséges!Mindkét program fejenként volt 15 euró,gyerekeknek féláron.Reggel 8 és 9 közt valóban érdemes megnézni az Agios Sostis-i kikötőben az öreg teknőst,mindig ott van,nagyon hálás fotótéma!Jó készülődést!Üdv,Csilla
Kiss Judit Dátum: 2009-07-25 15:50:15
Csepregi Csilla írta ekkor: 2009-07-24 20:48:03
Szia Judit!Hát ez bizony nehéz kérdés!Mivel Európán belül a legtöbb új beteget Angliában regisztrálják és Zakynthos az angolok kedvelt uticélja,ezért valóban elgondolkodtató a dolog.Úgy gondolom,ha elkerülöd az esti tömegbulikat Laganasban és inkább saját szervezésben oldod meg a fakultatív programokat(pl.autóbérlés) ,akkor nem kell az átlagnál jobban tartani a megbetegedéstől.Remélem,tudtam segíteni!Üdv,Csilla
Szia Csilla!Nagyon szépen Köszönöm a válaszodat,sokat segítettél!!Üdv:Jutka