Az utazóknak: tőlem sztem senki nem aggódott jobban,hogy kibirja e az utat,de meglepő módon nem tűnt fel,hogy mennyit mentünk.A söfőreink kedvesek és rugalmasok voltak.A buszon ált. alszik az ember,de a plafonból lenyilik 3-4 kis tévé,megnéztünk pár dvd-t is...sztem ha vki visz filmet,azt is berakják (mert én pl. mind a 3at láttam már) =)
Mi tavaly a komphoz több mint 1 órával hamarabb értünk oda,ez köszönhető volt annak,hogy betartottunk mindent,amit a söfőreink kértek: hogy a pihenőknél ne huzzuk az időt,velünk nem volt gond és ezt meg is köszönték,ők biztositották nekünk a zavartalan,kényelmes utat,mi meg a nyugott körülményt,hogy végezzék a munkájuk.Volt olyan,hogy nem is 4,hanem majdnem 6 óra volt a 2 pihenő között,mert nem volt senkinek semmi ohaja sóhaja :)
És hogy ez mennyire fontos nekik és mindenkinek,visszafele a buszunk késett..pont ez miatt,h a pihenőknél nem ugy zajlott minden mint kellett volna.a söfőrök fáradtan és kissé idegesen érkeztek,mert igy csuszott mindenki,mi a kanikulába órákat vártunk a buszra,és az esti komppal tudtunk csak elindulni,nem a kora délutanival,ahogy tervezve volt,de tulképp mi ennek csak örültünk,tovább voltunk a szigeten.