(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

oláh renáta Dátum: 2009-07-22 09:57:22
Az utazóknak: tőlem sztem senki nem aggódott jobban,hogy kibirja e az utat,de meglepő módon nem tűnt fel,hogy mennyit mentünk.A söfőreink kedvesek és rugalmasok voltak.A buszon ált. alszik az ember,de a plafonból lenyilik 3-4 kis tévé,megnéztünk pár dvd-t is...sztem ha vki visz filmet,azt is berakják (mert én pl. mind a 3at láttam már) =) Mi tavaly a komphoz több mint 1 órával hamarabb értünk oda,ez köszönhető volt annak,hogy betartottunk mindent,amit a söfőreink kértek: hogy a pihenőknél ne huzzuk az időt,velünk nem volt gond és ezt meg is köszönték,ők biztositották nekünk a zavartalan,kényelmes utat,mi meg a nyugott körülményt,hogy végezzék a munkájuk.Volt olyan,hogy nem is 4,hanem majdnem 6 óra volt a 2 pihenő között,mert nem volt senkinek semmi ohaja sóhaja :) És hogy ez mennyire fontos nekik és mindenkinek,visszafele a buszunk késett..pont ez miatt,h a pihenőknél nem ugy zajlott minden mint kellett volna.a söfőrök fáradtan és kissé idegesen érkeztek,mert igy csuszott mindenki,mi a kanikulába órákat vártunk a buszra,és az esti komppal tudtunk csak elindulni,nem a kora délutanival,ahogy tervezve volt,de tulképp mi ennek csak örültünk,tovább voltunk a szigeten. smile
oláh renáta Dátum: 2009-07-22 09:44:12
Szia Zsuzsi! Köszönöm válaszod,akkor a Georginába megyünk,most csak szept.12 én ... az Ibériat megszerettük,de a lényeg hogy a szigeten legyünk és reggel lássam a tengert ;) Lenne még 1 kérdésem,most hogy válság van,ez kint mennyire érződik..gondolok itt arra,hogy a tavalyi árakhoz képest történt e kiugró változás .. vagy csak annyi lesz a különbség,hogy drágábban váltjuk itthon az eurot? :)
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-07-22 08:43:06
Kedves Erika! Mindenben egyetértek Csillával. azzal egészíteném ki, hogy a főszezon elején is elviselhető volt a meleg légkondi nélkül is. Persze ez attól is függ, ki mennyire érzékeny a melegre. Mi nem béreltünk autót, így kevesebbet láttunk, mint Csilláék. De voltunk a Grand T. által szervezett Navaggio kiránduláson. ez egész napos, csütörtöki napon volt. Nagyon szép volt, örök élmény. De valóban hosszú.Mi egy nyolcéves kislánnyal voltunk, aki elég nyugodt, de végig a hajó gyerekmedemcéjében tartózkodott. Abban nehéz tanácsot adni, mennyi eurót érdemes kivinni. mi feleannyit költöttünk, mint Csilla, de nem béreltünk autót, és összesen kétszer voltunk étteremben. Sok mindent innen vittem ki, és főztem. Ha van még kérdésed, én is szívesen válaszolok. Leányfalviné, Ibolya
zsófi73 Dátum: 2009-07-22 07:39:25
zsófi73 írta ekkor: 2009-07-18 23:25:11
Kedves Grandzsuzsi! Kedves Grandedina!, vagy bárki! Érdeklődni szeretnék, hogy a GrandTours zakiynthosi apartmanok közül, melyek (4 fős) erkélye néz a tengerre? Tervezzük a jövő évi nyaralást! smile Az idén, és tavaly is N. Marmarasban töltöttünk 2 hetet, de most kicsit "messzebbre" merészkednénk! Előre is köszi! Szép napot! VargaZsófi
smile smile smile
Csepregi Csilla Dátum: 2009-07-21 23:17:42
dr. Balázs Erika írta ekkor: 2009-07-21 22:52:30
Kedves Csilla! Nagyon jól esett, hogy ilyen hosszú levelet írtál és sokat is segítettél vele! Azt szeretném még kérdezni, hogy a Marathonisi szigetet megnéztétek-e és hogyan lehet egyáltalán megközelíteni? Köszönöm! Üdvözlettel: Erika
Kedves Erika!Megnéztük Marathonisit.Mi egy 3 órás úgynevezett 3in 1 programra fizettünk be a laganasi parton.Ebben benne volt a teknősnézés,fürdés Marathonisinél és a Keri kék barlangok -amik kisebbek,mint a Navaggio felé esők - megtekintése.A parton végig sok helyen kínálnak ilyen és ehhez hasonló programot,érdemes végignézegetni és utána dönteni.Van egyébként lehetőség egész napos hajózásra is,arányaiban ez olcsóbb,de nekünk egy kicsit hosszú lett volna.Van egyébként lehetőség szintén a laganasi parton motorcsónak bérlésére is.Kb 5 perc alatt bárki el tudja sajátítani a vezetés fortélyait,nem kérnek hozzá semmilyen papírt.Szélcsendes időben ez is egy lehetőség Marathonisi felkeresésére.Remélem segítettem,kérdezz nyugodtan,ha tudok,válaszolok!Üdv,Csilla